Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Pannu?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Pannu?

Minule sme analyzovali partnerské spojenia kompatibilné s Pannou a dalo by sa povedať, že išlo o tie najideálnejšie, dnes sa zas pozrieme na odvrátenú stranu. Ktoré znamenia zverokruhu nebudú mať u jemnej a zároveň pragmatickej Panny úspech, resp. hviezdy im neukazujú spoločnú budúcnosť v ružových farbách? O tom sa dozviete z nasledujúcich riadkov.

PANNA – STRELEC

Milostné zblíženie Panny a Strelca najčastejšie prebieha z tzv. priateľského základu. Ako priatelia si totiž dokážu nájsť spoločnú reč a mnohé z ich odlišností sa strácajú, resp. vedia si ich tolerovať a prehliadať. Avšak partnerstvo je „iná káva“. Strelec je pre Pannu až príliš aktívny a spoločenský, takže mu niekedy nestíha a keď sa aj snaží zapájať do jeho všestranných aktivít a sprevádza ho na množstve podujatí, ide to už mimo jej pomyselných hraníc akceptovateľnosti. Panna si nikdy nedokáže Strelca skrotiť tak, aby s ňou pokojne sedel pri domácom krbe a riešili by spolu praktické každodenné záležitosti. Po prvé sa to nestane preto, lebo Strelec len tak sedieť nedokáže a druhým dôvodom je Strelcova povestná nepraktickosť. Je to skôr dobrodruh, s ktorým by Panna vždy „ťahala za ten kratší koniec“.

Pozri aj: Manžel podľa znamenia horoskopu (II. časť): Dobré aj zlé stránky

kompatibilita podľa znamení - Panna

Zdroj: Shutterstock®

PANNA – BLÍŽENCI

Toto spojenie nemá už od začiatku veľmi veľkú šancu na úspešné partnerstvo. Rozdiely v preferenciách a celkovo vo vnímaní priorít sú veľmi výrazné. Ak teda vzťah nebude len krátkym románikom, nezrovnalosti sa dostanú na povrch časom a budú nepríjemné a frustrujúce pre oboch. A v čom sú tieto znamenia rozdielne? Panna je systematická a so zmyslom pre detail, veľký význam má pre ňu plánovanie a zachovanie istého poriadku. Štýl Blížencov je v protiklade k Panne tak trochu chaotický a oni samotní nie sú veľmi predvídateľní. Plánovaniu neprikladajú až takú veľkú váhu, radšej improvizujú a často sa rozhodujú na poslednú chvíľku. Čím viac sú Blíženci rozlietaní, riešia záležitosti spontánne, neplnia sľuby a nedodržiavajú dohodnuté plány, tým je aj Panna kritickejšia. No a túto kritiku nie sú ochotní Blíženci dlhodobo trpieť, cítia sa Pannou obmedzovaní a nepochopení. Partnera v znamení Blížencov hnevá aj neschopnosť Panny uvoľniť sa a urobiť niečo hoci len trochu bláznivé. Časom ju teda začína považovať za nudnú a „bez šťavy“. Pre udržanie vzťahu by museli urobiť veľké množstvo kompromisov a nie je isté, či by i tak dosiahli obojstrannú spokojnosť.

znamenie Panna

Zdroj: Shutterstock®

PANNA – ŠKORPIÓN

Zo začiatku môže byť Panna partnerom v znamení Škorpióna uchvátená a nemá problém ani s tým, že je to mimoriadne dominantné a majetnícke znamenie. Škorpión vníma Pannu ako výzvu a naozaj sa musí zo začiatku snažiť viac ako v iných prípadoch, aby Pannu opantal svojím šarmom. Škorpión je mimoriadne vášnivým znamením a práve v tom tkvie jeden zo zásadných rozdielov. Panna je naopak zdržanlivá a považuje sa za najmenej vášnivé znamenie horoskopu. Nesúlad v sexuálnej oblasti sa môže nabaľovať aj o problémy v komunikácii. Panna má taktiež potrebu tlmiť Škorpiónov oheň, chce si svojho partnera takpovediac „domestifikovať“. No aj napriek veľkej snahe nemá šancu uspieť a Škorpión jej to aj pekne „osladí“ a dá najavo, že ani nemá chuť podriadiť sa jej túžbam. Vo všeobecnosti sa tieto znamenia väčšinou stretávajú len v krátkodobejších vzťahoch, kým pochopia, že sú z „iného cesta“ a rozídu sa. Ideálne býva, keď dá prvý podnet na rozchod Škorpión. Vtedy je šanca, že ich vzťah zostane aspoň na priateľskej báze. V opačnom prípade dokáže byť odmietnutý Škorpión aj poriadne pomstychtivý.

Pozri si aj kompatibilitu partnerstiev podľa iných znamení:

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Barana?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Barana?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Býka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Býka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Blížencov?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Blížencov

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Raka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Raka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Leva?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Leva?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Pannu?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní