Najimpulzívnejšie znamenia zverokruhu: Týchto 5 často koná bez rozmyslu

Najimpulzívnejšie znamenia zverokruhu: Týchto 5 často koná bez rozmyslu

Nie každé znamenie má impulzívnosť v krvi. Niektorí ľudia musia aj pred tým najmenším rozhodnutím poriadne popremýšľať, kým dospejú k nejakému záveru. A pokojne môže ísť aj len o nákup jednej tyčinky v obchode alebo nového páru topánok. Potrebujem to? Využijem to? Nebude mi to ležať v skrini? Vynosím to? Hodí sa to k môjmu štýlu obliekania? Áno, kadejaké otázky sa vynárajú v hlave ľuďom pred konečným rozhodnutím.

No na druhej strane sú medzi nami aj takí, ktorí neváhajú vytiahnuť debetnú kartu z vrecka a utrácať jedná radosť. Je jedno, či danú vec potrebujú alebo nie. Ak sa im páči, jednoducho si ju kúpia a keď im bude ležať v skrini alebo na poličke, vadiť im to nebude. Patríte aj vy k tým, ktorí majú impulzívnosť v krvi?

Pozri aj: TOP izbová rastlina pre tvoje znamenie zverokruhu: Táto sa k tebe hodí najviac!

BÝK

Býci milujú život v prepychu a oceňujú krásu, ktorá je spojená s materiálnymi vecami v živote. Dokonca môžeme povedať, že potešenie častokrát nachádzajú v pohodlí i luxuse. Práve to je dôvod, prečo ich rozhodnutia vedú k impulzívnemu správaniu. Impulzívne nakupovanie luxusných vecí či nezmyselné míňanie peňazí je to, čo ich charakterizuje.

Podľa všetkého ľudia narodení v tomto znamení nakupujú zbrklo, bez rozmyslu, a to len pre to, aby v danej chvíli uspokojili svoju myseľ a telo. Bohužiaľ, následky v podobe zníženia finančných prostriedkov na bankovom účte, zvážia až neskoro.

VÁHY

Váhy patria k príliš spoločenskému znameniu zverokruhu. Chcú mať všetko pod kontrolou, a to najmä pokiaľ ide o ich vzťahy s priateľmi. Aby si ich udržali, často konajú impulzívne.

Impulzívne zorganizujú večeru či záhradnú grilovačku. Dokonca sú ľudia narodení v tomto znamení schopní napísať svojmu bývalému partnerovi – bez akéhokoľvek rozmyslu!

Zaujme ťa aj: Najnepríjemnejšie znamenia zverokruhu: Otravné a „odporné“ znamenia, ktoré lezú na nervy

BLÍŽENCI

Tomuto znameniu zverokruhu vládne Merkúr, čo je planéta najbližšia k Slnku, a teda aj s najrýchlejšou obežnou dráhou. Ako to vplýva na Blížencov? Jednoducho tak, že sú nonstop v pohybe.

Toto vzdušné znamenie je vždy tam, kde ho vietor zaveje. Blíženci sa cítia slobodne, vďaka čomu často konajú impulzívne. Neváhajú sa len tak zdvihnúť a odísť.  

STRELEC

Strelci patria k optimistickým znameniam horoskopu a zvyčajne šťastena stojí na ich strane. Ich ochota riskovať je väčšia ako u iných znamení. Vyžívajú sa v dobrodružstve a vzrušujúcich zážitkoch. Je preto pravdepodobné, že budú konať podľa svojich túžob bez toho, aby venovali pozornosť tomu, ako a prečo sa to všetko deje.

Iní tento ich spôsob života nemusia pochopiť, preto ich rozhodnutia budú považovať za náhle a impulzívne.

BARAN

Osoby narodené v ohnivom znamení Barana, ktorému vládne Mars, majú auru sebavedomia, ktorá môže spôsobiť, že najprv urobia a potom rozmýšľajú. Popravde, podľa astrológov ide o najimpulzívnejšie znamenie zverokruhu.

Pozri aj: Relax si každý predstavuje inak! Aký rituál ti odporúčajú hviezdy a tvoje znamenie?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní