Nenápadné tetovanie, ale na dosť netradičnom mieste: Au, to muselo bolieť!

Nenápadné tetovanie, ale na dosť netradičnom mieste: Au, to muselo bolieť!

Tetovanie má v dnešnej dobe rôzne podoby. Hovorí sa však najmä o estetickom tetovaní, ktoré je populárne medzi mnohými z nás. Avšak, tetovanie skrášľuje aj mnohé ženy, ktoré sa rozhodli pre zdokonalenie a pozdvihnutie svojej krásy. Tetovanie obočia (microblading obočia), tetovanie očnej linky, tetovanie pier a dokonca aj tetovanie pieh je moderným zákrokom, ktorý sme ochotné podstúpiť – veď ako sa hovorí, pre krásu sa trpí.

Tetovanie sa však nemusí obmedzovať len a len a kožu. Dokonca tetovanie nemusí byť vôbec viditeľné! Počuli ste už o intraorálnom tetovaní? O tetovaní na vnútornej strane pier, ďasnách alebo podnebí? Takéto tetovania sa objavujú čoraz častejšie a sú akousi formou sebavyjadrenia.

Pozri aj: Jennifer Lopez a Ben Affleck oslávili Valentína po svojom. Pozri na ich párové tetovanie!

tetovanie

Zdroj: pinterest.com/boredpanda/

Dočasné tetovanie, ktoré zmizne?

Hovorí sa, že tetovanie je trvácne a v podstate celoživotným umeleckým dielom. V dnešnej modernej dobe je však možné tetovanie odstrániť. No pri intraorálnom tetovaní nemusíte nad jeho odstraňovaním vôbec uvažovať. Takéto tetovanie je dočasné.

Pri intraorálnom tetovaní je rýchlosť vypadávania alebo vyblednutia pigmentu v porovnaní s extraorálnym tetovaním oveľa rýchlejšia. Z toho dôvodu sa o tomto tetovaní hovorí ako o dočasnom. Príčinou je neschopnosť atramentu preniknúť cez sliznicu, čo spôsobuje rýchlejšie vyblednutie. Dokonca aj miera odmietnutia atramentu je oveľa vyššia. Aj napriek tomu, že je toto tetovanie len dočasné a predpokladáme, že aj nesmierne bolestivé, mnohí ľudia sa preň rozhodli.

Napríklad aj Miley Cyrus sa v roku 2014 pochválila tetovaním na vnútornej strane pier. Od tej doby sa tetovanie stalo trendom a tak na internete môžeme natrafiť na bizarné, ale aj vtipné nápady na tetovanie v ústnej dutine. Mnohé však majú náboženský charakter a ďalšie úplne iný význam, ktorý chápu len jeho majitelia.

- Anketa

ODVÁŽILI BY STE SA NA TETOVANIE V ÚSTNEJ DUTINE?

Odpovedali 3 ľudia  

Určite ÁNO!
67%
Určite NIE!
33%
tetovanie v ústach

Zdroj: pinterest.com/zohaliam/

tetovanie na perách

Zdroj: pinterest.com/elise12x/

tetovanie v ústnej dutine

Zdroj: pinterest.com/stickandpoke/

tetovanie na vnútornej strane pier

Zdroj: pinterest.com/californiamegan/

intraorálne tetovanie

Zdroj: pinterest.com/IdeaForWomenLife/

tetovanie na pere

Zdroj: pinterest.com/savedtattooblog/

tetovanie mimozemšťan

Zdroj: pinterest.com/theincane/


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní