Hilary Swank sa stala dvojnásobnou mamou. Pozri, s akou nádhernou fotkou sa podelila s fanúšikmi

Hilary Swank sa stala dvojnásobnou mamou. Pozri, s akou nádhernou fotkou sa podelila s fanúšikmi

Koncom marca sa mamou prvýkrát stala herečka Kaley Cuoco zo seriálu Teória veľkého tresku, ktorá s partnerom pre dcérku vybrala krásne meno Matilda. Za ňou sa, takpovediac, poponáhľala i ďalšia herečka, ktorá radostnú novinu o prírastku do rodiny oznámila spolu so želaním pekných sviatkov počas Veľkonočného pondelka. Hilary Swank, dvojnásobná držiteľka Oscarov a Zlatých glóbusov za hlavné roly vo filmoch Million Dollar Baby a Chlapi neplačú, je teraz i dvojnásobnou mamičkou. 

Herečka oznámila svoje tehotenstvo počas minulého roka a fanúšikov razom prekvapila i správnou o tom, že s manželom Philipom Schneiderom nečakajú len jeden prírastok do rodiny, ale hneď dva. Z dvojičiek sa už manželia môžu naplno tešiť a so svojou radosťou sa podelili aj na sociálnych sieťach. 

dvojnásobná mama Hilary Swank

Zdroj: instagram.com/hilaryswank

Dvojnásobná radosť pre oscarovú herečku

Hilary Swank sa vo svojich štyridsiatich ôsmich rokoch dočkala vytúženého bábätka. Podľa jej slov sa túžila stať mamou už dlhší čas, no najskôr tomu, takpovediac, bránila kariéra a následne i nevhodný vzťah. Herečka možno o tom, že sa jej pár rokov pred päťdesiatkou podarí otehotnieť, ani nesnívala, no manželom sa v tomto smere pošťastilo. 

Herečka na svojom instagramovom profile zdieľala krásnu fotografiu, na ktorej si so svojimi maličkými drobcami užíva krásny výhľad. K fotografii pridala želanie k peknej Veľkej noci a fanúšikom tiež prezradila aspoň pohlavie bábätiek. Ako sama uviedla, nebolo to ľahké, ale chlapček i dievčatko za to stáli. Hrdá mamička zatiaľ nič ďalšie neprezradila, ani mená dcéry a syna.

K prírastku do rodiny jej pod fotografiou blahoželali napríklad aj herecké kolegyne Kate Hudson, Michelle Monaghan či Lindsay Lohan, ktorá sa tento rok taktiež dočká svojho prvého potomka. Aj my želáme mamičke a novorodencom veľa zdravia!

tehotná Hilary

Zdroj: instagram.com/hilaryswank

Hilary s manželom

Zdroj: instagram.com/hilaryswank

Hilary Swank a Philip Schneider

Zdroj: instagram.com/hilaryswank

Zdroj foto z úvodnej koláže: instagram.com/hilaryswank


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 23:42

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 23:42

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní