Koniec ďalšieho hollywoodskeho manželstva – obľúbená herečka oznámila rozvod

Koniec ďalšieho hollywoodskeho manželstva – obľúbená herečka oznámila rozvod

Hoci si zaľúbenci pred oltárom sľubujú, že to bude na celý život, žiaľ, nie vždy je to skutočne tak. Mohlo by sa zdať, že v dnešnej modernej a neraz uponáhľanej dobe sa čoraz viac manželstiev končí rozvodom, či už hovoríme o krátkodobých manželstvách, alebo neraz aj tých dlhoročných. Rozvody nie sú pritom ničím výnimočným ani vo svete celebrít.

Dokonca by sa mohlo zdať, že hollywoodske manželstvá sa práveže končia pomerne často a je skôr raritou, že slávny pár spolu vydrží dlhé roky. O tom, či na rozpad manželstiev a partnerstiev známych osôb má zásadný vplyv hlavne pracovná vyťaženosť alebo práve sláva, môžeme len polemizovať. So smutnou správou o ukončení manželstva sa momentálne so svojimi fanúšikmi podelil i ďalší známy pár. 

Herečka Reese Witherspoon, známa napríklad z filmov Pravá blondínka či Voda pre slony, oznámila rozvod s producentom Jimom Tothom po dvanástich rokoch manželstva.

Pravej blondínke nevyšlo druhé manželstvo

Reese Witherspoon (47) a Jim Toth (52) sa zosobášili pred 12-timi rokmi v marci, aktuálne by ich teda čakali oslavy výročia. Namiesto nich fanúšikov nemilo prekvapili informáciou o ich rozvode. Držiteľka Oscara za hlavnú rolu vo filme Walk the Line na svojom instagramovom účte uverejnila oznámenie: „Máme nejaké novinky zo súkromia, o ktoré sa chceme podeliť. S veľkou dávkou opatrnosti a ohľaduplnosti sme urobili ťažké rozhodnutie rozviesť sa,“ uviedla Reese s exmanželom Jimom. 

Rozvedený pár v príspevku tiež uvádza, že spolu prežili mnoho krásnych rokov a rozhodli sa ísť ďalej s hlbokou láskou, láskavosťou a vzájomným rešpektom k všetkému, čo spolu vytvorili. „Našou najväčšiu prioritou je náš syn a celá naša rodina na ceste za touto novou kapitolou. Tieto záležitosti nie sú nikdy jednoduché a sú veľmi osobné. V tejto dobe si veľmi vážime rešpektovanie súkromia našej rodiny, “ dodala Reese s Jimom.

Pár má spolu syna Tennesseeho Jamesa Totha. Reese má okrem toho ďalšie dve deti z predošlého manželstva, a to syna Deacona Reeseho Phillippa a dcéru Avu Elizabeth Phillippe s hercom Ryanom Phillippom, za ktorého bola vydatá v rokoch 1999 až 2008. 

Reese a Jimovi želáme veľa šťastia v tomto neľahkom období. 

Reese s bývalým manželom

Zdroj: instagram.com/reesewitherspoon

Reese s rodinou

Zdroj: instagram.com/reesewitherspoon

Reese a Jim

Zdroj: instagram.com/reesewitherspoon

Reese a exmanžel Jim

Zdroj: instagram.com/reesewitherspoon

Zdroj foto z úvodnej koláže: Depositphotos, instagram.com/reesewitherspoon


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní