Sen o krádeži: Na čo ťa chce tvoje podvedomie upozorniť?

Sen o krádeži: Na čo ťa chce tvoje podvedomie upozorniť?
  • 11.02.2023
  • Michaela Kožáková

Sny neposkytujú priame odpovede na naše otázky. Predstavujú živé obrazy, javy, útržky, ktoré sa nám mihajú pred očami počas toho, ako spíme. Sny môžu prezrádzať naše pocity či odrážať stav nášho vedomia. Mnohí veria, že sny dokážu byť predzvesťou alebo posolstvom, či dokonca nás varovať pred nebezpečenstvom. Či už veríte na sny alebo nie, určite i vy z času na čas nazriete do snára, aby ste sa dozvedeli, čo váš sen znamenal. 

Lúpeže, krádež auta, peňaženky či vlámanie sa do bytu – sny s touto témou sú pomerne bežné. Mnohí z nás sa po nich budia celí nesvojí. Ako snár interpretuje sen o krádeží? Čo nám takéto sny naznačujú? 

Neprehliadni: Sen o hádke - čo ti chce naznačiť a na čo ťa chce upozorniť?

Sen o krádeži auta

Ako snár vysvetľuje krádež auta? Odcudzenie auta alebo pokus o krádež v sne znamená, že sa niekto pokúša ukradnúť vašu identitu, alebo že prejdete premenou. Auto totižto podľa veľkého snára predstavuje vašu vlastnú osobnosť.

Snívalo sa vám o tom, že nemôžete nájsť svoje auto? Takýto sen môže znamenať, že vaše túžby a ciele sú stratené. Ak vám v sne ukradnú kľúče od auta, sen vám chce naznačiť, aby ste prevzali zodpovednosť za svoje činy a za to, kto ste.

V starších výkladoch snov sen o krádeži auta má pozitívny význam v oblasti financií.  Je predzvesťou dobrých správ, ktoré vám pomôžu vyriešiť vaše finančné problémy. 

Čo hovorí snár o krádeži peňaženky?

Ak vo svojom sne vidíte, že vám kradnú peňaženku, znamená to, že stojíte na križovatke a neviete sa rozhodnúť, či sa riadiť svojím vedomím alebo dať na radu priateľov. Takýto sen vám naznačuje, že si vo svojom bdelom živote budete musieť vybrať, ako vyriešite svoju aktuálnu situáciu – či budete počúvať svoj vnútorný hlas alebo prihliadať na to, čo je dobré pre druhých.

Keď v sne vlastníte ukradnutú peňaženku znamená to, že v reálnom živote niekoho zneužívate. 

Snívalo sa vám, že ste videli, ako niekomu kradnú peňaženku a nezasiahli ste? Tento sen prezrádza, že bojujete s pocitmi viny za niečo, čo ste niekomu spôsobili a nebolo to správne.

Ak vo svojom sne nemôžete nájsť svoju peňaženku, pretože vám ju niekto ukradol, majte sa na pozore. Podľa výkladov snov máte okolo seba ľudí, ktorí vás využívajú a robia váš život neznesiteľným. 

Ak máte vo svojom sne „nutkanie“ ukradnúť peňaženku, znamená to, že zápasíte so svojím vedomím o napodobňovaní niekoho iného a túžite po živote konkrétnej osoby.

Sen o krádeži peňazí

Snívalo sa vám, že vám ukradli peniaze? Ukradnuté peniaze v sne symbolizujú stratu. Nemusí ísť však len o finančný obnos alebo majetok, ale tiež o kariéru a zdravie.

Snár krádež peňazí objasňuje aj ako pocit menejcennosti alebo ako obavy, či máte dostatok peňazí na pokrytie svojich výdavkov. Môže to byť tiež náznak toho, že vás niekto finančne využíva.

Ak ukradnuté peniaze vo vašom sne predstavujú značnú sumu, vaše podvedomie vás varuje, aby ste boli opatrní so svojimi financiami a dávali si pozor na podvody.

Pozri aj: Sen o dome: Rodičovský, vlastný či horiaci - aké posolstvo so sebou prináša?

Sen o vlámaní

Vlámanie do domu v sne zvyčajne odkazuje na pocity neistoty, zraniteľnosti alebo nekontrolovateľnosti. Ak vo svojom sne vidíte vykrádanie bytu, je to znak toho, že sa cítite frustrovaní vašou súčasnou životnou situáciou. Môže ísť tiež o varovanie, aby ste boli opatrní, pokiaľ ide o niekoho alebo niečo vo vašom bdelom živote. Daná osoba nie je totižto k vám úprimná a chce vás využiť.

Sen o tom, že ste svedkom vykradnutia obchodnej budovy, vám naznačuje, že ste vystresovaní alebo znepokojení zo svojho pracovného života.

Vlámanie do domu môže byť tiež analógiou niečoho, čo vám bolo ukradnuté v reálnom živote, ako je váš čas, energia, pohodlie alebo cenný majetok.

Sen o bankovej lúpeži

Snívať o tom, že vykrádate banku, znamená, že na niečo míňate príliš veľa času a energie. Mali by ste trochu spomaliť, inak vám hrozí vyčerpanie všetkých vašich síl. 

Ak ste vo svojom sne svedkom bankovej lúpeže, ide o varovanie. Nemali by ste šíriť klebety a ani rozprávať svoje tajomstvá cudzím ľuďom, inak sa to môže veľmi ľahko otočiť proti vám. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

6 komentárov

Mária Sivová 12.02.23 08:40

MS
karma
100.00

Niekedy rozmýšľam nad tým, čo sa mi sníva, niekedy na to úplne zabudnem.

  • 1
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 00:08

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 00:08

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 12.02.23 16:27

MM
karma
100.00

zaujímavé, zrovna minulý týždeň mi vo sne ukradli peňaženku

  • 1
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 15:28

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 15:28

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní