Najnepríjemnejšie znamenia zverokruhu: Otravné a „odporné“ znamenia, ktoré lezú na nervy

Najnepríjemnejšie znamenia zverokruhu: Otravné a „odporné“ znamenia, ktoré lezú na nervy

Každý z nás má dobré a zlé vlastnosti, ktoré nás tvoria a sú našou súčasťou. Niekto si obhrýza nechty, zatiaľ čo iným to príde vrcholne nechutné, ba až odporné. Niekto v nose hľadá poklad bez servítky a iný sa špárajú tam, kde by nemuseli. Niekomu to prípade úplne normálne, no iným skôr mimo spoločenského bontónu.

Tých zlozvykov máme mnohí oveľa viac. Napríklad také stále kývanie nohami, mľaskanie pri jedle, či hlasné grganie – aj to mnohí považujú za nevhodné správanie na verejnosti. Vedeli ste však, že napríklad aj také kritizovanie oblečenia je neslušné či dokonca aj vyrušovanie kolegov na porade?

Ukazuje sa, že to, ako sa správame je z veľkej časti ovplyvnené aj astrologickým znamením, v ktorom sme sa narodili. Ktoré znamenia zverokruhu sú teda najnepríjemnejšie – mierne otravné až úplne odporné? Patríte k ním?

Pozri aj: 3 znamenia, ktoré majú ten najlepší spánok a 3 znamenia, ktoré majú problémy so spánkom

VÁHY

Netipovali by ste to na toto znamenie horoskopu, ktoré sa snaží vždy a všetko riešiť s diplomaciou len pre to, aby boli všetci šťastní? Nuž, ako sa hovorí, ticha voda brehy myje. Váham vládne Venuša, čo je planéta krásy a žiadostivosti. Práve z tohto dôvodu môžu byť ľudia narodení v tomto znamení v niektorých prípadoch skutočne arogantní a nepríjemní.

Váhy sa zaujímajú predovšetkým o seba. Odmietajú v miestnosti kohokoľvek, kto ich prevyšuje – hlavne čo sa vzhľadu týka. Toto znamenie je totižto posadnuté svojim vzhľadom i spoločenským postavením. Váhy sa vyhýbajú konfliktom a preto sa radšej vyhnú spoločenskej akcii, kde sa podáva neformálne občerstvenie i nápoje. Kde sa nepodáva šampanské, tam Váhy nenájdete.

PANNA

Budeme sa opakovať, ale Panny patria k perfekcionistom, dokonca mnohé zápasia aj so syndrómom dokonalej ženy. Na druhej strane však ide aj o úzkostlivé a kritické znamenie, ktoré sa neustále sťažuje. Ľudia narodení v znamení Panny majú vysoké nároky nielen na seba, ale aj na svoje okolie. Od členov domácnosti či okolia si vyžadujú perfekcionizmus. Neodpustia vám žiadne chyby a neustále vás budú poučovať, pretože vedia všetko najlepšie.

Prišli ste na večeru o päť minút neskôr kvôli dopravnej zápche? Panny nebudú nadšené. Zle ste si usporiadali oblečenie v skrini? Môžete očakávať prednášku o tom, ako veci zrovnávať a ukladať. Vďaka tomu nepatria Panny medzi najpríjemnejšie znamenia. Skôr by sa dalo povedať, že svojim správaním a posadnutím perfekcionizmom sú otravné.

Zaujme ťa aj: Relax si každý predstavuje inak! Aký rituál ti odporúčajú hviezdy a tvoje znamenie?

RAK

Je možné, že ak Rak uvidí, že sa nachádza v tomto zozname najnepríjemnejších znamení horoskopu, rozplače sa. Áno, toto znamenie patrí aj k najemocionálnejším znameniam. Toto je presne ten druh správania, na ktorý astrológovia poukazujú. Ľudia narodení v znamení horoskopu Rak dokážu byť extrémne dramatickí, pričom ich cieľom je, aby každý vedel, ako sa cítia.  

Svoju citlivosť dokážu využiť na to, aby dosiahli to, čo chcú. Patria k skvelým manipulátorom, vďaka čomu vždy dosiahnu, čo si zaumienia. Napríklad – Rak vám bude neustále obmieľať svoje rady, názory, pocity a dokonca vám bude dookola rozprávať o nejakej veci, až sa napokon podvolíte jeho správaniu a necháte sa nim obmäkčiť.

Odporúčame: Duchovno podľa znamenia zverokruhu: Toto sú NAJSPIRITUÁLNEJŠIE znamenia


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní