Duchovno podľa znamenia zverokruhu: Toto sú NAJSPIRITUÁLNEJŠIE znamenia

Duchovno podľa znamenia zverokruhu: Toto sú NAJSPIRITUÁLNEJŠIE znamenia

Niektorí ľudia sa na duchovnej ceste snažia tráviť najviac času v spojení s prírodou. Iní meditujú, aby si vyčistili hlavu a ďalší sa zamýšľajú nad hlbšími otázkami života. Aj vám ako prvé pri slove meditácia napadne ten povestný meditujúci zvuk – „hmmmmmm“? Nuž podľa všetkého by mal byť tento monotónny zvuk upokojujúci a mal by človeku pomôcť pri ponorení sa do svojho vnútra.

Patríte však k tým, ktorí sa snažia nájsť hlbší zmysel nášho života a existencie ľudstva ako takého? Osobnosť človeka je vo veľkej miere ovplyvnená znamením horoskopu, v ktorom sa narodil. Mesiac nášho narodenia nás dokonca dokáže ovplyvniť aj na duchovnej ceste za poznaním života. Ktoré znamenia zverokruhu sú teda najduchovnejšie, inak povedané aj najspirituálnejšie?

Duchovno podľa horoskopu – patríte k tým, ktorí sa zamýšľajú nad týmto svetom?

Pozri aj: Pizza podľa znamenia zverokruhu: Sedí to alebo sa hviezdy mýlia v tom, akú máš najradšej?

VÁHY

Ako vzdušné znamenie sú Váhy skvelými komunikátormi. Hľadajú hlboké súvislosti v rôznych oblastiach svojho života. Toto znamenia horoskopu je zamerané na hľadanie pokoja a prijímanie toho, čo je správne. Z toho vyplýva, že Váhy sú častokrát „v kontakte so svojou duchovnou stránkou“. Podľa astrológov znamenie Váhy dokáže nájsť naplnenie v božskom spojení a nadpozemských zážitkoch. Pri všetkom a vo všetkom hľadajú to, čo im dáva pocit celku.

BÝK

Vôňa ruží, dokonalý východ alebo západ slnka – Býk sa rád pozastaví pri týchto krásnych chvíľkach, ktoré sa možno neopakujú každý jeden deň. Toto zemské znamenie je najviac v spojení s prírodou, v ktorej vyhľadáva duchovné zážitky. Pre Býkov je typické pohybovať sa pomalším tempom a vážiť si všetko okolo seba. S najväčšou pravdepodobnosťou ich uvidíte niekde chodiť bosých, pretože to zodpovedá ich vnútornej energii a vibráciám.

ŠKORPIÓN

Za všetko vždy môže vyššia moc. Je to nesmierne duchovné znamenie, ktoré nedá dopustiť na tarot (výklad z tarotových kariet) či astrológiu (denné horoskopy, týždenné horoskopy, mesačné horoskopy). Ľudia narodení v znamení Škorpión veria na karmu. Veria, že človeku sa vždy a všetko vráti ako bumerang.

Pozri aj: Hypochonder medzi znameniami zverokruhu: Koho dostane aj nevinný kašeľ do postele?

STRELEC

Ďalšie znamenie zverokruhu, ktoré je bláznivé, ale zároveň v sebe nepoprie svoju filozofickú stránku. Toto ohnivé znamenie sa snaží skúmať myšlienky týkajúce sa viery a náboženstva. Strelec je známy tým, že miluje skúšanie nových vecí, ktoré mú rozšíria jeho obzory. Do všetkého ide na plno, niekedy bezhlavo, avšak pri všetkom premýšľa o tom, kam ho jeho cesty zavedú a čo mu osud privedie do života.

RYBY

Ryby sú údajne najduchovnejším, teda najspirituálnejším znamením zo všetkých, nakoľko mu vládne Neptún – planéta spojená s duchovnom. Vedeli ste napríklad, že tí, čo sa narodili v tomto znamení majú častokrát veštecké dary? Údajne patria k jasnovidcom, dokonca niektorí dokážu veštiť budúcnosť.

Zaujme ťa aj: LOJALITA podľa znamenia horoskopu: 3 znamenia, ktoré nikdy nezradia!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 21:37

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 21:37

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní