Hypochonder medzi znameniami zverokruhu: Koho dostane aj nevinný kašeľ do postele?

Hypochonder medzi znameniami zverokruhu: Koho dostane aj nevinný kašeľ do postele?

Stačí si len zakašľať alebo kýchnuť a niektorí hneď líhajú do postele. Alebo vyhľadávajú na internete, čo daný problém môže znamenať a príznakom akého ochorenia môže byť. Áno je to divné a niektorým by ani na um neprišlo hneď všetko riešiť. Proste, ako ľudia sme rôzni – niektorí dokážu ísť do práce aj s horúčkou či zápalom pľúc a iní radšej nič nepodceňujú a nechajú sa vypísať na PN-ku.

Môže však existovať dôvod, prečo sú niektorí ľudia mimoriadne dramatickí, keď ide o ich zdravie. Tým dôvodom je znamenie horoskopu, v ktorom sa narodili a ktoré ovplyvňuje ich osobnosť vo veľkej miere. Ktoré znamenia patria medzi najväčších hypochondrov – dalo by sa povedať, že mimoriadne opatrných až úplne panikárskych pokiaľ ide o zdravie?

Pozri aj: LOJALITA podľa znamenia horoskopu: 3 znamenia, ktoré nikdy nezradia!

BARAN

Len čo si odkašle, hneď začne skúmať a zisťovať, čo by to mohlo znamenať. Baran si dokáže všimnúť aj tú najmenšiu zmenu na svojom tele, ktorú automaticky rieši. Aj keď lekár tomuto znamenia povie, že mu nič nie je a nič to neznamená, Baran pokračuje v skúmaní a presviedčaní samého seba, že sa nakazil vzácnou a smrteľnou chorobou.

RAK

Znamenie horoskopu, ktoré je neslávne známe svojou nadmernou predstavivosťou a precitlivenosťou, čo sa zdravia týka. Toto znamenie je natoľko citlivé, že aj najmenší príznak nejakého problému ho môže vyviesť z rovnováhy. Rak sa neustále obáva o svoje zdravie. Často chodí k lekárovi aj kvôli drobným ochoreniam, ktoré je možné liečiť doma, bez antibiotík či iných liekov.

RYBY

Emocionálne znamenie známe tým, že sa správa ako špongia. Jednoducho nasáva pocity iných, čo sa môže ľahko prejaviť aj v chorobách. Stačí, že je niekto v ich blízkosti chorý a už majú pocit, že tú chorobu dostali tiež. Toto znamenie je natoľko súcitné, že sa dokáže presvedčiť, že je choré. Dokonca podľa astrológov sú Ryby tým znamením, ktoré sa dokáže veľmi ľahko presvedčiť tým, že má záhadnú chorobu.

Odporúčame: Najväčšia TÚŽBA podľa znamenia horoskopu: Sedí to na teba úplne presne?

STRELEC

Strelci majú tendenciu nad všetkým premýšľať – hlavne o svojej fyzickej kondícii. To ich môže viesť k neustálym obavám o svoje zdravie, čo môže viesť k paranoji a posadnutosti. Odvrátenou stranou je, že Strelci sú tiež ľahkovážne znamenie. Takže, aj keď sa naozaj necítia dobre, len zriedkavo vyhľadajú lekársku pomoc.

KOZOROŽEC

Kozorožci sa neustále usilujú o dokonalosť, čo ich môže viesť k presvedčeniu, že sú chorí, aj keď v skutočnosti to tak nie je. Toto pesimistické znamenie, aj keď je zdravé, dokáže hodiny hľadať informácie o všetkých možných chorobách. Takýmto spôsobom si robí „samodiagnostiku“, v dôsledku čoho sa dokáže ľahko presvedčiť, že je práceneschopné.

ŠKORPIÓN

Znamenie, ktoré má sklon k intenzívnemu záujmu o všetko, vrátane svojho zdravia. Škorpióni sú veľmi podozrievaví a môžu sa domnievať, že ich symptómy spôsobuje niečo zlovestné. Ak sa Škorpión necíti dobre, nemusí vám to povedať priamo, ale skôr to naznačí a sťažuje sa na záhadné symptómy – to všetko v snahe zistiť, kto im mohol ublížiť (od koho mohli pochytiť chorobu).

Odporúčame: Najväčší manipulátor medzi znameniami zverokruhu: Na tieto 3 si daj pozor!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 22:13

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 22:13

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní