Najväčšia TÚŽBA podľa znamenia horoskopu: Sedí to na teba úplne presne?

Najväčšia TÚŽBA podľa znamenia horoskopu: Sedí to na teba úplne presne?

Už od detstva máme všetci nejaké tie túžby. Kým sme boli menší, tak to bolo možno ohľadom povolania. S pribúdajúcim vekom sa však naše túžby menia. Niektorí si želajú väčšie bohatstvo, iní zlepšenie zdravia. Každý má na tieto veci iný, svoj vlastný a jedinečný pohľad.

Keďže život nám nie vždy poskytne všetko, čo chceme, niekedy nie je ľahké dosiahnuť všetky naše túžby, ktoré máme. No ako sa hovorí – kde je vôľa, tam je cesta. A tak si k splneniu svojich túžob môžeme aj sami dopomôcť, a to prostredníctvom našej snahy. Máte nejaké TÚŽBY? Splnili ste si ich? Alebo ste sa nikdy nad svojimi túžbami nezamýšľali?

Každé znamenie horoskopu po niečom túži a vôbec to nemusia byť materiálne veci. Poďte sa spolu s nami pozrieť na to, čo je najdôležitejšie pre každého z nás podľa znamenia zverokruhu, v ktorom sme sa narodili.

Pozri aj: Najväčší manipulátor medzi znameniami zverokruhu: Na tieto 3 si daj pozor!

BARAN

Barani sú známi svojou túžbou prevziať kontrolu nad situáciami a presvedčením, že poznajú riešenie snáď na každý jeden problém. Tí, čo sa narodili v tomto znamení sú presvedčení, že prídu na najúčinnejšie spôsoby, ako problémy riešiť.

Túžbou a rovnako tak aj cieľom Barana je, aby ho ostatní vnímali ako múdreho a schopného jedinca, ktorý dokáže zvíťaziť nad každou prekážkou. Ideálne povolanie pre toto znamenie je politik, podnikateľ alebo športovec.

BÝK

Najväčšou túžbou Býkov je, aby si udržali svoju konzistentnosť najmä v oblasti financií. Býci sú poväčšine finančne zodpovední a nikdy nerozhadzujú svoje ťažko zarobené peniaze. Skutočnosť, že Býk o bohatstve len nefantazíruje, ale je ochotný vynaložiť úsilie na to, aby sa stalo skutočnosťou, patrí medzi najobdivuhodnejšie vlastnosti tohto znamenia.

Býk patrí k tým znameniam, ktoré sa snažia dosiahnuť všetky svoje ciele a nikdy sa nenechajú od ničoho odradiť. Ideálnym povolaním pre toto znamenie horoskopu je manažér alebo finančný poradca.

BLÍŽENCI

Aká je najväčšia túžba tohto znamenia? Jednoznačne mať pri sebe veľké množstvo priateľov. Ide totižto o spoločenské znamenie, ktoré je rado v spoločností iných ľudí. Komunikácia je pre Blížencov mimoriadne dôležitá.

Blíženci by si preto mali nájsť zamestnanie, ktoré zahŕňa komunikáciu a prácu s ľuďmi.

RAK

Životným cieľom alebo poslaním je slúžiť druhým. Jediné, čo môže toto znamenie urobiť skutočne šťastným, je, ak pozoruje, že z jeho úsilia má nejakým spôsobom prospech iný človek. Cíti intenzívne nutkanie pomáhať tým, ktorí sú menej schopní ako ostatní.

Znamenie horoskopu Rak má úprimný záujem o svojich blízkych, preto sa do všetkého vždy snažia vniesť optimistickú a pozitívnu atmosféru. Disponuje takým intelektom, ktorý by z neho urobil vynikajúceho lekára, pedagóga alebo psychológa.

LEV

Rešpekt a uznanie je to, čo je najvyššou prioritou tohto znamenia. Na tom, že chce byť hviezdou, nie je absolútne nič zlé vzhľadom na to, že v ríši zvierat je kráľom džungle. A práve takým kráľom sa snaží byť aj vo svojom živote.

Lev sa ku každej výzve vždy stavia so vztýčenou hlavou. Ak by bol Lev slávnym spevákom alebo hercom, jeho život by bol úplný a naplnený.

PANNA

Osoby narodené v znamení Panny majú silnú túžbu prispieť spoločnosti svojou prácou. Ich bystrý rozum sa najlepšie uplatní v práci, kde je potrebné analyzovať, plánovať a investovať svoju energiu do úsilia, ktoré v konečnom dôsledku pomôže iným ľuďom. Majú potenciál vyniknúť v oblasti vedy, stratégie a matematiky.

Najväčšou túžbou tých, ktorí sa narodili v znamení Panny je mať pocit, že dosiahli všetko, čo si zaumienili.

Odporúčame: Horoskop 2023: V ktoré dní budeš mať šťastie, zažiješ lásku alebo si splníš sny?

VÁHY

Tí, ktorí sa narodili v tomto znamení, sa vždy snažia dosiahnuť dokonalú verziu svojho života. Budú pracovať na tom, aby sa akýmkoľvek spôsobom duševne a fyzicky zdokonalili.

Vždy dokážu nájsť východisko zo zložitej situácie, sú to skutoční vizionári, ktorí nielen snívajú, ale aj konajú, aby dosiahli svoje ciele. Najväčšou túžbou Váh je prinášať harmóniu a krásu, čo ich kvalifikuje na kariéru v oblasti kreatívneho umenia alebo architektúry.

ŠKORPIÓN

Byť milovaný inými ľuďmi je pre toto znamenie horoskopu najdôležitejšou vecou na svete, a teda aj tou najväčšou túžbou, ktorú majú.

Ľudia narodení v tomto znamení zverokruhu dokážu byť citlivejší, intuitívnejší a empatickejší, vďaka čomu môžu byť skvelými hercami, filmovými režisérmi alebo životnými koučmi.

STRELEC

Svetobežník, aj tak by sa dalo nazvať toto znamenie zverokruhu. Najväčšou túžbou tohto znamenia je pocit slobody. Nejde o znamenie, ktoré by chcelo celý život zostať len na jednom mieste. Jeho túžbou je spoznávať svet.

Vďaka svojmu bezhraničnému optimizmu Strelec nikdy nestráca nádej. To je jeden z dôvodov, prečo by sa mnohí, čo sa narodili na prelome novembra a decembra, mali venovať kariére profesora, astronauta alebo svetobežníka.

KOZOROŽEC

Je to veľmi ambiciózny človek, ktorého cieľom je dosiahnuť vrchol vo svojej profesii. No ešte dôležitejšia pre toto znamenie je túžba po bohatstve. A verte, Kozorožec sa nebojí vynaložiť úsilie na to, aby bohatstvo dosiahol.

Zvlášť príťažlivé sú pre neho povolania, ktoré spájajú lukratívnu prácu s určitou noblesou, napríklad povolania manažéra, bankára, diplomata, klenotníka alebo generálneho riaditeľa.

VODNÁR

Najdôležitejším cieľom Vodnárov je urobiť svet lepším. Sú to odvážni snílkovia, ktorí sa nezastavia pred ničím, aby sa ich vízie naplnili.

Ľudia narodení v tomto znamení zverokruhu majú prirodzený talent inšpirovať ostatných, byť kreatívni a starať sa o životné prostredie.

RYBY

Najväčšiu túžbu toto znamenie horoskopu vidí v riešení problémov, ktorým ľudstvo čelí. Vynakladajú veľa úsilia na dosiahnutie svojich cieľov a vďaka svojej vynaliezavosti sú Ryby úspešné v tom, čo si predsavzali.

Ak ste sa narodili v tomto znamení horoskopu, môžete sa stať vynikajúcim vedcom, fotografom alebo dizajnérom.

Zaujme ťa aj: 3 znamenia horoskopu, ktoré v roku 2023 radikálne zmenia svoj ŽIVOT


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Janka Komadova 20.01.23 05:41

karma
-1.00

Veru sedí to manžel je baran ja ja lev

  • 1
Odpovedať

Elena Švachová 21.01.23 20:51

karma
109.00

Mne to nepasuje a ani na manžela to nepasuje. Akurát, trochu na dcéru :-)

  • 1
Odpovedať

Daniela Bieliková 25.01.23 12:09

DB
karma
117.00

Vôbec to nesedí...

  • 1
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní