Dve znamenia horoskopu, ktoré vždy ulovia tých najlepších mužov! Patríš medzi ne aj ty?

Dve znamenia horoskopu, ktoré vždy ulovia tých najlepších mužov! Patríš medzi ne aj ty?
  • 15.01.2023
  • Michaela Kožáková

Každá z nás je iná. Niektoré ženy sa rady nechávajú dobýjať, iné sú podozrievavými žiarlivkami či šedými myškami, alebo rozmaznanými princeznami. 

Ďalšou kategóriou sú ženy lovkyne. Sú aktívne, nič nenechajú na náhodu a na svoju korisť sa vrhajú s vražednou energiou. Akonáhle po nejakom mužovi zatúžia, jednoducho si ho ulovia.

Dnes si ženy namiesto nosenia lukov a šípov obliekajú čipkované spodné prádlo a rafinovane lovia mužské pohlavie. Aj časy, keď ženy sedeli v kúte a nemali šancu ovplyvniť svoj milostný život, sú dávno preč. 

Ktoré dve znamenia horoskopu sa na mužov vrhajú ako hladné tigrice? A ktoré dokážu vždy uloviť tých najlepších mužov?

Neprehliadni: Na koho sa usmeje ŠŤASTIE v roku 2023? Tieto 3 znamenia môžu čakať zmeny k lepšiemu

Bojovné ženy narodené v znamení Barana

Temperamentná, energická a dominantná žena narodená v znamení Barana s divokou povahou a dušou bojovníka musí pociťovať spaľujúcu vášeň, iskru a partnerovu absolútnu oddanosť. Presne takto pristupujú tieto ženy aj k mužom – s dynamikou a obrovským nadšením. Všade vidia príležitosť a v žiadnom prípade im nesmie nič ujsť. Neuspokoja sa len tak s hocičím, vždy hľadajú pre seba len to najlepšie. Neotáľajú, idú priamo k veci a možno vďaka tomu sa im podarí uloviť si tých najlepších mužov.

Ženy narodené v znamení Barana sú bezohľadné voči ostatným ženám. Jediné, na čom im záleží je vlastné blaho. Mužov si dokážu ľahko omotať okolo prsta. Napriek ich nevyspytateľnej povahe ich chlapi doslova milujú. Ženy v znamení Barana totižto rady vyvolávajú hádky. Zbožňujú ten moment, keď sa môžu udobrovať v spálni a vytiahnuť sa, aké sú skvelé milenky. 

Neskrotné ženy narodené v znamení Leva

Múdre, pôvabné a sexi ženy narodené v znameni Leva sú druhým znamením, ktorému sa úspešne darí uloviť tých najlepších mužov. Ženy v tomto znamení sa nikdy neuspokoja s málom a nerady sa prispôsobujú. Levice majú v sebe energiu ohnivého živlu, pyšnú a zároveň hravú povahu. Práve to z nich robí mimoriadne atraktívne osoby pre mužov. Napriek tomu tých najlepších chlapov si v zástupe mužov zbalia ony samy. Potom, ako ich ulovia, však nechajú všetko na svojich vyvolených. Sú rady, keď ich muži dobýjajú. 

Ženy v znamení Leva však musia byť obletované, velebené a zahŕňané pozornosťou a darčekmi. Muži si to uvedomujú, pretože by inak záujem zo strany Levice klesol. 

Neprehliadni: Horoskop vzťahov 2023: Ktoré znamenia čaká svadba, zásnuby či nový prírastok do rodiny?

Tajomstvo úspechu

Levice a ani ženy narodené v znamení Barana neotáľajú. Ich dravá povaha a túžba po víťazstve ich ženie vpred, zatiaľ čo niektoré ženy snívajú o svojom princovi na bielom koni a vytvárajú si vo svojich predstavách obrazy o dokonalej svadbe.

Tieto dve vášnivé znamenia horoskopu nečakajú a výzvy hľadajú všade tam, kde sa iné ženy nepozerajú a v dôsledku snívania prehliadajú realitu. Práve vďaka tomu sa im podarí vždy uloviť tých najlepších mužov široko ďaleko. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Anna Vargová 16.01.23 23:20

AV
karma
100.00

Zaujímavá charakteristika ženy- leva. V jednom bode však s autorkou článku súhlasím. Skutočne mám najlepšieho muža v okolí.

  • 1
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní