Horoskop vzťahov 2023: Ktoré znamenia čaká svadba, zásnuby či nový prírastok do rodiny?

Horoskop vzťahov 2023: Ktoré znamenia čaká svadba, zásnuby či nový prírastok do rodiny?
  • 13.01.2023
  • Michaela Kožáková

Mnohí z nás vstúpili do roku 2023 s veľkými očakávaniami. Každý z nás je zvedavý, čo nás v tomto roku čaká a na čo sa môžeme tešiť. Možno aj vy premýšľate nad tým, či sa v najbližších mesiacoch zamilujete či dokonca zasnúbite.

Sú to práve vzťahy, ktoré ovplyvňujú náš súkromný, ale i pracovný život. Ak máme okolo seba nesprávnych ľudí, môže to mať negatívny dopad na náš život. Naopak, ak sme obklopení milujúcimi osobami a pravými priateľmi, nachádzame povzbudenie a podporu do každého dňa.

Ako to bude v roku 2023? Ktoré znamenia zverokruhu čaká svadba? Kto spozná nových priateľov? Nenechajte si ujsť horoskop vzťahov 2023!

Neprehliadni: Horoskop 2023: V ktoré dní budeš mať šťastie, zažiješ lásku alebo si splníš sny?

Kto stretne osudovú lásku?

Každý z nás túži po osudovej láske, presne takej, ako z románu Danielle Steelovej. Jedno znamenie zverokruhu má tento rok obrovskú šancu stretnúť pravú lásku. Všetci nezadaní Vodnári budú mať krásny a úspešný rok v oblasti lásky. Kedy presne stretnú tú pravú alebo svojho princa nie je konkrétne špecifikované. Niektorým sa to podarí hneď v prvých mesiacoch roka 2023, iní musia byť trochu trpezliví. 

Ktoré znamenia sa môžu tešiť na svadbu?

Pre štyri znamenia horoskopu je rok 2023 ideálnym na svadbu. Týkať sa to bude Blížencov, Váh, Panny a Býka. Odvážne sa pustite do plánovania a organizácie svadby, ale aj ďalších smelých krokov ako je spoločné bývanie či kúpa nehnuteľnosti. Tento rok je skvelým i na zásnuby. Pri plánovaní svadby sa zamerajte na obdobie od leta do konca septembra. 

Nielen zadaným, ale i slobodným alebo tým, ktorí nemajú stáleho partnera/partnerku bude tento rok v láske priať. Práve teraz ho/ju stretnú a možno i oni sa môžu tešiť na zásnuby.

Nemajte obavy a nepremeškajte tento priaznivý rok váhaním. Tieto manželstvá podľa hviezd totižto majú veľkú šancu vydržať najdlhšie a môžu sa stať vzorom pre ostatných. Puto medzi týmito ľuďmi bude mimoriadne pevné a ich túžba žiť v harmónii bude veľmi silná.

Ktoré znamenie má najlepšiu šancu na založenie rodiny?

Váhy nepatria medzi znamenia, ktoré sa považujú za rodinné typy. Prekvapivo však tento rok zatúžia po dieťatku a rodinnom zázemí. Túto túžbu by však nemali prehliadať a zároveň by nemali premeškať danú príležitosť. Ak si založíte rodinu teraz, s dieťaťom si vytvoríte ešte silnejšie puto. Posilní to tiež vzťah medzi vami a partnerom. 

Pozri aj: 5 znamení horoskopu, na ktoré v roku 2023 čaká BOHATSTVO

Kto si získa najviac priateľov?

Šarmantný a vtipný Strelec počas nasledujúcich mesiacov stretne niekoľko výnimočných osobností, z ktorých sa časom rozvinú pevné priateľstvá. Ani v tomto prípade vás vaše inštinkty nesklamú. Budete presne vedieť, koho si máte pripustiť k telu a komu sa vyhýbať. Zopár kamarátov Strelci stretnú v zahraničí počas cestovania, čo im môže priniesť nové zaujímavé príležitosti a perspektívy. 

Ktoré znamenie bude mať najlepšie vzťahy na pracovisku?

Nielen v súkromí, ale i v práci je dôležité rozumieť si a vychádzať s kolegami a šéfom. Tento rok si rešpekt a autoritu na pracovisku získa práve Rak. Kolegovia si dokonca radi nechajú od Rakov poradiť. Ak si to všimnú nadriadení, tak práve vďaka tomu sa toto znamenie môže dočkať povýšenia. Snaha, prirodzenosť a otvorenosť posunie Rakov do takej pozície, v ktorej budú rozhodovať o viacerých dôležitých témach ohľadom spoločnosti.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Janka Komadova 31.03.23 21:37

karma
-1.00

Strašne to letí ja som mala 1.2.vyrocie svadby sme spolu už 37rokov

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní