Seriál Wednesday bude mať pokračovanie: Kedy bude druhá séria na Netflixe?

Seriál Wednesday bude mať pokračovanie: Kedy bude druhá séria na Netflixe?

Stali ste sa obeťou seriálu Wednesday vysielanom na streamovacej stanici Netflix a už po prvých častiach vám bolo jasné, že to musí mať pokračovanie? Ak vás hlavná protagnositka Wednesday – Jenna Ortega dostala svojou dokonalo zahranou postavou, tak sa môžete tešiť na ďalšie pokračovanie tohto úspešného seriálu.

Seriál Wednesday sa dokonca ocitol na druhej priečke najsledovanejších anglicky vysielaných seriálov. S celkovým počtom zobrazení 1,31 miliardy hodín medzi 20. novembrom a 25. decembrom. Rodina Addamsová sa teda vráti a my sa už teraz nevieme dočkať, čo nové prinesie.

Určite nám je všetkým jasné, že to bude hrôza, podivnosť a rôzne bizarne situácie, ktorými je rodina povestná.

Pozri aj: Poznáme ďalšie meno účastníčky šou Let’s Dance: Tromfne táto trojnásobná mamička ostatné divy?

Wednesday 2 – kedy sa môžeme tešiť na pokračovanie?

Spoločnosť Netflix na svojom Twitteri potvrdila, že sa fanúšikovia môžu tešiť na pokračovanie tohto úspešného seriálu, a teda na Wednesday 2.

Rovnako aj tvorcovia a hviezdy seriálu mali veľký záujem o druhý diel. Spoluautor seriálu Miles Millar v rozhovore pre TVLine o pokračovaní uviedol: „Mali sme pocit, že sme sa s týmito postavami len dotkli povrchu a herci sú v týchto úlohách takí úžasní... Catherine Zeta-Jones je podľa mňa ikonická Morticia. Vzťah medzi Wednesday a Morticiou je pre seriál tiež zásadný a myšlienka, že Wednesday sa snaží vybojovať si vlastnú cestu mimo rodiny, je rovnako dôležitá."

Samotná Jenna sa dokonca podelila o svoje vlastné nápady pre druhú sériu. V rozhovore pre Entertainment Tonight herečka na rovinu povedala: „Tak trochu chcem, aby Wednesday bola temnejšia," a potom dodala, že dúfa, že jej postava nebude v ďalších epizódach „hrať veci tak na istotu".

Podľa všetkého by mala byť druhá časť odvysielaná v roku 2024. Síce si ešte počkáme, no už teraz sa tešíme na pokračovanie!

Neprehliadni: Lily Collins ako Emily v Paríži: Koľko si zarobí za jednu epizódu?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

igor peto 15.01.23 15:16

IP
karma
116.00

Už sa teším.

  • 2
Odpovedať

Lenka Falatová 15.01.23 18:34

LF
karma
-1.00

tešíme sa

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní