Najväčší manipulátor medzi znameniami zverokruhu: Na tieto 3 si daj pozor!

Najväčší manipulátor medzi znameniami zverokruhu: Na tieto 3 si daj pozor!

Máte občas pocit, že ste bábikou na špagátiku, pričom ten špagátik ovláda niekto úplne iný? Bohužiaľ, medzi nami sa nachádzajú manipulátori, ktorí vedia ako ovládať iných ľudí pre svoj prospech. A niekedy vlastne ani nemusíte vedieť o tom, že niekto vami manipuluje. Totižto tí, čo majú túto „negatívnu vlastnosť“ v krvi ju vedia ovládať tak dokonalo, že si človek nemusí vôbec nič všimnúť.

Hoci nikto nie je dokonalý, schopnosť manipulovať ľuďmi nemá v krvi úplne každý. Existuje hranica medzi klamaním a zavádzaním druhých ľudí z múdrosti a sociálnej inteligencie a tým, keď to robíme s cieľom získať niečo pre seba.

Žiaľ, väčšina manipulátorov uprednostňuje pocit kontroly a utrpenia iných ľudí pred všetkým ostatným. Sú to ľudia, ktorým by sme dôverovali, ale ktorí nás zradia vo chvíli, keď nájdu spôsob, ako to pre seba urobiť výhodnejšie. A to najmä preto, že nedokážu spracovať svoje emócie rovnako ako ich „obete". Ktoré 3 znamenia zverokruhu majú túto vlastnosť v krvi?

Pozri aj: Horoskop 2023: V ktoré dní budeš mať šťastie, zažiješ lásku alebo si splníš sny?

ŠKORPIÓN

Pokiaľ ide o manipuláciu a klamanie druhých ľudí, Škorpión je bezpochyby na vrchole zoznamu. Tí, ktorí sa narodili v znamení horoskopu Škorpión vedia perfektne klamať. Ich klamstvom dokážu zaútočiť na psychiku ľudí a vďaka tomu nimi dokonalo manipulovať.

O Škorpiónoch je známe, že neodsudzujú konanie iných ľudí a dokonca sympatizujú s tými, ktorí majú tendenciu spôsobovať chaos sebe aj iným.

Avšak, buďte vopred pripravení a vedzte, že nikdy by ste nemali veriť klamstvu a príbehu, ktorý vám Škorpión vyrozpráva. A to bez ohľadu na to, ako sladko a nevinne pri tom pôsobí. Takýmto spôsobom totižto vplýva na vašu emocionálnu stránku, ktorá je najzraniteľnejšia. Škorpióni sú majstrami v manipulácii s emóciami, a to preto, aby získali, čo chcú.

LEV

Bez ohľadu na mnohé cnosti a schopnosti, ktoré Lev prejavuje, má tiež tendenciu byť otrokom pozornosti druhých. Tí, čo sa narodili v tomto znamení zverokruhu radi uplatňujú svoju autoritu nad svojou polovičkou a dokonca aj nad svojimi priateľmi.

Platí, že všetci by mali Levov rešpektovať a obdivovať. Na druhej strane by nikdy nemali spochybňovať ich veľkosť. Ak to urobia, Levy sa zamerajú na ich zraniteľnosť a použijú ju ako zbraň proti nim, čím im naštrbia sebavedomie.

Levy sa najradšej obklopujú ľuďmi, ktorí sa zdajú byť menej úspešní alebo citlivejší ako oni, a to najmä preto, že títo ľudia Levom zvyšujú ego.

Neprehliadni: 3 znamenia horoskopu, ktoré v roku 2023 radikálne zmenia svoj ŽIVOT

RYBY

Ryby sú známe tým, že sú veľmi emocionálne a nesebecké, čo mnohých vedie k presvedčeniu, že nie sú náchylné manipulovať s ostatnými. Opak je však pravdou. Keď sa poriadne pozriete na toto znamenie horoskopu, uvidíte dve ryby, čo znamená dvojakú povahu.

V dôsledku toho Ryby dokážu žiť na hranici dvoch protipólov a môžu niekomu urobiť zo života buď raj, alebo peklo na zemi.

Svoju neistotu často premietajú na ľudí, ktorí sú im v živote najbližší. Keď sa domnievajú, že niekto zneužil ich lásku, často reagujú spôsobom, ktorý je veľmi manipulatívny a pomstychtivý. Avšak, Ryby sú manipulatívne najmä vtedy, keď ich niekto vyprovokuje. Ich pocit sebavedomia totiž závisí od fiktívneho obrazu o sebe a od neistoty, ktorú vyvolávajú vo svojom okolí.

Zaujme ťa aj: PRÁCA podľa znamenia horoskopu: Koho čaká v roku 2023 veľká zmena?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Elena Švachová 15.01.23 22:17

karma
109.00

Som ryba a toto na mňa vôbec nesedí. Vôbec nie som manipulatívny a pomstychtivý typ človeka.

  • 1
Odpovedať

Anna Vargová 16.01.23 23:13

AV
karma
100.00

Zaujímavý článok. Keďže aj ja som narodená v znamení leva, troška ma tato charakteristika zarazila. Levy nepotrebujú manipulovať, jednoducho vládnu. Starajú sa o svoju svorku, chránia ju.

  • 1
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní