Od hobby po prácu snov. Streamovanie hier je práca ako každá iná a to svoje si nájdu aj ženy

Od hobby po prácu snov. Streamovanie hier je práca ako každá iná a to svoje si nájdu aj ženy

Streameri sú ľudia, ktorí vysielajú naživo na internete. Často hrajú videohry alebo vykonávajú iné aktivity pred kamerou pre publikum. Niektorí streameri si zo svojich streamov - kombináciou príjmov z reklamy, darov od divákov a poplatkov za predplatné dokážu zarobiť tak, že nemusia chodiť do bežnej práce. Či už ide o muža alebo ženu, každý potrebuje vhodné vybavenie. Čo teda potrebuje každý streamer na to, aby mohol streamovať?

Na začiatku kariéry v oblasti streamovania je niekoľko kľúčových vecí, do ktorých budete musieť investovať:

Bezdrôtové slúchadlá na streamovanie

Bezdrôtové slúchadlá môžu byť pohodlnou a praktickou možnosťou na streamovanie. Či už chcete počúvať zvuk z hry alebo si púšťať vaše obľúbené melódie, či podcasty bez potreby káblov. Mnohé bezdrôtové slúchadlá sú navrhnuté tak, aby boli ľahké a pohodlné na dlhodobé nosenie, vďaka čomu sú výbornou voľbou na streamovanie.

Keď kupujete bezdrôtové slúchadlá na streamovanie, budete musieť zvážiť niekoľko kľúčových faktorov. Jedným z dôležitých faktorov je kvalita zvuku, keďže budete chcieť slúchadlá, ktoré produkujú čistý a ostrý zvuk. Ďalším kľúčovým bodom je aj výdrž batérie. Slúchadlá, ktoré vydržia dlhé streamovanie bez potreby nabíjania budú tou vhodnou voľbou. Nezabudnite zvážiť ďalšie funkcie, ako je napríklad potlačenie okolitého hluku alebo mikrofón.

Kvalitné a spoľahlivé internetové pripojenie

Streamovanie vyžaduje rýchle a stabilné internetové pripojenie.

Dobré nastavenie mikrofónu a zvuku

Zvuk je dôležitou súčasťou každého streamu, takže budete musieť investovať do dobrého mikrofónu a nastavenia zvuku, aby bol váš hlas čistý a počuteľný. To môže zahŕňať samostatný mikrofón, mixér a bezdrôtové slúchadlá.

Kvalitná webkamera

Kvalitná web kamera, poskytuje dobrú kvalitu obrazu a plynulé video. Vhodný bude aj statív, aby ste kameru udržali stabilnú a v polohe ako si želáte.

Dobré nastavenie osvetlenia

Osvetlenie je dôležitou súčasťou každého videa, takže budete musieť investovať do stabilného nastavenia osvetlenia, aby bola vaša tvár a okolie osvetlené a dobre viditeľné (napr. umelé, prirodzené osvetlenie, difúzory...)

Pozri tiež: Lily Collins ako Emily v Paríži: Koľko si zarobí za jednu epizódu?

Pohodlné a funkčné nastavenie streamovania

Ďalej je potrebné investovať do pohodlného a funkčného nastavenia pre vaše streamy (stola, stoličky...), ktorý vám umožní pohodlne sedieť a streamovať po dlhú dobu.

Investícia do streamovania sa oplatí

„Čo do niečoho vložíš, to sa ti vráti“. V kontexte streamovania to znamená, že ak do svojich streamov vložíte dostatok času a úsilia, vráti sa vám to v podobe úspechu. Výdavky spojené so streamovacím vybavením sa vám časom pravdepodobne vrátia späť a to mnohonásobne. A nezabúdajte, že dnes už poznáme množstvo streameriek, ktorými sú ženy.

Neprehliadni: Seriál IVETA už po prvej odvysielanej časti trhá rekordy v sledovanosti: Žeby hit roka 2023?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní