Trpezlivosť nie je ich silnou stránkou! Pre týchto 5 znamení je čas vzácny, preto ním nemrhajú!

Trpezlivosť nie je ich silnou stránkou! Pre týchto 5 znamení je čas vzácny, preto ním nemrhajú!

Bohužiaľ, niekedy celý život čakáme na lepšiu príležitosť, ktorá nám neraz môže preniknúť pomedzi prsty. Čakáme na lepšie časy. Na to, keď bude niečo lacnejšie, aby sme si to kúpili. Čakáme, kým nás muž našich snov pozve na rande.

Namiesto toho, aby sme si popýtali zvýšenie platu, čakáme, kým to napadne naším šéfom a sami prídu s touto myšlienkou. Nuž, svet takto nefunguje! Niekedy je čakanie na niečo alebo niekoho pŕliš zdĺhavé a život je príliš krátky na to, aby sme našim časom mrhali.

Heslom „čas je vzácny“ alebo „nemám čas strácať čas“ sa riadia mnohé znamenia zverokruhu. Patríte aj vy k tým, ktorí neradi stoja v zápche. Alebo k tým, ktorí neradi stoja v rade na kávu cestou do práce? Ak ste hladní a v sekunde neuspokojíte svoje potreby, ste podráždení a mrzutí, pretože trpezlivosť nie je vlastnosť, ktorá by vám bola daná? Charakter každého z nás je ovplyvnení znamení zverokruhu, v ktorom sme sa narodili. Poďme sa teda spolu pozrieť na najnetrpezlivejšie znamenia.

Odporúčame: Vlastnosti človeka, ktoré nie sú výsadou každého! Máš čestnosť a svedomitosť v krvi?

VÁHY

Znamenie zverokruhu, u ktorého musí byť všetko v rovnováhe. Váhy sú neustále v pohybe a nikdy, takpovediac, nedajú dole nohu z plynu. Ak ste po ich boku a nedržíte s nimi krok, dajú vám to patrične najavo.

Dostali ste od kamarátky narodenej v znamení horoskopu Váhy správu? Radšej na ňu odpovedzte ihneď! Váhy totižto nemajú rady, ak musia na odpoveď čakať.

RYBY

Ako sa vraví, ticha voda brehy myje! Presne toto znamenie sa môže na prvý pohľad zdať ako milé a mierumilovné. Avšak, zdanie môže klamať. Ryby sú emocionálne, čo vedie k ich náladovému správaniu. Toto najcitlivejšie a najromantickejšie znamenie je kráľovnou drámy. Každý deň je u nich iný! V jeden sú ľudia narodení v tomto znamení plní nádejí a na druhý zase plní neistôt. Ich netrpezlivosť sa však v najväčšej miere prejavuje vo vzťahoch, pričom neustále potrebujú pocit uistenia.

KOZOROŽEC

Tvrdohlavé znamenie zverokruhu, ktoré očakáva, že všetci budú spĺňať jeho vysoké štandardy a nároky, a to najmä v práci. Kozorožec sa veľmi ľahko rozčúli, keď niekto iný zápasí s úlohou, ktorá naň bola delegovaná. Ľudia narodení v tomto znamení sa neboja do toho všetkého zasiahnuť a prebrať úlohu na seba, pretože veria, že ju zvládnu oveľa lepšie. Proste, nemajú čas strácať čas pozorovaním, ako sa niekto trápi. Avšak pozor, Kozorožcov môže ich netrpezlivosť viesť k hnevu. Ak si všimnete, že u nich narastá frustrácia, radšej im dajte priestor a odíďte.

Zaujme ťa aj: Najimpulzívnejšie znamenia zverokruhu: Týchto 5 často koná bez rozmyslu

LEV

Znamenie, ktoré túži byť stredobodom pozornosti za každých okolností. Ak tomu tak nie je, správa sa mrzuto. Ako jedno z najšťastnejších znamení zverokruhu sú Levy zvyknutí na to, že veci im jednoducho padajú do rúk. V prípade, že nie všetko ide podľa ich plánov a nie všetko sa im splní, rýchlo sa pohnú ďalej, aby získali to, čo chcú. Trpezlivosť im nie je vlastná, a tak sa radšej toto znamenie pozbiera a začne sa venovať inému projektu, než by malo stále čakať, čo bude.

BARAN

Baran patrí medzi rodeného vodcu, ktorý nemá trpezlivosť s ľuďmi, ktorí svet vidia inak. Baranom vládne Mars, planéta impulzov, preto im nie sú cudzie unáhlené rozhodnutia. Je to znamenie, ktoré robí impulzívne a unáhlené rozhodnutia vo všetkom, čo robí. Riadia sa heslom – „už včera bolo neskoro“! 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní