Vlastnosti človeka, ktoré nie sú výsadou každého! Máš čestnosť a svedomitosť v krvi?

Vlastnosti človeka, ktoré nie sú výsadou každého! Máš čestnosť a svedomitosť v krvi?

„Úprimnosť je možno tou najlepšou politikou, ale je potrebné uvedomiť si, že potom očividne, neúprimnosť je na druhom mieste.“ –  Geogra Carlin (americký komik, herec a autor)

Predstavte si ako by vyzeral svet, keby sme boli všetci úprimní a čestní. Nikto by nekradol, neklamal, nepodvádzal,... Všetci by robili len správne veci a hovorili pravdu bez ohľadu na to, či by to mohlo iných zraniť. Nuž, svet by bol úplne iný. No ako sa hovorí, všetko musí byť v rovnováhe, aj keď nie všetko je správne.

Vlastnosti človeka sú dané prírodou. Alebo môžeme povedať, že aj znamením zverokruhu, v ktorom sme sa narodili. Ktoré znamenia sú podľa astrológov najčestnejšie a mali by sme sa nimi obklopovať? Pozor, niektoré sú čestné, ba až priam úprimné, čo sa nemusí páčiť úplne každému.

Pozri aj: Najimpulzívnejšie znamenia zverokruhu: Týchto 5 často koná bez rozmyslu

RYBY

Podľa astrológov sú Ryby najsúcitnejším znamením zverokruhu, a to je dôvod, prečo sú zároveň aj najhoršími klamármi. Emocionálne vodné znamenie sa snaží byť čo najviac otvorené a pravdivé. Jeho citlivá povaha tiež zaručuje, že otvorene rozpráva o svojich pocitoch a nebojí sa svoje myšlienky povedať nahlas. Bohužiaľ, takýto prístup a správanie toto znamenie očakáva aj od ostatných. Preto sa hovorí, že ľudia narodení v znamení Ryby sú až príliš naivní.

BARAN

Barani skutočne nevidia hodnotu v klamstve. Toto, dalo by sa povedať, že aj bezohľadné znamenie nemá problém poslať správu, ktorá by mohla zraniť vaše city bez toho, aby si to rozmyslelo. Nuž, ide aj o nekompromisné znamenie, ktoré sa v živote riadi prístupom „je mi jedno, čo si iní myslia“. Tí, čo sa narodili v tomto znamení horoskopu nikdy nešetria slovami ani sa nesnažia chrániť city druhých, keď v hĺbke duše vedia, že je potrebné povedať pravdu.

Pripravte sa na to, že život s týmto znamení nie je jednoduchý. Je to skvelý priateľ, na ktorého sa môžete obrátiť, ale počítajte s tým, že ide o čestné znamenie, ktoré vám vždy povie pravdu, aj keď môže byť krutá a nepríjemná. Ak nechcete poznať odpoveď na otázku či vám tie šaty skutočne pristanú, tak sa na to niekoho narodeného v znamení Baran radšej nepýtajte.

Neprehliadni: TOP izbová rastlina pre tvoje znamenie zverokruhu: Táto sa k tebe hodí najviac!

KOZOROŽEC

Keďže Kozorožec je veľmi zameraný na dosiahnutie svojich kariérnych ambícií, nerieši „vonkajšie drámy“. Nemá čas na malichernosti, ako je šírenie klebiet alebo prikrášľovanie príbehov. Ak máte vo svojom okolí niekoho, kto sa narodil v tomto znamení zverokruhu, tak určite viete, že ide o čestné znamenie vo všetkom, čo hovorí a robí.

Na druhej strane musíme podotknúť, že ide o najúprimnejšie znamenie, ktoré nemá problém povedať pravdu priamo do očí. A to sa nemusí páčiť úplne každému.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní