Sex na jednu noc a krátky románik nie je pre nich nezvyčajný. Pozor na tieto znamenia!

Sex na jednu noc a krátky románik nie je pre nich nezvyčajný. Pozor na tieto znamenia!

Znamenia zverokruhu nám môžu povedať veľa o rôznych aspektoch našej osobnosti a preferenciách, vrátane našich preferencií v intímnych vzťahoch. Existujú znamenia, ktoré majú sklon k dobrodružstvám a slobodnému výberu, a to sa môže prejaviť aj v oblasti sexuality.

Sex na jednu noc je intímne stretnutie, ktoré sa zvyčajne deje bez očakávania dlhodobého vzťahu. Niektorí ľudia preferujú túto formu, pretože im poskytuje slobodu, bezstarostnosť a nové zážitky. Existujú však znamenia zverokruhu, ktoré sú oveľa otvorenejšie voči tejto skúsenosti a majú tendenciu vyhľadávať takéto príležitosti.

Ak hľadáte vážnu známosť, tak toto nie je nič pre vás! Dokonca môže byť pre vás frustrujúce, keď zistíte, s kým ste sa dali dokopy. Rozprávali ste sa v bare a padli si do oka. Pocítili ste motýliky v bruchu a hovorili si, že láska na prvý pohľad skutočne existuje. No o týždeň ste zistili, že to bol zase „jeden z tých mužov“, ktorým išlo len o jedno – o sex na jednu noc.

Žiadna dlhodobá známosť, žiadna dlhodobá romantika ako vo filme – jednoducho vami opovrhol. Ukazuje sa, že niektorí ľudia jednoducho nie sú stvorení na monogamiu. A podľa astrológov sa táto vlastnosť dá často určiť podľa znamenia zverokruhu. Ktoré znamenia údajne dokážu oceniť známosť na jednu noc?

RYBY

Povedali by ste, že znamenie horoskopu RYBY si nepotrpí na monogamiu? Sex na jednu noc je podľa astrológov pre tých, čo sa narodili v tomto znamení, prirodzený. Muži narodení v znamení Ryby zvyčajne zotrvávajú vo vzťahu len zo zvyku, no častokrát zábavu a potešenie hľadajú u iných.

Ženy narodené v znamení Ryby sa zväčša obávajú, že sa zaviažu nesprávnej osobe, preto sex na jednu noc je pre nich akýmsi riešením. Ak majú náladu na zábavu alebo sa práve vyrovnávajú z nevery alebo rozchodu so zlomeným srdcom, budú vyhľadávať známosť na jednu noc.

Neprehliadni: Múdrosť prichádza s vekom alebo?! Toto sú najmúdrejšie znamenia zverokruhu

VODNÁR

Vodnár patrí medzi slobodomyseľné znamenia, preto si často vyberá zálety ako spôsob života. Tí, čo sa narodili v tomto znamení tiež patria k „experimentátorom“, ktorí radi skúšajú nové veci. Pokiaľ teda ide o monogamiu, tú od nich nečakajte.

Vodnár je rebelské znamenie, ktoré je veľmi nezávislé – preto je pre neho zvyčajne jednoduchšie mať viacero „priateľov“ ako sa zaviazať len jednej osobe. Očakávajte, že budú mať vyhranené názory na romantiku.

BLÍŽENCI

Blíženci milujú spoločnosť a sú otvorení novým skúsenostiam. Práve ich prirodzené inštinkty a dobré komunikačné schopnosti často vedú k flirtom, ktoré môžu ľahko skončiť ako nezáväzný sex. Neboja sa s ľahkosťou skočiť rovno do postele hoc aj s niekým úplne novým, s kým sa spoznali v bare.

Avšak pozor! Toto znamenie využíva romantiku a všetky tie sladké romantické rečičky, ktoré by dostali každého. A je jedno, kde sa práve nachádzajú. Svojimi sladkými rečami vás Blíženci môžu opantať v obchode s potravinami, na benzínovej pumpe či v bare.

ŠKORPIÓN

Škorpión, znamenie s najsilnejším sexuálnym apetítom, vždy hrá na víťazstvo, a to platí aj pre sex na jednu noc. Škorpióni sú prirodzene koketní ľudia a radi flirtujú. Tí, čo sa narodili v tomto znamení údajne často podvádzajú, no ich partneri o nevere vôbec nemusia vedieť.

Muži Škorpióni zvyčajne flirtujú pre zábavu, zatiaľ čo ženy si zámerne hľadajú dokonalých partnerov na jednu noc. Môžu niekoho zmanipulovať, aby im kupoval drinky alebo si vyhliadnu najviac sexy osobu na večierku. Nech si vyberú kohokoľvek, môžete sa staviť, že ten človek zostane na noc.

Samozrejme, každý sme iný. Aj keď možno hviezdy a astrológovia hovoria o niektorých znameniach ako o milovníkoch sexu na jednu noc, nie vždy to zákonite platí. Veľa závisí aj od osobnosti človeka, jeho charakterových vlastností, výchovy, detstva a pod. Preto, aj keď ste sa našli v tomto zozname znamení, ktoré nemajú zábrany, vedzte, že skutočnosť môže byť úplne iná!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní