VIDEO: 6 tipov na ľahšie rozčesávanie vlasov po umytí – bez bolesti a trhania vlasov!

VIDEO: 6 tipov na ľahšie rozčesávanie vlasov po umytí – bez bolesti a trhania vlasov!

Aj vy máte pocit, že starostlivosť o našu korunu krásy je niekedy hotová veda? Je pravdou, že vlasy dokážu byť niekedy, takpovediac, veľmi vyberavé, čo sa napríklad kozmetických vlasových produktov týka. No rovnako môžu rýchlo zareagovať na to, ako sa o ne staráme či aké vplyvy na ne pôsobia zvonka. 

Jednou z častých výziev v starostlivosti o vlasy je aj ich rozčesávanie. Tento proces môže byť často veľmi nepríjemný až bolestivý, najmä ak máme vlasy so sklonom k väčšiemu chlpeniu a zamotávaniu.

Väčší sklon k motaniu majú vlhké vlasy, taktiež, ak máme vlasy nadmerné vysušené alebo poškodené. Rovnako sú náchylnejšie vlnité a kučeravé vlasy, ako aj dlhé vlasy. Nehovoriac o tom, ak sú vlasy počas dňa vystavené ešte aj vetru. 

Odporúčame: Najhorúcejšie tetovacie trendy v roku 2024: Čo je "in" a čo je "out"?

Našťastie, existujú metódy, ktoré nám pomôžu zvládnuť tento denný rituál s ľahkosťou a zároveň umožnia zachovať zdravie koruny krásy bez vytrhnutých prameňov. V tomto videu vám ukážeme šesť jednoduchých a efektívnych tipov na ľahké rozčesávanie vlasov po umytí, ktoré znížia ťahanie a bolesť. 

Prvá zásada znie – rozčesať si vlasy už pred umytím! Prečo je to dôležité a aké sú ďalšie tipy a triky na ľahšie rozčesávanie, vám už prezradíme vo videu. Veríme, že bude pre vás naše video užitočné!

Objav tipy na uľahčenie rozčesávania vlasov po umytí:

- Anketa

MÁŠ PROBLÉM S NÁROČNÝM ROZČESÁVANÍM VLASOV?

Odpovedalo 47 ľudí  

Áno, mám s tým skúsenosti, preto skúšam rôzne metódy, ako to zlepšiť.
53%
Niekedy je u mňa rozčesávanie skutočne problematické, inokedy to ide ľahučko.
30%
Ani nie, moje vlasy sa rozčesávajú ľahko bez nejakých väčších opatrení.
17%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní