Veľký horoskop lásky na rok 2024 pre všetky znamenia

Veľký horoskop lásky na rok 2024 pre všetky znamenia
  • 17.01.2024
  • Naomi Maduro

Čo prináša rok 2024 v oblasti lásky? Ktoré hviezdne kombinácie astrologických znamení budú formovať osud milostných vzťahov a najlepšie fungovať? Zažije práve to vaše znamenie vášnivé stretnutie a hlbšie spojenie? 

Láska je úžasná emócia, ktorá nás spája a formuje, nech sa deje čokoľvek! Je to komplexná zmes emócií skrz ktorých sa tomu druhému otvárame a odhaľujeme naše najhlbšie city a túžby.

Môže nás zasiahnuť bez varovania, ako Amorov šíp, alebo nás často prekvapiť vo chvíľach, kedy to najmenej čakáme. Nie je to vždy ľahká cesta preto si vyžaduje úsilie, komunikáciu a vzájomné porozumenie. Lásku treba za každých okolností budovať a zalievať ako kvetinku.

Pozri aj:  Spoznaj JANUÁROVÉ ŠŤASTNÉ DNI v roku 2024 podľa znamení

HOROSKOP LÁSKY NA ROK 2024:

Či už ste zadaný alebo slobodný, rok 2024 prináša každému astrologickému znameniu žiarivú škálu príležitostí na romantiku, intimitu a hlboké spojenie. Momenty, ktoré budú silne nabité energiou a pomôžu každému dostať sa na vyššiu úroveň v láske a priateľstve.

Niektoré z najsladších a najsexi momentov k nám prichádzajú vďaka planéte Venuša, ktorá sa počas prvého polroka spojí s každou planétou v tejto slnečnej sústave. Nasajte kúzlo tohto roku a prijmite intenzitu a vášeň, pretože toto je jedinečný čas na vyjadrenie najhlbších túžob.

♈ BARAN (21.03. – 20.04.)

Začiatkom roka vám konjunkcia Slnka a Marsu nemusí dovoliť užívať si milostný život kvôli pracovným a iným záväzkom. Z toho dôvodu vás môže fádnosť trochu frustrovať. Postupom času vám Venuša a Merkúr umožní urobiť hneď veľký romantický krok a vytvorí príležitosť na začatie novej lásky. Spojenie Saturna a Jupitera môže viesť u niektorých Baranovaj  k uzavretiu manželstva.

Zhluk planét môže priniesť určité nepokojné obdobia, ktoré sa prepletú s nádhernými romantickými obdobiami okolo mesiaca apríl. V tomto období môžete mať so svojou polovičkou určité rozdiely v názoroch, ktoré však budete vedieť v pokoji vyriešiť. V druhej polovici roka, počas júna budete cítiť zvláštnu energiu a môžu nastať aj mätúce situácie. Aj napriek tomu dokážete byť extra magnetický na pritiahnutie akýchkoľvek romantických momentov a chvíľ.

Od augusta bude vaša myseľ a srdce v krásnej rovnováhe! Venujte svojmu partnerovi čo najviac času a vyznávajte mu lásku, to vám dopomôže zlepšiť a upevniť váš vzťah. U nezadaných bude november kľúčovým mesiac, ktorý im ponúkne nové príležitosti. Musíte sa už len zbaviť svojich vnútorných strachov a neistoty. 

♉ BÝK (21.04. – 21.05.)

Hneď začiatkom roka Venuša požehná váš milostný život! No snažte sa nehádať kvôli malichernostiam so svojím partnerom. Február bude ideálny čas na dobrodružné rande a pripravte sa na divokú jazdu. Aj keď sa môžu postupom času vyskytnúť nejaké problémy, najlepším prostriedkom na vyriešenie je zmysluplná komunikácia. Musíte zostať vyrovnaní a pozitívni a postupne sa šanca na nájdenie lásky pre nezadaných zvýši. 

Ak momentálne nie ste vo vzťahu, existuje veľká šanca, že vám Venuša umožní, aby ste si našli niekoho okolo apríla. Vaše vyhliadky na lásku vyzerajú vzrušujúco a existuje šanca, že si nájdete zábavného partnera a zažijete intimitu, po ktorej ste tak túžili. Priaznivý vplyv Venuše okolo polovice augusta vás prinúti prekonať prekážky a budete pripravení na dlhodobý vzťah.

S postupujúcim obdobím bude váš milostný život veľmi obohacujúci a pravdepodobne dostanete uspokojenie zo všetkých sfér života. Váš vzťah bude nejaký čas rásť a formovať sa, preto buďte trpezliví počas končiacej sa časti tohto roka. Venuša stojí pri vás a preto existujúca láska bude ešte silnejšia. 

Bude vás zaujímať: Spoznaj JANUÁROVÉ ŠŤASTNÉ DNI v roku 2024 podľa znamení

♊ BLÍŽENCI (22.05. – 21.06.)

Rok 2024 môže zostať priaznivý pre váš milostný život a vzťahové záležitosti, ale ako sa rok začína, niektoré planéty môžu narušiť harmóniu vášho milostného života. Vo vzťahových záležitostiach sa objaví veľa problémov, ale Venuša vám dá šancu vyčistiť vzduch zmätku.

Postupne okolo polovice februára vám Venuša požehná milostný život a ak nie ste vo vzťahu, narazíte na osobu, o ktorú budete mať záujem. Ale neponáhľajte sa! Naplní vás láskou, ktorej nebudete môcť zabrániť a koncom apríla už budete oslavovať radostné chvíle. Mars vám pomôže stimulovať váš milostný život a posunúť váš vzťah na novú úroveň.

Od augusta udržujte svoj vzťah v rovnováhe a neponáhľajte sa plánovať čokoľvek dopredu bez toho, aby ste nebrali do úvahy, názor vášho partnera. Okolo konca tohto roka vám Venuša ponúkne ďalší jedinečný zážitok vo vašom milostnom živote, ktorý stojí za to preskúmať. Bude to ideálny čas prevziať vedenie a vyskúšať nové veci vo svojom milostnom živote.

♋ RAK (22.06. – 22.07.)

Ako sa rok začína, Venuša zostane vo vašej priazni, takže vy a vaša polovička môžete dosiahnuť úroveň intimity, na ktorej ste obaja veľmi tvrdo pracovali. Vo februári majte oči na stopkách, lebo vplyvy vesmíru vedú do vášho milostného života určitú emocionálnu frustráciu. Nesmiete upadnúť do depresie, pretože v polovici februára vám planéty požehnajú milostný život plný pozitivity a šťastia.

Ak ste nezadaní, Merkúr prinesie príležitosť stretnúť sa s niekým. Obdobie okolo mesiaca jún môže tvrdo otestovať vaše odhodlanie milovať. Merkúr ďalej naznačuje, že by ste mohli ľahko skončiť prílišným premýšľaním o vašom vzťahu. Vo svojom súčasnom vzťahu môžete cítiť určitý odstup. Dobrá vec je, že Venuša vám v priebehu roka poskytne dostatok sily na efektívne riešenie niektorých zložitých záležitostí.

Okolo novembra si musíte udržať kontrolu nad svojimi činmi a reakciami. Budete mať veľa vrcholov a pádov, s ktorými sa musíte v osobnom živote vyrovnať. Mars však prinesie nadšenie v záverečnej časti po polovici decembra a vy sa budete cítiť koketne a pripravení pustiť sa do nového romantického zážitku.

Tip pre vás: NUMEROLOGICKÁ predpoveď na rok 2024

♌ LEV (23.07. – 23.08.)

Venuša naznačuje, že začiatok roka bude pre váš milostný život celkom sľubný a váš existujúci vzťah bude plný romantiky. Mesiac február prinesie veľa dobrých vecí, ktoré sa udiali vo vašom osobnom živote. Pôjde o vysoko romantickú a zároveň vášnivú fázu, vďaka kombinovanému vplyvu Marsu a Venuše, no hlavne s rozumom aby ste sa zbytočne neuponáhľali. Marec naznačuje isté nepokoje, vďaka ktorým budete náchylní na konflikty s partnerom, čo bude pokračovať až do apríla. 

Dbajte na svoje vlastné potreby, pretože od toho sa bude formovať váš milostný život. Máj, lásky čas bude zohrávať kľúčovú rolu! Ak ste vo vzťahu, váš partner k vám bude tentoraz láskavejší. Budete mať dostatočnú podporu od Venuše, takže vyjadrenie vašej lásky a emócií voči partnerovi bude pre vás omnoho jednoduchšie.

Musíte však mať na pamäti, že druhá polovica júla bude pre váš milostný život veľmi dôležitá a vysoko citlivá. Dôverujte svojím inštinktom, ktoré vás dovedú k novým príležitostiam nájsť si svoju lásku alebo dokonca aj zachrániť vzťah. Venuša naznačuje, že váš milostný život bude opäť bzučať okolo mesiaca október. Budete energickí a aktívni na všetkých frontách. S trochou práce si to dokážete udržať až do samého konca roku 2024.

♍ PANNA (24.08. – 23.09.)

Vďaka požehnaniam planéty Venuša vyzerá láska v tomto roku skutočne sľubne. Môžu sa však vyskytnúť problémy, pri ktorých dôjde k stretu ega so svojím partnerom a preto musíte konať trpezlivo s chladnou hlavou. V období februára nebudete inšpirovaní v dôsledku pocitov odstrčenia a monotónnosti zamilovať sa.

Našťastie, priaznivý vplyv Venuše pomôže zadaným upevniť vzťah, prinesie potešenie a spokojnosť v mesiaci máj. Bude to harmonické obdobie, v ktorom budete mať čas posilniť vaše vzájomne väzby s partnerom. Problémy z minulosti vás môžu trápiť približne v júli, kľúčové je zachovať si rozvahu pri emocionálnych rozhodnutiach. 

Váš milostný život bude v auguste vzrušujúci, ale občas váš impulzívny prístup pod vplyvom Marsu pravdepodobne spôsobí, že váš vzťah bude zraniteľný. Buďte vo svojom vzťahu viac prispôsobivý a poddajný. V druhej časti roka môže prekvitať u nezadaných aj nový vzťah. Niektoré pozitívne zmeny, ktoré prináša Venuša môžu oživiť aj vašu náladu okolo mesiaca október. Koniec roka sa javí ako perfektný čas na posilnenie intímneho a milostného vzťahu pre všetky Panny.

Inšpiruj sa: Mini záhradka v skle: Ako si ju pripraviť a aké kvety do nej použiť?

♎ VÁHY (24.09. – 23.10.)

Január vám ponúka na začiatku mesiaca priestor na skvelé stretnutia a zážitky s vašim partnerom, no obdobie okolo konca januára vám môže priniesť zložité situácie. Vyhnite sa problémom z minulosti, pretože tie vám narušia harmóniu vášho vzťahu. Ako rok beží, v marci sa ukážu aj protichodné názory na niektoré dôležité otázky týkajúce sa vášho vzťahu. Je potrebné aby ste so svojím partnerom boli na rovnakej vlne pri stanovovaní si priorít. 

Vplyv Venuše prinesie do vášho života lásku a ak ste v oddanom vzťahu, obdobie približne od posledného aprílového týždňa bude ideálne na to, aby ste vzťah posunuli na ďalšiu úroveň! Mars vám počas mesiaca jún bude pomáhať si túto pozitivitu udržiavať. Veciam, ktoré vo vás vyvolávajú stres a neistotu venujte čas a preskúmajte to. Identifikujte nedostatky a rozhodnite sa ich riešiť pozitívne.

Niektoré vzrušujúce romantické chvíle okolo mesiaca september prinavrátia do vášho života čerstvý vzduch radosti. Osobné záležitosti však môžu zaberať väčšinu vášho času a pozornosti. Zdá sa, že záležitosti týkajúce sa vzťahov budú v druhej časti tohto roka skutočne povzbudivé. Ak si to chcete udržať, kľúčové bude neodsudzovať činy alebo názory vášho partnera.

♏ ŠKORPIÓN (24.10. – 22.11.)

Na začiatku tohto roka komplexná energia planét naznačuje, že toto nie je správny čas vyjadrovať svoje pocity. Váš milostný život a vzťah prechádza skúškami a práve kvôli tomu musíte konať opatrne. Unáhlené činy spôsobia ešte väčší zmätok vo vašom osobnom živote. Ak ste sa však s niekým začali stretávať nedávno, v priebehu februára budú príležitosti na ďalší rozvoj vzťahu.

Majte pod kontrolou negatívne emócie hnevu a ega, pretože dopad Marsu môže tentoraz priniesť nedorozumenia. Od polovice marca budete pravdepodobne túžiť po väčšej láske, romantike a intimite. Budete sa cítiť trochu slabo alebo približne od augusta sa objaví niekoľko príležitostí na kvalitne strávený čas so svojím partnerom. Pamätajte však, že čokoľvek poviete, urobíte alebo zareagujete, tentoraz zanechá na srdci vašej milovanej dlhotrvajúci účinok.

Obdobie okolo mesiaca november vyzerá romanticky vďaka priaznivo umiestnenej Venuši, ktorá vám to uľahčí. Ak momentálne nie ste vo vzťahu, s blížiacim sa koncom roka môže do vášho života vstúpiť láska a potenciálny partner.

Vyskúšaj: Najvyhľadávanejší recept na Google v roku 2023: Čo je bibimbap a ako si ho pripraviť?

♐ STRELEC (23.11. – 21.12.)

Rok začne harmonicky ale v niektorých prípadoch môže dôjsť k prudkým hádkam s manželom, ak ste v manželskom zväzku, buďte pripravení! Venuša vám však poskytne dostatok sily na rozvoj porozumenia s vaším milovaným. Od marca to bude priaznivejšie a chvíle radosti, zábavy a blaženosti sú na obzore. Pozitívne je aj to, že s pribúdajúcimi mesiacmi budete duševne vyrovnanejší a pochopíte hlavnú príčinu problémov vo vzťahu.

Jún bude stále zložitý a napätý a kvôli nedostatočnej podpore zo strany Venuše nemusíte mať dostatočný priestor na kvalitný čas strávený s partnerom. V druhej polovici roka, okolo septembra, buďte pripravení prejaviť svoje emócie a pocity. Merkúr vám umožní efektívne čítať nálady vášho partnera a preto bude pre vás jednoduchšie udržiavať harmóniu vo vašom vzťahu.

Obdobie okolo konca novembra môže byť rušivou fázou, a preto sa uistite, že neriskujete váš vzťah, pretože to bude mať negatívny vplyv na váš vzťah. Ak to nestopnete v pravý čas v decembri sa to vyhrotí a vyskytne sa možnosť stretnúť niekoho iného, kto vás bude priťahovať.

♑ KOZOROŽEC (22.12. – 20.01.)

Kozorožci, január bude pre vás pozitívny, prinesie vám do života harmóniu a radosť. Vplyv Jupiter zaistí všetko vo váš prospech a pravdepodobne zvýši aj nové príležitosti na nájdenie lásky. Ak ste vo vzťahu, január je skvelý čas na posunutie vášho vzťahu na vyšší level. Váš milostný život bude vzrušujúci, ale niekedy váš tvrdohlavý prístup pravdepodobne spôsobí, že váš vzťah bude počas februára zraniteľný.

Nezadaným sa pošťastí v druhej polovici februára! Mars naznačuje, že obdobie okolo mesiaca júl bude dobrým obdobím na vyskúšanie nových vecí vo vzťahu. Buďte otvorení novým krásnym zážitkom vo vašom milostnom živote okolo mesiaca september. Tu bude vplyv planét dobre fungovať a pomôže vám udržať harmóniu vo väčšine vašich vzťahov.

Do konca roka to bude skutočne priaznivé obdobie na budovanie super vzťahu. V decembri je veľmi vysoká pravdepodobnosť, že sa vám ozve niekto z minulosti alebo náhodne stretnete niekoho, koho už poznáte veľmi dlho.

Bude vás zaujímať: Rok 2024 bude rokom Dreveného DRAKA: TOTO NÁM PRINESIE!

♒ VODNÁR (21.01. – 19.02.)

Mars naznačuje, že začiatok tohto roka bude hektický a Merkúr môže priniesť do vášho vzťahu nepríjemné chvíle. Ak ste odhodlaní a chcete posunúť svoj vzťah na vyššiu úroveň, Venuša vám to umožní až okolo druhej polovice januára. Ak ešte nie ste vo vzťahu, druhá časť marca bude vhodná na zvádzanie opačného pohlavia. Vo svojich úletoch budete mať požehnanie Venuše.

Musíte si dávať pozor na precitlivené reakcie pri riešení niektorých dôležitých vecí vo vzťahu v priebehu roka. Majte na pamäti, že niektoré neočakávané problémy môžu zmeniť rovnice vášho vzťahu. V mesiaci máj sa vo vašom osobnom živote môžu vyskytnúť zložité problémy.

Okolo mesiaca júl bude vo vašom vzťahu romantika aj zmyselnosť a váš milostný život bude mimoriadne blažený. Napriek tomu okolo mesiaca september dôjde vo vašom milostnom živote k určitým turbulenciám. Keď sa rok blíži ku koncu, láska bude v plnom prúde a obdobie okolo mesiaca november bude časom na užívanie si. Ak ste v oddanom vzťahu, môžete očakávať, že milostný život bude koncom roka veľmi aktívny.

♓ RYBY (20.02. – 20.03.)

So začiatkom roka Venuša naznačuje, že budete mať radostný vzťah. Mars postupne prinesie nové príležitosti na benefity prostredníctvom vašej sociálnej siete, ako aj nové zmluvy. Váš vzťah sa oživí a budete sa cítiť sebaisto a bezpečne. Môžete očakávať, že si budete lepšie rozumieť so svojimi blízkymi a Venuša vám pomôže vytvoriť pevný základ vzťahu. Nezadaní budú mať príležitosť vstúpiť do vzťahu vo februári. 

V ďalších mesiacoch vám Venuša prinesie stabilitu a optimizmus do života. Bude vás podporovať a preto obdobie okolo mesiaca apríl môže byť časom na podniknutie rozhodných krokov, aby ste váš vzťah posunuli na ďalšiu úroveň harmónie a radosti. Ale musíte byť opatrní, pretože vplyv Merkúra môže priniesť neistotu alebo nesprávnu komunikáciu týkajúcu sa budúcnosti vášho vzťahu okolo mesiaca máj.

V druhej polovici roka sa budete musieť vzdať prípadných negatívnych myšlienok. V auguste je možné, že sa vyskytnú náhle problémy vo vzťahu preto dbajte na zachovanie zdravého postoju k riešeniu. Obdobie okolo mesiaca november môže priniesť osviežujúce zážitky do vášho milostného a intímneho života. 

Tip pre vás: ŠŤASTNÁ FARBA V ROKU 2024: V roku Draka vám prinesie hojnosť!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní