Ročný horoskop na rok 2024: STRELEC

Ročný horoskop na rok 2024: STRELEC
  • 26.12.2023
  • Naomi Maduro

Ako sa bude rok 2024 vyvíjať a formovať v živote Strelcov? Bude tento rok pre ľudí tohto znamenia dobrý a úspešný? V čom to šťastie budete mať a načo si naopak treba dávať pozor a byť obozretný?

Tvrdá práca a šťastie vás v roku 2024 vo veľkej miere podporia pri plnení vašich snov a pri plnení dlho čakajúcich, nedokončených úloh. Zmena scenérie a odvaha vám otvoria dvere ku šťastiu. Vďaka pozícii Saturnu a priazne vládcu Strelca Jupitera, bude len potrebné sa rozhodnúť a urobiť krok vpred.

Tento rok sa bude niesť aj v znamení inteligentných investícií a odvážnych finančných rozhodnutí. Preto dôverujte svojim inštinktom a objavujte inovatívne spôsoby vytvárania vašich finančných rezerv.

Pozri aj:  KVÍZ: Mrázik je nesmrteľnou klasikou, no poznáš tento film detailne?

Horoskop na rok 2024 pre Strelcov

Zmeny v živote vám môžu priniesť viac šťastia, ako naznačuje poloha Saturna. Jupiterova podpora vám prinesie uznanie a posun vo výkonoch v práci.  Rok 2024 Strelcom prinesie aj príležitosti na posilnenie vášho milostného alebo manželského zväzku. Buďte pripravení chytiť to, čo vám príde do cesty, pretože prvá fáza roku 2024 vám prinesie už spomínané nové príležitosti!

Posledný štvrťrok môže byť trochu náročný, ale bude to obdobie na odnaučenie sa od zlých zvykov, učenie a rozvíjanie svojej zrelosti, aby ste mohli formovať svoje plány a život správnym smerom.

Láska a rodina

Minulé nevraživosti a nedorozumenia, ktoré vo vašom milostnom živote spôsobovali veľa porúch, Saturn tento rok rozptýli. Planetárne umiestnenia v horoskope lásky Strelca v roku 2024 pomôžu napraviť vaše chyby a pracovať na vašom inštinkte, aby ste vyriešili akúkoľvek nepriaznivú situáciu vo vašom vzťahu. 

Kľúčom k úspešnej komunikácii v tomto roku bude úprimné vyjadrenie emócií a pocitov. Nestagnujte! Ak vám chýba konkrétne puto, navrhnite si nové spoločné aktivity a prehĺbte vzťahy. Rodinné vzťahy sa posilnia a spoločné zážitky budú zdrojom radosti a nových známostí.

Ak ste single, Jupiterova pozícia a energia Venuše vám v prvej polovici roka pomôže nájsť spriaznenú dušu za predpokladu, že máte jasno v tom, čo od partnera hľadáte. Prijmite lásku, ktorá vás obklopuje, pretože iba prostredníctvom nečakaných stretnutí viete nájsť niekoho výnimočného.

Pozrite si: Tieto konverzácie s partnerom sú nutné pre úspešnosť vášho vzťahu

Práca a financie

V nasledujúcom roku dostanú Strelci množstvo kariérnych príležitostí. Jupiter, vládnuca planéta Strelcov, prináša šťastie a pokrok v profesionálnom živote. Vaša tvrdá práca a oddanosť zvýšia váš príjem v roku 2024 - to vám zabezpečí lepšiu pozíciu na pracovisku až natoľko, že môžete dosiahnuť nečakané povýšenie.

Črtá sa aj podnikanie so zahraničnou spoluprácou. Obetované úsilie prinesie ovocie a na obzore budú dokonca neočakávané pozitívne zmeny. Sústreďte svoju pozornosť na detaily, tým si zachováte stabilitu toku vašich peňazí. Dôverujte svojej intuícii a robte dôkladne premyslené rozhodnutia.

Zdravie

Hoci budete mať veľa energie, umiestnenie Saturnu môže spôsobiť chronické zdravotné problémy a poruchy trávenia. Môže očakávať aj viacej stresu, v dôsledku obáv o zdravie vašich najbližších. Toto všetko prekonáte jedine cvičením a meditáciou. Nájdite si čas ponoriť sa do seba a zosynchronizujte vaše telo, myseľ a ducha.

Pre Strelcov sa vo všeobecnosti očakáva dobrý rok, v ktorom zažijete výnimočné obdobie. Svojím optimizmom a pozitívnym prístupom si pritiahnete zmeny k lepšiemu.. Nasledujte svoju intuíciu a zostaňte otvorení novým výzvam a príležitostiam! Jedine týmto spôsobom si vytvoríte harmonickú rovnováhu medzi vašou vnútornou spokojnosťou a vonkajším svetom.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní