Ročný horoskop na rok 2024: BLÍŽENCI

Ročný horoskop na rok 2024: BLÍŽENCI
  • 14.12.2023
  • Naomi Maduro

Ako sa bude rok 2024 vyvíjať a formovať v živote Blížencov? Bude tento rok pre ľudí tohto znamenia dobrý a úspešný? V čom to šťastie budete mať a načo si naopak treba dávať pozor a byť obozretný?

Blíženci sú spájaní s mytológiou dvoch bratov Castora a Polluxa. Neoddeliteľní, jeden bol smrteľný a druhý nesmrteľný. Keď bol Castor smrteľne zranený, jeho brat Pollux prosil svojho otca Zeusa, aby ho priviedol späť k životu. Bola uzavretá dohoda.

Dvaja súrodenci mohli tráviť čas spolu a potom by sa každý striedal v dvoch ríšach, oddelene. Blíženci majú schopnosť držať pravdu a vyjadrovať veľmi starodávnu védsku perspektívu: môžeme byť jedna vec a druhá vec súčasne.

Vyskúšajte: Únik zo zimy. Najlepšia exotická dovolenka čaká v týchto 6 destináciách

Horoskop na rok 2024 pre Blížencov

Tento rok bude pre ľudí tohto znamenia zverokruhu dobrý. Vesmír pre vás chystá paletu zaujímavých možností, kľúčové bude ich už len prijať a využiť. Planetárny tranzit na začiatku roka prinesie veľa príjemných úspechov a zvýšenie efektivity, postavenia a dôstojnosti. 

Jupiter, vládca vášho protichodného znamenia - strelca, vstupuje do Blížencov 26. mája a bude tu žiť rok. Jupiter je skúsenostná múdrosť, je tvorcom významu, študentom a učiteľom. Otázka pre vás na tento rok znie: "Ako žijete so svojimi vedomosťami?"

Rok 2024 sa bude niesť aj v znamení harmonického bilancovania Yin a Yang - čo prinesie vzrušujúci zážitok sebaobjavovania a osobného rastu. Prijaté rozhodnutia a vami vykonaná práca budú ocenené. Predpovedá sa pestrá cesta, kde zažiari vaša dualita. 

Láska a rodina

Rok 2024 zostane priazniví aj pre váš milostný život a vzťahové záležitosti, No začiatok roka môže narušiť harmóniu vášho milostného života. Vo vzťahových záležitostiach sa objaví veľa problémov, ale pri ich riešení budete úspešný a dokážete vyčistiť vzduch zmätku. Postupne ku koncu februára začne svitať na lepšie časy a váš milostný život, pokiaľ ste single, dostane šancu naraziť na osobu, o ktorú budete mať záujem.

Neponáhľajte sa a buďte rozvážny! Venuša vás naplní láskou a okolo konca apríla budete oslavovať pekné chvíle. Tí, ktorí už vo vzťahu ste, budujte si pevnejšie základy dôvery a podpory. Vesmír vám pomôže stimulovať váš milostný život a posunúť vzťah na novú úroveň. Udržujte otvorenú a úprimnú komunikáciu, aby nedorozumenia neprerástli do problémov.

Práca a financie

Ak podnikáte, zmena je vo vzduchu! Rok 2024 vám v pracovnej oblasti prinesie nové výzvy a dynamiku. Dostanete príležitosť ísť von a komunikovať s odborníkmi, čo vám umožní rozšíriť vaše zručnosti. Podporí to aj rast a postup vo vašej kariére a štúdiu. Okolo mesiaca mája budete mať pohodlnú stabilitu a nemali by ste si robiť starosti s peniazmi.

Prílev peňazí sa zvýši, ale zvýšia sa aj výdavky! Malé investície prinesú určite výhody. Vaša schopnosť prispôsobiť sa vám dopomôže čeliť rôznym výzvam a prekážkam, ktoré si budú vyžadovať vynaliezavosť. Pamätajte! Musíte zostať otvorený novým nápadom a bez ohľadu nato, čo robíte, stále budete mať výsledky!

Odporúčame: Tieto 3 znamenia zverokruhu budú mať SKVELÝ ŠTART v roku 2024!

Zdravie 

Tento rok bude pre vás zo zdravotného hľadiska dobrý. Budete sa držať ďalej od každej choroby okrem niektorých bežných chorôb. Niektoré súvisiace problémy môžu nastať začiatkom roka. Aby ste túto situáciu zvládli, ovládajte svoj hnev. Pacientom s krvným tlakom či srdciarom radia, že tento rok sa vaše zdravie zlepši, cvičte ďalej a zdravie bude v poriadku.

Svojím optimizmom budete priťahovať pozitívne situácie. Je dôležité nasledovať svoje vášne, pretože šťastie bude nasledovať vašu vnútornú radosť. Už vieme, že rok 2024 bude pre vás produktívny. Podeľte sa o svoje šťastie s ostatnými, buďte otvorení novým príležitostiam a udržujte si pozitívny prístup. Je to ideálny rok a čas na realizáciu dlhodobých plánov.

Vaša kreatívna vízia vás bude odlišovať od ostatných. Ponorte sa preto do aktivít, ktoré vám robia radosť a vytvoríte tak harmonickú rovnováhu medzi vnútornou spokojnosťou a svetom okolo vás.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Anna Vargová 15.12.23 11:06

AV
karma
100.00

Môžem povedať, že s týmto horoskopom som spokojná. Je to horoskop mojej dcéry, nuž a keď je moje dieťa spokojná, ja som tiež.

  • 0
Odpovedať

igor peto 16.12.23 17:38

IP
karma
116.00

no , uvidíme

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní