VIDEO: Ako bojovať proti predčasnému starnutiu pleti? Objav TimeWise® Zázračnú kolekciu Mary Kay!

VIDEO: Ako bojovať proti predčasnému starnutiu pleti? Objav TimeWise® Zázračnú kolekciu Mary Kay!

Vedeli ste o tom, že len 20 % starnutia pleti je ovplyvnené genetikou a prirodzenými procesmi starnutia tela? Za pribúdajúce vrásky a ďalšie známky starnutia na tvári teda nemožno rozhodne obviňovať len zvyšujúci sa vek. Neraz sa môžeme stretnúť s tým, že žena s vyšším vekom má na pohľad mladistvejšiu a sviežejšiu pleť v porovnaní so ženou, ktorá má pokojne aj o päť či sedem alebo desať rokov menej. 

Na to, v akom stave je naša pleť, má vplyv mnoho faktorov, vnútorných aj vonkajších. Rolu zohráva to, ako sa stravujeme, ako vyzerá náš pitný režim, či fajčíme a konzumujeme vo väčšej miere alkohol, či dobre spíme, v akom prostredí žijeme, alebo aj to, do akej miery je náš život ovplyvnený stresom.

A vplyv má aj to, ako sa o svoju pleť staráme. Kozmetika síce nefunguje ako čarovný prútik, ktorý vymaže na tvári hlboké vrásky, no je to skvelý pomocník na prevenciu predčasného starnutia pokožky tváre. 

O tejto téme sa bližšie porozprávame vo videu s Katarínou Mahríkovou, nezávislou kozmetickou poradkyňou Mary Kay, ktorá nám predstaví aj nedávne novinky Mary Kay – TimeWise® Zázračnú kolekciu s 3D komplexom.

Pozri aj: ​Superséra Mary Kay – druhy, účinné látky, spôsob použitia a možnosti kombinovania

TimeWise® Zázračná kolekcia proti predčasnému starnutiu pleti

Inovované a vylepšené prípravky z radu TimeWise® od značky Mary Kay sú zamerané na posilnenie pleti, s cieľom pomôcť pokožke starnúť prirodzeným tempom a nie predčasne. Tieto prípravky majú zastaviť rýchlosť viditeľného starnutia pleti už za neuveriteľné 2 týždne a zabezpečiť silnejšiu a zdravšiu pleť už za 4 týždne!

TimeWise® Zázračná kolekcia obsahuje vedecky overený a patentovaný 3D komplex – zapuzdrený resveratrol (silný antioxidant), vitamín B3 a peptid proti starnutiu. Vďaka obsahu týchto látok dané prípravky zabezpečujú antioxidačnú ochranu pred voľnými radikálmi, ako aj rozjasnenie pleti a doplnenie potrebného kolagénu, ktorého množstvo sa v procese starnutia v pokožke znižuje (a to už po 25. roku života). 

Prípravky sú zamerané na dobrú hydratáciu pleti, zlepšenie jej štruktúry, zjemnenie jemných liniek a vrások a rozjasnenie pokožky tváre. 

Inovované TimeWise® prípravky s 3D komplexom:

  • TimeWise® Čistiaci krém/gél 4 v 1 s 3D komplexom – zabezpečuje každodenné ranné a večerné čistenie pleti, pričom pomáha odstraňovať aj odumreté kožné bunky, nečistoty, zvyšky make-upu.
  • TimeWise® Antioxidačný hydratačný krém/gél s 3D komplexom – poskytuje pleti až 12-hodinovú hydratáciu, ktorá pomáha zaistiť rovnováhu a funkciu pleti, zlepšuje pevnosť pokožky, odstraňuje pocity suchosti.
  • TimeWise® Obnovujúci nočný gél s 3D komplexom – pomáha obnovovať pleť počas noci, ukrýva praskajúce mikroguličky NutriBeads® Duo, ktoré uvoľňujú čerstvú dávku resveratrolu a zmesi vitamínových derivátov.
  • TimeWise® Ochranná denná emulzia s SPF 30 s 3D komplexom – chráni pokožku pred UVA/UVB lúčmi a vďaka obsahu extraktu z opuncie pomáha posilňovať ochrannú bariéru pokožky. 
  • TimeWise® Očný krém s 3D komplexom – napomáha zlepšiť vzhľad jemných liniek a obnoviť pevnosť pleti v očnom okolí, obsiahnutý extrakt z morských rias bojuje s opuchnutými vačkami pod očami, krém poskytuje 12-hodinovú hydratáciu.

Svoju nezávislú kozmetickú poradkyňu Mary Kay, ktorá vám pomôže s výberom produktov, si môžete nájsť online na www.marykay.sk.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Mária Sivová 18.12.23 07:30

MS
karma
100.00

Vyskúšala som z tejto rady Ochrannú dennú emulziu a pleť je naozaj celý deň jemná ,vyživená a hladká.

  • 0
Odpovedať

Jozef Gajdoš 19.12.23 11:37

JG
karma
-1.00

Už len objednať a starať sa o pleť s láskou je to pekné vysvetlené vo videu a popis v produktoch

  • 0
Odpovedať

Anežka Turčiková 19.12.23 13:11

karma
-1.00

Je potrebne najst si cas a starat sa o plet, kedysi som cvicila aj tvarovu jogu, prestala som. Staci pri tom 10 min.denne a vysledky sa dostavia co nevidiet.

  • 0
Odpovedať

Helena Povalova 20.12.23 11:24

HP
karma
107.00

Ďakujem za informácie.

  • 0
Odpovedať

Alžbeta Stanková 20.12.23 12:57

AS
karma
108.00

tých značiek je toľko.....komu sa dá veriť ?

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní