VIDEO: Superséra Mary Kay – druhy, účinné látky, spôsob použitia a možnosti kombinovania

VIDEO: Superséra Mary Kay – druhy, účinné látky, spôsob použitia a možnosti kombinovania

Patríte k ženám, ktoré sa v rámci starostlivosti o svoju pleť snažia používať čo najmenej kozmetických produktov, alebo naopak patríte k fanúšikom vrstvenia prípravkov s cieľom dotiahnuť svoju skin care rutinu do dokonalosti a získať tie najlepšie výsledky?

Základ v starostlivosti o pleť zahŕňa hlavne čistenie pleti a jej následnú výživu a hydratáciu pleťovým krémom. Avšak, dostupných je dnes mnoho ďalších doplnkových prípravkov na starostlivosť o pleť, vrátane sér, ampuliek, esencií, boosterov, masiek a mnohých ďalších.

Každý z uvedených produktov ponúka pleti mnohé benefity, stačí si len zvoliť ten najvhodnejší s ohľadom na typ pleti, jej aktuálny stav a potreby. Veľmi dobrým pomocníkom v rámci doplnkovej starostlivosti o pleť sú aj rôznorodé pleťové séra, ktoré sa aplikujú pod pleťový krém. Majú vysoký podiel účinných látok a krásne dokážu našu pleť vyživiť, hydratovať a chrániť pred známkami starnutia a inými nedokonalosťami. 

Avšak, stretli ste sa už aj s takzvanými supersérami? Práve na ne sa pozrieme vo videu, ktoré sme si pre vás pripravili. Želáme príjemné sledovanie!

Pozri aj: ​Charitatívní štetec Mary Kay: Pomáhame, každým ťahom

Už ste vyskúšali supersérum?

Značka Mary Kay v rámci svojho radu dermokozmetiky Clinical Solutions® priniesla takzvané superséra. O aké prípravky na starostlivosť o pleť ide? Vysoko účinné superséra Mary Kay ponúkajú vyššiu úroveň dermokozmetickej starostlivosti o pleť.

Nenahrádzajú pravidelný režim v starostlivosti o pleť, ale ich úlohou je cielené riešenie konkrétneho problému na pleti. Využívajú sa v rámci doplnkovej starostlivosti o pleť. Superséra Mary Kay v sebe ukrývajú vysoko účinnú dávku vedecky overených prísad. Značka Mary Kay do svojej ponuky zaradila postupne štyri superséra zamerané na prevenciu a boj s konkrétnymi problémami pleti. Ide o supersérum hydratačné, obnovujúce, rozjasňujúce a proti vráskam.

Mary Kay Clinical Solutions® Superséra:

  • Mary Kay Clinical Solutions® Hydratačné supersérum – supersérum s vysokým podielom kyseliny hyalurónovej je zamerané na hydratáciu pleti, posilňuje kožnú bariéru vďaka hydratačným prísadám a prináša úľavu suchej pleti, obsahuje aj ceramidy a výťažok zo železníka lekárskeho,
  • Mary Kay Clinical Solutions® Rozjasňujúce supersérum – supersérum zamerané na zmiernenie nejednotnosti v tóne pleti a rozjasnenie pokožky tváre, redukuje tmavé škvrny na pleti, obsahuje kyselinu ferulovú s antioxidačným pôsobením a niacínamid, ako aj výťažok z bielych fazúľ,
  • Mary Kay Clinical Solutions® Supersérum proti vráskam – supersérum zamerané na prevenciu a boj so známkami starnutia pleti, vo svojom zložení ukrýva vitamín C a resveratrol, čo sú silné prírodné antioxidanty, 
  • Mary Kay Clinical Solutions® Obnovujúce supersérum – supersérum s AHA a PHA kyselinami zamerané na vyhladenie pleti, podporuje elimináciu odumretých kožných buniek a urýchľuje prirodzený proces obnovy buniek, v zložení nájdeme aj glycerín. 

Svoju nezávislú kozmetickú poradkyňu Mary Kay, ktorá vám pomôže s výberom produktov, si môžete nájsť online na www.marykay.sk.

- Anketa

KTORÉ ZO SUPERSÉR OD MARY KAY BY STE NAJRADŠEJ VYSKÚŠALI?

Odpovedalo 19 ľudí  

hydratačné
21%
obnovujúce
0%
proti vráskam
42%
rozjasňujúce
0%
aj viacero z nich
37%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Dominika Molnárová 10.09.23 20:53

DM
karma
-1.00

Superserum som ešte neskusala ale rada by som počas zimy skusila hydratacne, ktore bude nevyhnutné.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní