Prvé výročie Jennifer Lopez a Bena Afflecka – speváčka zverejnila foto aj milé vyznanie

Prvé výročie Jennifer Lopez a Bena Afflecka – speváčka zverejnila foto aj milé vyznanie

To, že stará láska nehrdzavie, rozhodne potvrdzuje aj celebritný pár Jennifer Lopez a Ben Affleck. Slávna speváčka, ktorá naspievala hity ako Let's Get Loud a On The Floor a filmový herec, ktorého môžeme poznať zo snímok Dobrý Will Hunting, Armageddon či Batman vs. Superman oslávili prvé výročie svadby. 

Na tom by, samozrejme, nebolo nič zvláštne, keby sa pár prvýkrát nezasnúbil ešte v roku 2002. Pre speváčku to malo byť už tretie manželstvo, no svadba sa nekonala. Cesty Jennifer a Bena sa na dlhé roky rozdelili. Speváčka sa vydala za speváka Marca Anthonyho, s ktorým mala dvojičky. Herec sa zase oženil s herečkou Jennifer Garner a rovnako si založil rodinu. 

Jennifer Lopez a Ben Affleck sa však rozviedli a ich cesty sa spojili znova v roku 2021, pričom zakrátko sa opäť zasnúbili. Svadba sa konala o rok na to, v polovici augusta 2022. To znamená, že šťastný pár, ktorý to po dvadsiatich rokoch konečne dotiahol k oltáru, oslavuje práve prvé výročie svadby. Túto príležitosť si nenechala ujsť speváčka a svojmu milému venovala pár hrejivých slov plných lásky. 

Pozri aj: ​KVÍZ: Celebrity a ich neúspešné vzťahy – vieš, kto s kým chodil alebo žil?

výročie Jennifer a Bena

Zdroj: instagram.com/jlo

Krásne vyznanie na Instagrame

Pri príležitosti oslavy prvého výročia svadby speváčka na svojom Instagrame zverejnila dve fotografie z ich svadobného dňa. Jennifer bola skutočne krásnou nevestou a z fotografií srší čistá láska. Svojmu manželovi venovala aj pár slov, ktoré by sme možno mohli nazvať aj osobným vyznaním formou piesne či básne:

„Drahý Ben, sedím tu sama, pozerám na svoj prsteň (prsteň), som ohromená. Núti ma to spievať (spievať). Ako sme sa sem dostali bez toho, aby sme sa vrátali späť. Toto je môj život. Jennifer.“

Šťastným manželom želáme ďalšie spoločné roky plné lásky a radosti zo života!

Jennifer a Ben

Zdroj: instagram.com/jlo

Zdroj foto: Depositphotos.com / imagepressagency (úvodná foto)

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní