Šperky prinášajúce šťastie: Do týchto sa oplatí investovať a nosiť ich stále pri sebe!

Šperky prinášajúce šťastie: Do týchto sa oplatí investovať a nosiť ich stále pri sebe!

Veríte na rôzne amulety a talizmany, ktoré prinášajú do života šťastie? Ktoré nás dokážu ochraňovať? Talizmany sprevádzajú mnohých z nás na cestách a ochraňujú nás na každom kroku. Ale čo také šťastie? Mali by sme stále nosiť pri sebe kameň zdravia, náramok zdravia či drahokamy prinášajúce šťastie?

Hoci môžeme nájsť šťastie v mnohých podobách, mnohí veria predovšetkým v silu drahokamov a šperkov, ktoré nosia stále pri sebe. Hľadáte nejaký šťastný darček, ktorým by ste niekoho potešili alebo ktorým by ste chceli obdariť samé seba? V tom prípade vám prinášame tipy na 5 šperkov, ktoré prinášajú ich majiteľovi šťastie.

Črepiny prinášajú šťastie

Na jednej strane sa hovorí, že črepiny prinášajú šťastie a na strane druhej mnohí tvrdia, že prinášajú nešťastie. Ako to teda je? Nuž, ľudové povery nás dokážu ovplyvniť viac, ako by sme si mysleli. Čierna mačka prebiehajúca cez cestu predstavuje niečo zlé a údajne prináša smolu. Ako to je s črepinami?

Aj v tomto prípade je potrebné rozlišovať, o aké črepiny ide. Niektoré skutočne prinášajú šťastie a iné nešťastie. Napríklad také rozbité zrkadlo a črepiny z neho prinášajú 7 rokov nešťastia. Podľa povier v odraze v zrkadle je aj kúsok našej duše. Preto, keď sa zrkadlo rozbije na kúsky, stane sa osoba (ktorej sa zrkadlo rozbilo) zraniteľnou voči rôznym katastrofám.

Ale na druhej strane, črepiny z taniera prinášajú šťastie. To je dôvod, prečo sa taniere rozbíjajú pred mladomanželmi na ich svadbe. V tomto prípade však je potrebné mať na pamäti, že mladomanželia by si jeden črep mali vziať na pamiatku.

Šťastie v mnohých podobách

Čo je to ŠŤASTIE? Ako byť v živote šťastný a ako si šťastie do živote prilákať? O šťastí by sme mohli polemizovať, pretože pre každého z nás je šťastím niečo iné. Pre niekoho je šťastie už len to, že sa ráno zobudil a postavil na nohy. Práve z toho dôvodu je pomerne ťažké povedať, čo to šťastie je, keďže môže mať mnoho podôb.

Prežívanie „šťastia" môže mať v skutočnosti mnoho podôb a vyplývať z rôznych foriem správania a životných okolností. Výskum nám dnes môže poukázať na konkrétne spôsoby, ako môžeme tieto rôzne formy šťastia v našom živote nájsť alebo rozvinúť.

Najčastejšie podoby šťastia sú:

  • potešenie (radosť),

  • vzrušenie,

  • vďačnosť,

  • hrdosť,

  • optimizmus,

  • spokojnosť,

  • láska.

Nájsť šťastie v živote je ako hľadať ihlu v kope sena. Niekomu sa to podarí, keď nájde lásku svojho života. Alebo keď dostane prácu svojich snov, vyhrá jackpot v športke alebo nájde šťastie v maličkostiach, ako je kniha, dobré jedlo a pod.

Vedeli ste však, že šťastie si môžete do života aj prilákať? Stačí svoju pozornosť zamerať na šperky prilákajúce šťastie a začať ich nosiť. A nielen šperky, ale aj drahokamy prilákajúce šťastie sa oplatí nosiť stále pri sebe.

Šťastie a láska

Čo je šťastie a láska? Skutočne platí, že ak človek nájde lásku, tak sa stane najšťastnejším človekom pod slnkom?

Niekedy sa hovorí, že láska a šťastie sú zameniteľné – že láska je nekonečným zdrojom šťastia a že šťastie je samo osebe formou lásky. Nech sa na to pozeráte akokoľvek, oboje je v živote veľmi dôležité.

O skutočnej láske sa hovorí, že je mimoriadne ťažké ju získať, ale v skutočnosti ju môžete nájsť všade okolo seba. Zdrojom lásky môže byť rodina, priatelia, partner aj domáci miláčikovia a zameranie sa na všetky tieto vzťahy môže výrazne obohatiť váš život. Je to forma šťastia, ktorá môže byť nekonečná.

Láska je cit, ktorý vyhľadávajú mnohí. Môže to byť ohromne pozitívna emócia, ktorú môžete zažiť bez ohľadu na to, v akom ste veku. Láska môže byť naplnená vďačnosťou a šťastím, ale môže viesť aj k pocitom úzkosti alebo depresie. Hoci láska môže niekoho urobiť šťastným, tieto dve emócie nie sú rovnaké. V láske možno vidieť šťastie - pocit lásky však nie je vždy obklopený šťastím a radostnými zážitkami.

Ak si chcete do života prilákať šťastie, môžete to skúsiť kvetmi, ktoré prinášajú šťastie alebo priamo šperkami, ktoré sa nosia stále pri sebe!

Odporúčame: Top tipy, ako byť najzaujímavejšou osobou v miestnosti

Šperky a drahokamy prinášajúce šťastie a prosperitu

1. Náramok plný energie a šťastia (Kabbalah náramok)

Hovorí sa, že červená šnúrka na zápästí sa používa na boj s urieknutím. Údajne je to tiež jeden zo spôsobov, ktorý môžete využiť, aby ste predišli vzniku tzv. z očí. Každý z nás verí na iné povery, urieknutia a rovnako aj na rôzne talizmany a ich účinky.

Jedným zo spôsobov, ako si prilákať šťastie, sú náramky plné energie a šťastia, tzv. kabbalah náramky. Tieto náramky z červenej nite a siedmimi uzlíkmi sú mocným symbolom šťastia. Po správnosti by sa mal náramok nosiť na ľavom zápästí pre jeho ochrannú a bezpečnostnú silu, ako aj schopnosť odvrátiť negatívnu energiu a nešťastie.

Pre pritiahnutie väčšieho šťastia môžu byť tieto náramky rôzne zdobené. Niektorí volia drahokamy prilákajúce šťastie a prosperitu, iní skôr volia kameň zdravia, guličky avanturínu a pod.

Rozhodli ste sa pre tento druh náramku a šperky prinášajúce šťastie? V tom prípade by ste mali vedieť, že ak si skutočne chcete prilákať šťastie, nemali by ste náramok z červenej šnúrky nikdy skladať z ruky dole. Ak si ho už raz nasadíte, mali by ste ho nosiť dovtedy, kým sa sám neuvoľní a sám vám z ruky nespadne.

2. Šperky s posvätnými tvarmi

Niekto verí na šťastné čísla a niekto skôr na amulety a talizmany, ktoré prinášajú šťastie. Niekto pri sebe nosí náramok zdravia a niekto skôr šperky prinášajúce šťastie. Medzi tie patria aj šperky s rôznymi posvätnými tvarmi. Ktoré tvary a šperky šťastie prinášajú?

Podľa odborníkov by ste mali siahnuť po šperkoch v tvare šesťuholníka, resp. po príveskoch s týmto tvarom. Šesťuholník je totižto základným kameňom posvätnej geometrie, oblasti, v ktorej majú tvary a vzory hlboký duchovný význam. Vďaka svojej symetrii a rovnováhe je šesťuholník považovaný za reprezentáciu harmónie vo vesmíre. Ak je tento tvar zdobený alebo vyrobený z nefritu, prináša nositeľovi väčšie bohatstvo a prosperitu.

Dokonca sú prívesky s týmto tvarom používané aj vo Feng Šuej, nakoľko majú v moci zvyšovať energiu "čchi" u jeho nositeľa.

3. Prívesky štvorlístka

Už odpradávna sa verí, že štvorlístok prináša šťastie. Ak nájdete ďatelinový štvorlístok, údajne vám prinesie do života šťastie, po akom túžite. Je to presne ten talizman, ktorý chcete mať v peňaženke, na náramku alebo nosiť ako prívesok na náhrdelníku.

Nájsť štvorlístok v tráve sa považujú za náhodu. A práve zakaždým, keď sa pozriete na váš šperk so štvorlístkom, mal by vám pripomenúť, že život prináša a ponúka náhodné okamihy. Avšak pozor, aj tu platí, že je dôležité, na ktorom zápästí náramok so štvorlístkom nosíte.

Odborníci odporúčajú nosiť ho na ľavom zápästí, aby ste si zabezpečili priťahovanie peňazí a bohatstva. Ak sa nosí na pravom zápästí, podporuje rozdávanie, stratu a míňanie peňazí.

4. Perly prinášajú šťastie

Perly patria medzi módne doplnky, na ktoré v roku 2023 vsadili mnohí módni návrhári. No nielen to - perly prinášajú šťastie. Verí sa, že privolávajú bohatstvo a šťastie, najmä v láske a manželstve. Niektorí tiež veria, že perly prinášajú šťastie, úspech a dokonca podporujú aj plodnosť.

5. Šperky so šťastnými číslami

Medzi ďalšie šperky prilákajúce šťastie patria šperky so šťastnými číslami. V niektorých kultúrach ázijského pôvodu je číslo 9 považované za najšťastnejšie číslo, ktoré zdobí šperky. Je to totižto šťastnejšie nepárne číslo a je to trojnásobok šťastného čísla 3. Práve preto sa považuje za najlepšie na nosenie pre prosperitu a prilákanie šťastia.

Číslo 9 je údajne číslo, ktoré prináša šťastie v podnikaní, kariére a práci. Najlepšie sa nosí pri začatí nových projektov v týchto oblastiach. Ak teda začínate niečo nové, ozdobte sa šperkom, ktorý je zdobený číslom 9.

Nie je toto číslo práve tým, ktoré by vám prinášalo šťastie? Nevadí! Šťastie prinášajú aj iné čísla, ktoré majú pre vás nejaký význam. Môže to byť dátum narodenia, vaše osobné šťastné číslo, dátum svadby,... - šperky s akýmkoľvek pre vás významným číslom vám umožnia nájsť šťastie so štýlom.

Neprehliadni: Ženy nad 50 - tieto módne doplnky by nemali chýbať žiadnej z vás

7 návodov pre šťastie (kľúčov k šťastiu a úspechu)

  1. Vďačnosť: Šťastiu a úspechu predchádza vďačnosť. Musíme byť šťastní, aby sme dosiahli úspech, a nie sa snažiť uspieť, aby sme boli šťastní. Úspech by nemal plodiť šťastie. Keď sme šťastní a robíme v živote niečo, čo máme radi, úspech sa stane vedľajším produktom. Keď však naše šťastie závisí od nášho úspechu, dobré veci nikdy neprídu.
  2. Buďte prítomní: Nezameriavajte sa na budúcnosť a nehľaďte na minulosť, ale si užívajte prítomný okamih. Oceňujte to, čo je tu a teraz! Zastavte sa a oceňte zázraky, ktoré existujú na každom kroku a veci, ktoré sú okolo nás. To vedie k šťastiu.
  3. Efektívne riadenie času: Návyk, ktorí ovplyvní šťastie aj celkový úspech v živote, je schopnosť efektívne hospodáriť s časom. Keď svoj čas neriadime efektívne, zvyšujeme pravdepodobnosť stresu, úzkosti, strachu a obáv.
  4. Stanovenie cieľov: To, čo nás brzdí v dosiahnutí úspechu v živote, je naša neschopnosť stanoviť si ciele správnym spôsobom. Platí, že čo nie je na papieri a presne definované, to sa nestane a nenaplní. Ak chcete byť v živote úspešní, zamerajte sa na chytrejšie stanovenie cieľov.
  5. Posilňujúca ranná rutina: Ranná rutina je nesmierne dôležitá. To, čo spravíte ráno, určuje tempo zvyšku dňa. Od toho sa odvíja výsledok vášho života. Ak chcete byť v živote šťastní a úspešní, vytvorte si rannú rutinu, ktorú budete dodržiavať. Môžete napríklad meditovať, cvičiť, relaxovať a pod.
  6. Zamerajte sa na svoje zdravie: Zdravie je dôležitým vzorcom šťastia a úspechu. Keď si škodíme prejedaním sa, pitím alkoholu, užívaním drog, konzumáciou nezdravých jedál,..., má to nepriaznivý vplyv na naše telo i myseľ.
  7. Spoločenský život: Dobrý spoločenský život vám pomôže byť šťastným, pretože v obklopení ľudí sa človek cíti šťastne. Spoločenský život nám tiež dáva pocit, že sme milovaní a súčasťou niečoho väčšieho.

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní