Aká je tvoja práca snov podľa znamenia zverokruhu? Zisti, či sa venuješ správnej profesii!

Aká je tvoja práca snov podľa znamenia zverokruhu? Zisti, či sa venuješ správnej profesii!

Niekto zamestnania počas života niekoľkokrát obmení, pričom nemení len miesto práce, ale trebárs aj celkové zameranie. Mnoho ľudí sa počas života rozhodne, že sa skrátka chcú venovať niečomu inému, čo ich napríklad bude viac napĺňať. A potom tu je akási druhá skupina ľudí, ktorí sa pre svoju profesiu pevne rozhodnú a venujú sa jej prakticky celý život. 

Podľa čoho ste si svoju prácu vyberali vy? Už ako detí sa väčšiny z nás okolie pýtalo, čím chceme byť, keď vyrastieme. Vážnejšie rozhodovania ohľadom profesie človeka následne čakajú obvykle na škole. Svojej vysnívanej práci je neraz potrebné podriadiť výber strednej či vysokej školy. Mnohí sa pri výbere práce pozerajú hlavne na to, ako je daná profesia ohodnotená finančne, pre iných je dôležité najmä to, aby ich práca bavila.

To, ktorá práca je pre nás ideálna, nám môže napovedať aj naše znamenie zverokruhu. Ktorá profesia sa hodí pre spoločenských Strelcov a ktorá pre Vodnárov búrajúcich stereotypy? Pozrite sa na prácu snov všetkých dvanástich znamení zverokruhu. 

Baran (21. marec – 20. apríl)

O Baranoch sa v prvom rade hovorí, že sú tvrdohlaví. Akási priebojnosť, nezlomnosť a súťaživosť sa im v budovaní kariéry môže veľmi hodiť. Barani majú silnú osobnosť, sú rozhodní a aktívni. Baranovi nie je cudzie vodcovstvo, preto sa osvedčí napríklad ako dobrý manažér. Hodia sa mu však aj profesie technického zamerania, ako je napríklad elektrikár, mechanik, zvárač a podobne. 

Ďalšie vhodné zamestnania: politik, inštruktor, kaučing, policajt, novinár, vojak, hasič, pilot, športovec, kaskadér. 

Býk (21. apríl – 20. máj)

Mnohým stereotypná práca nevyhovuje, no Býkom obvykle nielen nevadí, ale zvyknú ju preferovať. Osoby narodené v znamení Býk sú spokojnejšie v pomalšom a pokojnejšom zamestnaní. K svojej práci však pristupujú vždy zodpovedne. Patria k tvrdým a usilovným pracantom, no prácu pod tlakom skrátka nepreferujú. Zamestnávatelia však isto ocenia ich precíznosť. Vhodné sú pre nich manuálne práce aj práca na úrade, no rovnako sa osvedčia v profesiách, kde je potrebný umelecký talent. 

Ďalšie vhodné zamestnania: knihovník, úradník, zamestnanec starožitníctva, murár, finančný poradca, bankár, módny dizajnér, realitný maklér, herec, archeológ. 

Odporúčame: Ženy z kráľovských rodín: Čo robili predtým, ako sa stali ich súčasťou?

Blíženci (21. máj – 21. jún)

Blíženci sú komunikatívni a výreční, čo môžu využiť vo svojej profesii. Ich veľkou výhodou je, že dobre zvládajú stres a osvedčia sa aj v psychicky náročnejšej profesii. Dobre sa prispôsobujú rôznym podmienka, a na rozdiel od Býkov im je stereotyp cudzí. K veľmi vhodným profesiám, v ktorých sa im bude dariť, patrí napríklad novinár, redaktor, PR pracovník, komentátor či marketingový špecialista. 

Ďalšie vhodné zamestnania: obchodník, tlmočník, lektor, hovorca, spisovateľ, poštár, režisér, obchodný zástupca, psychológ, právnik, moderátor, policajný vyjednávač. 

Rak (22. jún – 22. júl)

Vodné znamenie Rak je charakteristické svojou citlivosťou, obetavosťou, vnímavosťou, starostlivosťou, ale aj precíznosťou, lojalitou a spoľahlivosťou. Toto sú vlastnosti, ktoré sa dajú výborne využiť v mnohých profesiách. Raci vedia dobre prekuknúť ľudí a sú zruční. Dariť sa im bude v mnohých rôznorodých zamestnaniach, napríklad v oblasti zdravotníctva. Sú skvelými detskými lekármi aj ošetrovateľmi.

Ďalšie vhodné zamestnania: archeológ, knihovník, spisovateľ, cukrár, barman, šéfkuchár, personalista, historik, reštaurátor, herec, maliar, sociálny pracovník, pracovník v múzeu.

Lev (23. júl – 22. august)

Lev je ohnivé znamenie charakteristické sebavedomím, dynamickosťou a silou. Osoby narodené v znamení Lev sú veľmi schopné a majú výborné manažérske zručnosti. Dariť sa im bude v podnikaní aj na rôznych vedúcich pozíciách. Lev sa osvedčí ako majiteľ reštaurácie či butiku, riaditeľ v škole alebo firme, taktiež manažér či vodca politickej strany. 

Ďalšie vhodné zamestnania: pracovník realitnej agentúry, politik, herec, producent, vojak, tréner, zlatník, hudobník, burzový maklér, módny návrhár, veľvyslanec. 

Panna (23. august – 22. september)

Patríte k osobám narodeným v znamení Panna? Potom možno aj pre vás platí, že vám nechýba analytické myslenie, kladiete dôraz na detail a precíznosť ani manuálna zručnosť vám nie sú cudzie. Panny neobľubujú zmeny, radšej sa držia zavedených postupov. Sú to výkonní pracanti, ktorí zvládnu aj náročnejšie úlohy. Osvedčia sa ako konštruktéri či statici, taktiež v oblasti bankovníctva a v službách. 

Ďalšie vhodné zamestnania: účtovník, finančný poradca, práca v hotelierstve, sklár, hodinár, optik, rehabilitačný pracovník, zubár, vedec, meteorológ, ekonóm, učiteľ, analytik, kaderník. 

Váhy (23. september – 22. október)

Aké zamestnania sa hodia k vzdušným Váham? Váhy možno charakterizovať ako spravodlivé a tvorivé osoby so zmyslom pre poriadok, krásu a estetické cítenie. Hodia sa preto do zamestnaní v oblasti umenia, no rovnako majú dar reči, preto sa osvedčia aj v profesiách, v ktorých hrá slovo dôležitú rolu. Z Váh sú skvelí poradcovia aj obhajcovia, vyjednávači, diplomati, právnici aj politici. 

Ďalšie vhodné zamestnania: práca v kozmetickom salóne, kaderník, asistent, maskér, redaktor módneho časopisu, chirurg, pracovník v reklame, fotograf, notár, šperkár, architekt, spevák, herec. 

Odporúčame: ​3 znamenia horoskopu, ktoré dokážu prijať konštruktívnu kritiku bez následkov

Škorpión (23. október – 22. november)

Škorpióni dokážu jednať s chladnou hlavou aj v krízovej situácii, čo je naozaj žiaduce a priam nevyhnutné v mnohých zamestnaniach. Dokážu dobre analyzovať, čítať v ľuďoch, riešiť náročné úlohy a prekonávať prekážky. Škorpión nepreferuje zamestnania, kde musí byť tímovým hráčom, skôr dáva prednosť profesiám, v ktorých bude pracovať najmä samostatne. Osvedčí sa v medicíne a prírodných vedách, ale aj v umení. 

Ďalšie vhodné zamestnania: astrológ, pracovník v ezoterike, archeológ, colník, muzikant, psychológ, pôrodník, gynekológ, kriminalista, chirurg, právnik, výskumník, poisťovací agent, exekútor. 

Strelec (23. november – 21. december)

Strelci sú prevažne intelektuáli, ktorí potrebujú slobodu. Preto nepreferujú pevnú pracovnú dobu a rovnako ťažko zvládajú kontrolu zo strany nadriadených. Najlepšie sa im darí v profesii, v ktorej pracujú sami za seba. V zamestnaní sa však zároveň dokážu prispôsobiť rôznorodým podmienkam a prípadným zmenám. Strelcom sa bude dariť v práci zameranej na cestovanie, tvorenie i vzdelávanie.

Ďalšie vhodné zamestnania: pracovník cestovnej agentúry, turistický sprievodca, tlmočník, veľvyslanec, letec, učiteľ, filmár, geológ, scenárista, manažér, ekológ, chovateľ zvierat, hovorca, tlmočník, produkčný. 

Kozorožec (22. december – 20. január)

A aká je práca snov Kozorožcov? Osoby narodené v tomto zemskom znamení sú ambiciózne, veľmi pracovité, zodpovedné. Šéfovia sa na nich môžu maximálne spoľahnúť. Kozorožec je na seba vo svojej práci skutočne tvrdý a náročný a taký býva aj na podriadených. Zároveň je však trpezlivý. Preferuje tradičné a osvedčené profesie, a to napríklad vo finančnom sektore či v štátnej správe. 

Ďalšie vhodné zamestnania: právnik, bankár, štatistik, poslanec, politológ, vedec, vojak, ortopéd, konštruktér, murár, pekár, asistent, pokladník, učiteľ, kontrolór, notár. 

Vodnár (21. január – 19. február)

Vodnári sú originálni a vynaliezaví. Preto sa vedia dobre uplatniť v umeleckej sfére. Dariť sa im bude vo všetkých profesiách, v ktorých je potrebné prinášať inovácie a nové postupy. Majú veľmi nezávislú povahu, milujú pokrok, rúcanie stereotypov a nekonvenčné myslenie. Bývajú všestranne nadaní, preto sa im darí v rôznych profesiách. Vodnár môže byť dobrým hudobníkom, spisovateľom aj IT pracovníkom, práca na úrade však nie je preňho tým pravým orechovým. 

Ďalšie vhodné zamestnania: spevák, maliar, pracovník reklamnej agentúry, astrofyzik, letecký inžinier, skladateľ, záhradník, meteorológ, vynálezca, ekológ, sociálny pracovník, politik. 

Ryby (20. február – 20. marec)

Vodné znamenie Ryby je kreatívne, citlivé, prispôsobivé a múdre. Osoby narodené v tomto znamení sú presné a šikovné. Najradšej majú, keď sa pre svoje zamestnanie poriadne nadchnú. Ryby sú spoľahlivé a lojálne, preto si ich mnoho nadriadených nevie ako pracantov vynachváliť. Rybám sa bude dariť v oblasti sociálnych služieb, ale aj v zdravotníctve či v oblasti vzdelávania. 

Ďalšie vhodné zamestnania: charitatívny pracovník, pediater, učiteľ v materskej škole, barman, fotograf, ošetrovateľ, lekárnik, zdravotný asistent, veterinár, učiteľ plávania, herec, módny návrhár. 

Odporúčame: Znamenia zverokruhu: Čo milujeme a neznášame podľa astrológie?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní