3 znamenia horoskopu, ktoré dokážu prijať konštruktívnu kritiku bez následkov

3 znamenia horoskopu, ktoré dokážu prijať konštruktívnu kritiku bez následkov

Kritika sa počúva veľmi ťažko. Aj keď je opodstatnená, mnohí z nás ju nedokážu prijať len tak, bez akýchkoľvek následkov. Napríklad taký tvrdohlavý BÝK akúkoľvek kritiku znáša veľmi zle. Toto znamenie je radšej, ak na všetko príde samo, než by ho mal na to niekto upozorniť. Býci totižto nechcú počuť, že by mali opustiť svoju komfortnú zónu a napríklad dať výpoveď vo vyčerpávajúcej práci alebo sa udobriť s niekým, voči komu chovajú zášť.

Prijať konštruktívnu kritiku chce dávku zručnosti. No ak sa to naučíte, otvorí sa vám svet mnohých príležitosti. Totižto akákoľvek spätná väzba by mala byť pre vás niečím, čo vás posunie vpred. A hlavne, ak je od ľudí, ktorých máte radi a ktorým dôverujete, využite ju pre svoj rast.

Ktoré tri znamenia horoskopu nemajú problém vypočuť si akúkoľvek i keď negatívnu spätnú väzbu? Patríte k ním aj vy?

Odporúčame: Najlepšie mužské znamenia: Máte podľa astrológie dokonalého muža?

1. VÁHY (23. september – 21. október)

Aj keď možno na prvý pohľad nerozhodné znamenie, ktoré všetko zvažuje, čo sa týka spätnej väzby, tak pre tú istým spôsobom žijú. V skutočnosti však platí, že toto znamenie horoskopu má problémy s vytváraním vlastných názorov. Skôr sú pre ľudí narodených v tomto znamení nápady iných akýmsi odrazovým mostíkom. Váhy sú zároveň neustále pochybovačné, preto akákoľvek spätná väzba je pre nich žiadúca. Radi si k vám prídu pre radu, preto ich nezabudnite pochváliť, aj keď na pohľad o to nestoja a nežiadajú to od vás.

2. KOZOROŽEC (22. december – 19. január)

Kozorožcom vládne planéta Saturn. Je to planéta systémov, štruktúr a disciplíny, preto sa nemožno čudovať, že poriadok vo všetkom miluje aj toto znamenie horoskopu. Hoci na prvý pohľad môžu Kozorožci pôsobiť ako netrpezliví, vedia, že všetko si vyžaduje svoj čas. No čo sa týka konštruktívnej kritiky, tak tu môže naraziť kosa na kameň. Totižto toto autoritatívne znamenie horoskopu pôsobí až príliš dominantne na to, aby sa mu niekto postavil a dovolil si mu dať opodstatnenú konštruktívnu kritiku. Pamätajte však na to, že Kozorožec každú spätnú väzbu ocení a využije ju pre svoj rast a zlepšenie.

Pozri tiež: Ktorý orgán v tele dominuje vášmu znameniu zverokruhu?

3. RYBY (19. február – 20. marec)

Asi vás práve prekvapilo, že v tomto zozname tých, ktorí dokážu prijať kritiku, sa ocitlo aj toto znamenie horoskopu. Ryby totižto pôsobia až príliš citlivo na to, aby dokázali prijať, keď ich niekto začne kritizovať. No opak je pravdou. Podobne ako znamenie Váhy, tak aj Ryby profitujú z názorov iných. Ryby uprednostňujú myšlienky a nápady ostatných pred svojimi vlastnými a na základe nich si formujú svoj pohľad na svet. Počítajte však s tým, že Ryby najskôr musia kritiku spracovať a až tak dokážu na ňu reagovať.

Neprehliadni: Patríš medzi najkreatívnejšie znamenia horoskopu? Pozri sa na to


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Pavlína Vaksmundská 10.10.22 19:18

PV
karma
113.00

Áno sedí to na mňa. Som Kozorožec , a príjmem konštruktívnu kritiku , posúva ma to dalej . Rada sa vypočujem každý názor. Málokedy sa urazím..

  • 0
Odpovedať

Elena Švachová 12.10.22 01:45

karma
109.00

Som RYBA :-) Dokážem prijať kritiku, prečo nie ?

  • 0
Odpovedať

Vlasta Mäsiarová 09.12.22 19:56

karma
100.00

Som Kozorožec, ale nie veľmi znášam kritiku

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní