Teplý sveter a rifle: Jesenný outfit na bežné dní, ktorým nič nepokazíš

Teplý sveter a rifle: Jesenný outfit na bežné dní, ktorým nič nepokazíš

„Sweater weather“ – takto sa v angličtine označuje jesenné počasie. Práve toto obdobie je čarokrásne, nakoľko sa listy na stromoch sfarbujú do rôznych ohnivých farieb. Je ťažké odolať pohľadu na jesennú krajinu, ktorá je tak dokonalo farebná. A hlavne, keď dovŕši samotné leto, je čas začať objavovať zábavné jesenné štýly, vďaka ktorým budete v teple a neprekvapí vás chladné počasie.

Výklady obchodov sú už dávno ponorené do jesennej atmosféry. V obchodoch s topánkami na nás pozerajú gumáky, ktoré nás ochránia pred nečakaným alebo aj očakávaným dažďom. Vďaka pláštenkám nezmokneme a svetre nás udržia v pohodlí a teple po celý deň, nech už ho trávime akokoľvek – aj doma na pohovke.

Jesenné svetre sú tým najlepším arzenálom do chladnejších dní. Dokonca môžeme povedať, že móda a celý módny priemysel sa v jesennom období točí práve okolo nich. Hodia sa k legínam, k sukniam, rifliam, prehodiť si ich môžete aj cez šaty, no pokojne ich voľte aj k domácim teplákom. Či už ste typ, ktorý nedá dopustiť na vrstvenie, alebo jednoducho dávate prednosť roláku takému hrubému a príjemnému, určite vás osloví aj sveter, ktorý je jemný na dotyk.

Pozri aj: Jesenný šatník: Ktoré farby by v ňom mali dominovať práve v tomto ročnom období?

Teplý sveter + džínsy = jesenný outfit na bežný deň

Najlepšie jesenné svetre sa nosia len tak. A hlavne podľa nálady. Sila jesenného svetra spočíva v jeho tepelných vlastnostiach a je v podstate je jedno, či volíte hrubý alebo tenký sveter, so zapínaním na gombíky alebo s navliekaním cez hlavu, s výstrihom alebo s rolákovým strihom.

Kombinácia svetra a džínsov je nesmrteľnou a neporaziteľnou klasikou. A keďže jesenné obdobie si vyžaduje vytiahnuť poltopánky, voliť môžete trendové mokasíny alebo kožené tenisky. Pokojne však môžete vsadiť aj na elegantnejšiu nôtu, a to lodičky – napríklad aj do práce (keď pracujete napríklad v kancelárii). Pokojne sa však nechajte zlákať aj členkovými čižmami, ktoré sa k takémuto outfitu rovnako dokonalo hodia.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

6 komentárov

Renáta Mularčíková 08.10.22 16:55

RM
karma
100.00

Krásny svetrík♥

  • 0
Odpovedať

Mária Chromíková 09.10.22 09:40

MC
karma
109.00

klasika

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 10.10.22 05:59

karma
-1.00

Toto bude stále IN

  • 0
Odpovedať

Katarína Konečná 10.10.22 10:43

KK
karma
105.00

Táto kombinácia bude vždy in.

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 10.10.22 19:08

MM
karma
100.00

milujem teplé jesenné svetre, aj keď pridávajú na objeme

  • 0
Odpovedať

Libuše Šumná 30.11.22 18:04

karma
113.00

svetříky ty se mi moc líbí

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní