Celebrity s veľkými rodinami: Koľko detí má Eddie Murphy, Angelina Jolie či Madonna?

Celebrity s veľkými rodinami: Koľko detí má Eddie Murphy, Angelina Jolie či Madonna?
  • 15.10.2022
  • Michaela Kožáková

Deti sú svetlom a zmyslom nášho života. Mnoho z nás túži založiť si rodinu a odovzdať svoje skúsenosti ďalej. Vychovať z detí inteligentných, empatických a tolerantných ľudí nie je vôbec ľahké, a to najmä vtedy, ak ich je viac.

Vraví sa, že mať deti je luxus. Pri dnešných cenách a platoch je na tom niečo pravdy. Nie je to však len finančná situácia, ktorá ovplyvňuje rozhodnutie mať či nemať deti. Dôležitým faktorom je aj plodnosť, ktorá v krajinách s nízkymi a strednými príjmami klesá. V poslednej dobe počet detí v rodinách sa skôr približuje k menším číslam. Pri pohľade na niektoré celebrity je to však naopak. 

V Hollywoode o viacpočetné rodiny nie je vôbec núdza. Niekoľko známych tvárí sa môže pochváliť skutočne veľkými rodinami. A netvoria ich len biologické deti. Mnohé z celebrít si adoptovali deti alebo nechali vynosiť náhradnou matkou. Poďte sa s nami pozrieť, ktoré z nich to sú. 

Neprehliadni: Tieto celebrity vychovali slobodné matky. Aké bolo ich detstvo?

Alec Balwin

Zdroj: INSTAGRAM/glamurama

Alec Baldwin

Počas prvého manželstva s Kim Basinger sa americký herec Alec Baldwin stal prvýkrát otcom dcéry Ireland, ktorá je už dospelá. Odkedy sa oženil s Hilariou, privítali spolu na svet ďalších šesť detí. Najnovšie Hilaria porodila syna Eduarda len niekoľko mesiacov predtým, ako ich dcéra Lucía bola vynosená náhradnou matkou, takže medzi ich dvoma najmladšími deťmi je rozdiel menej ako rok.

Pár sa zosobášil v júni 2012 v New Yorku a v nasledujúcom roku sa im narodilo prvé dieťa – dievčatko. Vyzerá to tak, že u Baldwinovcov je každý deň naozaj veselo.

Madonna

Zdroj: INSTAGRAM/hellomagus

Madonna

Počas svojej takmer 40-ročnej kariéry si Madonna vyslúžila prezývku „Kráľovná popu“ vďaka svojim hitom. Pár mesiacov dozadu prekvapila svojich fanúšikov fotografiami na svojom instagramovom účte, na ktorých vyzerá neskutočne mlado! 

Madonna má šesť detí, ktorých súkromie sa snaží čo najviac skrývať pred zvedavým okom verejnosti. Svoju najstaršiu dcéru Lourdes Leon, ktorá sa narodila v roku 1996, má s fitness trénerom Carlosom Leonom. Lourdes (známa aj ako Lola) zdedila po mame lásku k hudbe a venuje sa tiež tancu a móde.

Po svadbe s režisérom Guyom Ritchiem sa Madonne v roku 2000 narodil najstarší syn Rocco Ritchie, ktorý sa veľmi podobá na svojho otca. Svojho druhého syna Davida Bandu si adoptovala zo sirotinca v Malawi a neskôr aj dievčatko Mercy James a dvojičky Stellu a Estere.

Angelia Jolie

Zdroj: INSTAGRAM/teamjoliex

Angelina Jolie

Angelina Jolie a Brad Pitt už síce nie sú spolu, no stále sú hrdými rodičmi šiestich detí.

V roku 2002 sa Jolie po prvý raz stala mamou, keď si adoptovala Maddoxa Chivana zo sirotinca v Kambodži. O tri roky neskôr sa rodina rozrástla o Zaharu Marley, ktorá sa narodila v Etiópii. Netrvalo dlho a Brad si adoptoval prvé dve Angelinine deti – a pár sa rozhodol pokračovať v rozširovaní svojej rodiny.

Po narodení dcéry Shiloh Nouvel v roku 2006 si Angelina a Brad adoptovali syna Paxa Thiena z Vietnamu. V roku 2008 sa ich domácnosť ešte viac rozrástla, keď na svet privítali dvojičky Knox Léon a Vivienne Marcheline. Angelina Jolie sa pre média vyjadrila, že veľká rodina a multikultúrna výchova veľmi pozitívne vplýva na všetky jej deti. 

Eddie Murphy

Zdroj: INSTAGRAM/hollywoodmelanin

Eddie Murphy

Populárny herec stvárnil počas svojej dlhej kariéry mnoho rolí, no byť otcom je zďaleka jeho najobľúbenejšia. Eddie Murphy je otcom 10 detí, 6 dcér a 4 synov, ktoré sa mu podarilo splodiť v priebehu desiatich rokov s piatimi ženami. A hoci bola kariéra kedysi jeho prioritou, dnes je už všetko inak.

Prvé dieťa komika sa narodilo v roku 1989 jeho vtedajšej priateľke Paulette McNeely a Eddieho posledné dieťa sa narodilo v roku 2018 snúbenici Paige Butcher. Herec je veľmi pyšný na svoju veľkú rodinu.

Pozri aj: Ben Affleck a Matt Damon, Cameron Diaz a Snoop Dogg - vieš, čo majú spoločné?

Nick Cannon

Zdroj: INSTAGRAM/nickcannon

Nick Cannon

Herec, komik a moderátor Nick Cannon je otcom siedmich detí. Svoje prvé dve deti, dvojičky Monroe a Moroccan, privítal na svet so svojou bývalou manželkou Mariah Carey v roku 2011 a ďalšie dve deti mal s bývalou priateľkou Brittany Bell. Nick sa pochválil ďalšími prírastkami – dvojičkami Zion Mixolydian a Zillion Heir, ktoré má s dídžejkou Abby De La Rosa a synom Zenom, ktorého matkou je americká modelka a instagramová hviezda Alyssa Scott.

Kris Jenner

Zdroj: INSTAGRAM/kardashianshulu

Kris Jenner

Americká mediálna osobnosť, socialistka a podnikateľka Kris Jenner z prvého manželstva s právnikom Robertom Kardashian má štyri deti – Kourtney, Kim, Khloé a Roberta, a dve deti z druhého manželstva s televíznou osobnosťou a bývalým medailistom z olympijských hier Bruceom Jenner – Kendall a Kylie Jenner.

Aj keď možno nesledujete média a veľmi vás nezaujíma svet hollywoodskych osobností, určite ste už počuli o klane Kardashian. Dokonca majú i svoju vlastnú show s názvom The Kardashians, ktorá ponúka fanúšikom pohľad do zákulisia každodenného života jednej z  najslávnejších amerických rodín.

Zdá sa, že jedna z Krisiných dcér ide v maminých šľapajach. Kim Kardashian West, hviezda sociálnych sietí, má štyri deti so svojím tretím, bývalým manželom, rapperom Kanye Westom.

Celebrity s rodinami

Zdroj: INSTAGRAM/penny.lancaster, INSTAGRAM/

Ukričaný, prísny britský šefkuchár a televízna osobnosť Gordon Ramsay je otcom piatich detí. Keď Steven Spielberg nerežíruje jeden z najnezabudnuteľnejších filmov v histórii Hollywoodu, je príkladným otcom svojich šiestich detí. 

Cesta legendárneho speváka Roda Stewarta stať sa otcom ôsmich detí sa začala v roku 1963, keď sa mu narodilo prvé dieťa s bývalou ženou Susannah Boffeyovou. Jeden zo zakladateľov skupiny Rolling Stones Mick Jagger má osem detí, ktorých vek siaha od batoliat až po 50-tku.

92-ročný Clint Eastwood, ktorý natočil veľa úspešných filmov, má osem detí, pričom najmladšie má 20 a najstaršie 60 rokov.

Bývalá basketbalová hviezda Shaquille O'Neal má päť detí a herečka Tori Spelling známa z Beverly Hills je matkou tiež piatich rozkošných detí. 

Zdroj foto: úvodná koláž - Pinterest.com/krisjenner, Pinterest.com/angelinajolie_kids

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Mária Maxianová 15.10.22 17:48

MM
karma
100.00

aj ja som túžila po veľkej rodine, nebolo mi dopriate

  • 1
Odpovedať

Ivana Hlôšková 16.10.22 04:29

IH
karma
-1.00

Je skvelé, keď majú deti súrodencov a môžu vyrastať v harmonickej rodine. Škoda, že nie každému je dopriate mať viac detí. Ale som veľmi vďačná aj za jedno, vynahradza všetko. Ďakujem

  • 2
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní