Madonna vyzerá na svoj vek až príliš mlado a dokonalo: Podľahla plastikám?!

Madonna vyzerá na svoj vek až príliš mlado a dokonalo: Podľahla plastikám?!

Vieme, že sociálne siete málokedy odzrkadľujú realitu. Tá je v skutočnosti riadne skreslená, a to vďaka všetkým programom, vďaka ktorým si fotky môžeme upravovať tak, ako sa nám zachce. Jedným klikom si môžeme tvár vyhladiť a zbaviť sa tak všetkých vrások. Môžeme si spraviť plnšie pery, hustejšie vlasy a celkovo sa môžeme pretvoriť na dokonalý obraz, za ktorý by sa nehanbil žiaden umelec. Ale nie je už toto príliš? Speváčka Madonna vo veku 63 rokov vyzerá oveľa lepšie než akákoľvek jej rovesníčka. Ba dovolíme si tvrdiť, že vyzerá lepšie než akákoľvek tridsiatnička.

Na sociálnych sieťach spôsobila svojimi fotografiami skutočný ošiaľ. Kým mnohí herci a herečky, speváci a speváčky starnú do krásy (ako sa hovorí), ona nám pred očami mladne a popravde, ani sa na seba nepodobá. Ba dokonca môžeme povedať, že jej Instagram ovládla nejaká dvadsiatnička alebo tridsiatnička, ktorá s Madonou má spoločnú akurát tak farbu vlasov. Musíte sa na fotky poriadne zapozerať, aby ste na nich našli 63-ročnú Madonnu a vlastne Madonnu vôbec.

Milovníčka plastík alebo je to príroda?

Objavila Madonna nejaký zázračný elixír, ktorý ju vrátil o desiatky rokov naspäť, respektíve jej len vrátil mladistvý výzor? Možno áno, no tým elixírom nie je žiaden zázračný nápoj, ale zázračné ruky plastického chirurga, ktorý skutočne odviedol skvelú prácu. Mnohí fanúšikovia ju tak označujú za kráľovnú plastík a nevyrovnanú osobu. Jej tvár je totižto viditeľne užšia, pokožka napnutejšia a aj jej očné okolie pôsobí mladistvejším a dokonalejším dojmom.

Miestami vyzerá až príliš dokonalo, ako porcelánová bábika, za čo ju jej fanúšikovia nešetria kritikou. Nie je to však len závisť? Veď každá žena by chcela v jej veku vyzerať takto dokonalo. A ak na to má prostriedky a rovnako má aj možnosti, vďaka ktorým môže vyzerať tak ako vyzerá, tak prečo by sme jej to nemohli dopriať?

Kým ju niektorí na sociálnych sieťach kritizujú, iným je úplne jedno, koľko botoxu alebo make-upu na sebe má. Tí ju totižto obdivujú pre to, čo dokázala a nie pre to, ako vyzerá. Pravdou teda je, že táto kráľovná popu dokáže na pódiu zaujať rovnako, ako na sociálnych sieťach!

Ktorú jej skladbu máte najradšej?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Katarína Konečná 21.02.22 10:40

KK
karma
105.00

určite v skutočnosti takto nevyzerá

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní