Celebrity narodené v znamení Rak

Celebrity narodené v znamení Rak

V astrológii predstavuje Rak štvrté znamenie zverokruhu a jedno z vodných znamení. Jeho planétou je Mesiac a asociované je so súhvezdím Rak, ktoré je na oblohe obkolesené zo západu súhvezdím Blíženci, z východu súhvezdím Lev, zo severu súhvezdím Rys a z juhu súhvezdiami Malý pes a Hydra. Znamenie Rak pripadá ľuďom, ktorí sa narodili medzi 22. júnom a 22. júlom. A aké vlastnosti sú typické pre osoby narodené v tomto vodnom znamení?

Raci aj Račice bývajú zodpovední k láske, verní, oddaní a rovnako silno rodinne založení. Muž v znamení Rak má starostlivú povahu, zároveň je opatrný a niekedy prepadá pesimizmu. Žena v znamení Rak býva raz smutná a raz veselá, nerada sa otvára druhým ľuďom a býva múdra a praktická. Patríte medzi Rakov aj vy? Zistite, ktoré celebrity a slávne osobnosti sa taktiež narodili v znamení Rak!

Raci vo svete filmu

  • Eva Green (6. júl 1980) – francúzska herečka a modelka. Je držiteľkou ceny BAFTA v kategórii Vychádzajúca hviezda. Objavila sa vo filmoch 300: Vzostup impéria, Domov pre neobyčajné deti slečny Peregrinovej či Kráľovstvo nebeské.
  • Tom Cruise (3. júl 1962) – americký herec a filmový producent. Na svojom konte má tri ceny Zlatý Glóbus a tri nominácie Academy Awards. Na Cannes Film Festival v roku 2022 získal Čestnú Zlatú palmu. Známa je jeho filmová séria Mission: Impossible, tiež sa objavil vo filmoch Minority Report či Vojna svetov. 
  • Sylvester Stallone (6. júl 1946) – americký filmový herec, scenárista a režisér. Za film Creed získal Zlatý Glóbus, nominovaný bol aj na niekoľkých Oscarov. K najznámejším filmom patrí Rocky, Rambo, Stoj, lebo mamička vystrelí! aj Expendables: Nezničiteľní.

Ďalší Raci: Meryl Streep, Harrison Ford, Tom Hanks, Tobey Maguire, Liv Tyler, Vin Diesel, Lindsay Lohan, Olivia Munn, Kevin Hart, Kevin Bacon, Milo Ventimiglia, Will Ferrell, Kristen Bell, John Cusack, Margot Robbie, Jaden Smith, Benedict Cumberbatch.

Svetové hudobné hviezdy v znamení Rak

  • Ariana Grande (26. jún 1993) – americká speváčka, skladateľka aj herečka. Začínala ako herečka, napríklad aj v televíznych seriáloch stanice Nickelodeon. Dnes je držiteľkou cien Grammy, Brit Award, Billboard Music Awards a ďalších. K najznámejším hitom patrí Dangerous Woman, Into You či Side To Side. 
  • Cyndi Lauper (22. jún 1953) – americká speváčka, skladateľka a herečka. Patrí k známym hviezdam 80. rokov 20. storočia. Vydala 11 albumov a viac ako 40 singlov. K známym hitom patrí Girls Just Want To Have Fun, Time After Time či True Colors.
  • Dan Reynolds (14. júl 1987) – americký hudobník. Známy je predovšetkým ako spevák skupiny Imagine Dragons, ktorá bola založená v roku 2008. K ich najznámejším hitom patrí Radioactive, Demons, Believer, Natural či Bad Liar. 

Ďalší Raci: Nicole Scherzinger, Courtney Love, Helena Vondráčková, Selena Gomez, Cheryl Cole, Post Malone, Carlos Santana, Luke Bryan, Luke Hemmings, Ashton Irwin, Solange Knowles, Elle King, Jessica Simpson, 50 Cent, Missy Elliott.

Pozri aj: Známe šoubiznisové klany: Poznáš ich všetky?

znamenie Rak

Zdroj: Shutterstock®

Raci v športe

  • Michelle Jenneke (23. jún 1993) – austrálska atlétka. Jej hlavnou disciplínou je prekážkový beh na 100 m. Na LOH mládeže v roku 2010 v Singapure získala striebornú medailu. V roku 2016 vyhrala atletické majstrovstvá Austrálie. 
  • Carl Lewis (1. júl 1961) – americký atlét a skokan do diaľky. Počas kariéry získal 9 zlatých medailí na Olympijských hrách a jednu striebornú, a to v kategóriách beh na 100 a 200 m a skok do diaľky. V rovnakých kategóriách tiež obdržal mnoho zlatých a strieborných medailí na majstrovstvách sveta.  
  • Zinedine Zidane (23. jún 1972) – bývalý francúzsky futbalista. Hral v národnom mužstve Francúzska a viacerých kluboch, napríklad Juventus Turín a Real Madrid. S francúzskou reprezentáciou získal v roku 1998 titul majstra sveta vo futbale, v roku 2000 zase titul majstra Európy vo futbale. Kariéru ukončil v roku 2006.

Ďalší Raci: Michael Phelps, Lionel Messi, Mike Tyson, Kawhi Leonard, Matt Miazga, Aimee Mullins, Yuliya Stepanova, James Rodríguez.

Ďalšie celebrity a prominenti v znamení Rak

  • Diana, princezná z Walesu (1. júl 1961) – bola členkou britskej kráľovskej rodiny. Stala sa prvou manželkou Charlesa, princa z Walesu, následníka britského trónu. Je matkou princa Williama a princa Harryho. Zomrela počas autonehody v Paríži 31. augusta 1997 vo veku 36 rokov. 
  • Angela Merkel (17. júl 1954) – nemecká politička. V rokoch 2005 až 2021 pôsobila ako spolková kancelárka Nemecka. Časopisom Forbes bola opakovane označovaná za najmocnejšiu ženu sveta, v roku 2012 ju dokonca označil za druhého najmocnejšieho človeka planéty.
  • Julianne Hough (20. júl 1988) – americká tanečnica, choreografka a herečka. Je dvojnásobnou výherkyňou šou Dancing with the Stars a za najlepšiu choreografiu v tejto relácii bola v roku 2007 nominovaná na cenu Emmy. Neskôr sa stala porotkyňou v spomínanom programe, rolu porotkyne mala aj v šou Amerika má talent v roku 2019.

Ďalší Raci: Khloe Kardashian, Elon Musk, Pamela Anderson, Lele Pons, Romee Strijd, Elsa Pataky, Eddie Griffin, Petra Němcová, Joe Russo, Vera Wang, Daniel Silva, Helen Skelton.

Slovenskí speváci, herci a ďalší známi Slováci narodení v znamení Rak

  • Martina Šindlerová (29. jún 1988) – slovenská speváčka. Preslávila sa najmä účinkovaním v prvej sérii Slovensko hľadá Superstar, kde skončila druhá. Na svojom konte má niekoľko albumov. V súčasnosti aktívne pôsobí ako právnička na Právnickej fakulte Univerzity Komenského. 
  • Andrea Verešová (28. jún 1980) – slovenská modelka. Do povedomia sa dostala najmä výhrou súťaže Miss Slovensko v roku 1999. V roku 2008 sa zúčastnila tanečnej súťaže Let's dance. Príležitostne sa venuje herectvu. 
  • Michal Hudák (27. jún 1969) – slovenský moderátor a herec. V televízii sa prvýkrát objavil v súťažnej relácii Slovenskej televízie Správny kľúč. Počas kariéry moderoval relácie Dievča za milión či VyVolení. Hral v televíznych seriáloch Profesionáli a Panelák, v súčasnosti ho možno vidieť v relácii Inkognito. 

Ďalší Raci: Martin Huba, Andrej Šeban, Zuzana Cigánová, Mária Bartalos, Boris Farkaš, Ján Jackuliak, Ľuboš Kostelný, Michal Kaščák, Ivan Tásler, Mária Podhradská, Kristína Farkašová, Zlatica Švajdová Puškárová, Milan Markovič.

Pozri aj: Butterfly haircut – strih vlasov si zamilovali celebrity a určite si zamiluješ aj ty!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní