Slávne hollywoodske páry: Ktoré z nich sa tento rok zasnúbili?

Slávne hollywoodske páry: Ktoré z nich sa tento rok zasnúbili?
  • 19.04.2022
  • Michaela Kožáková

Zásnuby sú veľkou udalosťou. Najmä my, ženy, snívame o originálnom požiadaní o ruku. Čakáme, že náš budúci manžel pred nami kľakne na kolená priamo na Lomnickom štíte alebo na pláži v Karibiku. Predstavujeme si, ako v luxusnej reštaurácii za romantického svetla plameňa sviečok a príjemnej hudby padne tá naša vytúžená otázka: „Vezmeš si ma?" Nevieme sa dočkať, kedy sa pochválime kamarátkam so žiariacim prsteňom a od prvej chvíle, kedy ho máme na prste, začíname plánovať všetky detaily svadby od šiat cez zasadací poriadok až po menu a výzdobu.

I v slávnom Hollywoode sa tento rok konali, a určite sa ešte aj budú, zásnuby. Niektoré známe tváre tajili svoje zasnúbenie, iné páry to ihneď oznámili na sociálnych sieťach. Samozrejme, zásnuby pod odleskom hollywoodskych hviezd sa rátajú na karáty a diamanty. 

Hollywoodski snúbenci

Dcéra amerického producenta Stevena Spielberga, Sasha Spielberg, sa pochválila zásnubným prsteňom s brúseným diamantom zasadeným do 4-karátových kameňov a bieleho zlata v hodnote 150 000 amerických dolárov. Ktorá z nás by sa nepochválila, však? Americký country spevák Adam Doleac požiadal svoju priateľku MacKinnon Morrissey o ruku v nádhernom historickom divadle Franklin v štáte Tennessee. S diamantom na ruke sa objavila na fotografii na Instagrame i Kimberly Guilfoyle, ktorá od roku 2018 randí s Donaldom Trumpom mladším. Ktoré ďalšie celebrity sa stihli tento rok zasnúbiť?

Neprehliadni: Cindy Crawford krásna aj po päťdesiatke. Aké je jej tajomstvo?

1 z 9

Krásna modelka Victoria´s Secret Romee Strijd oznámila, že jej dlhoročný partner Laurens van Leeuwen ju požiadal o ruku počas výletu vo Švajčiarsku. Strijd a Leeuwen, ktorí tvoria pár už od strednej školy, privítali na svet v decembri 2020 svoje prvé dieťa.
 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Ľubica Šťastná 20.04.22 14:37

ĽŠ
karma
100.00

Snúbencom všetko najlepšie!

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní