Známe šoubiznisové klany: Poznáš ich všetky?

Známe šoubiznisové klany: Poznáš ich všetky?
  • 14.04.2022
  • Veronika Nemčeková

V šoubiznise nie je ničím prekvapivým, ak sa deti rozhodnú vydať v šľapajách úspešných rodičov. Mať známe meno pritom nie je vždy výhrou. Ak sa rodinní príslušníci megahviezd snažia preraziť, často sú porovnávaní s ich príbuznými a je na nich vyvíjaný veľký tlak. Mnohí si však svoju cestu vydobyli a žnú úspech. Pozrite sa s nami na najznámejšie šoubiznisové klany.

Beckhamovci

Victoria a David Beckhamovci začali randiť v roku 1997. Niekdajšia členka britskej dievčenskej skupiny Spice Girls tvrdila, že nemala potuchy, kto David je, pretože sa nikdy nezaujímala o futbal. David vraj videl zopár jej hudobných videí, no známy futbalista nenabral odvahu zoznámiť sa s ňou. Prvýkrát sa stretli na charitatívnom futbalovom zápase. Zosobášili sa v roku 1999. Dvojica má spolu štyri deti.

Prvorodený Brooklyn Joseph má dnes 23 rokov a úspešne sa presadil vo svete modelingu. Venuje sa tiež fotografovaniu. Istý čas randil s americkou herečkou Chloë Grace Moretz. Za svoju zákonitú manželku si však 9. apríla 2022 vzal Nicolu Peltz, ktorú môžete poznať napríklad z filmu Transformers: Zánik. Krstnými rodičmi Brooklyna sú spevák Elton John s partnerom Davidom Furnishom a herečka Elizabeth Hurley.

Druhý syn Romeo James sa profesionálne venuje futbalu. Lásku k tomuto športu údajne zdedili aj treťorodený Cruz David a jediná dcéra Beckhamovcov Harper Seven, ktorá má tiež podľa vzoru mamy výborný vkus na módu.

Prečítajte si: Ktoré bezdetné celebrity nezatúžili po deťoch? Tieto sa vydali inou cestou!

Beckhamovci

Zdroj: instagram.com/sitederole

Kardashianky

Členovia tohto šoubiznisového klanu sa do povedomia verejnosti dostali najmä vďaka reality šou Kardashianky a ich rodina. Históriu tejto rodiny začal písať dnes už zosnulý právnik a podnikateľ Robert Kardashian, keď si v roku 1978 vzal za manželku Kris Jenner. Stali sa rodičmi štyroch detí: Kourtney, Kim, Khloé a Roberta a rozviedli sa v roku 1991. Robert Kardashian podľahol v roku 2003 rakovine. Známy sa stal aj vďaka priateľstvu s O. J. Simpsonom. Kris Jenner bola v rokoch 1991-2015 vydatá za olympionika Brucea Jennera, ktorý neskôr podstúpil zmenu pohlavia a dnes je známy pod menom Caitlyn Jenner. Dvojica má spolu dcéry Kendall a Kylie.

Kourtney Kardashian priviedla na svet tri deti a rovnako ako väčšina jej sestier sa venuje modelingu. S Khloé a Kim založili vlastnú módnu značku. Jej partnerom je hudobník Travis Barker známy z formácie Blink-182. Kim Kardashian sa v roku 2014 vydala za rappera Kanye Westa. Pár sa v marci tohto roka rozviedol. Majú spolu štyri deti. Khloé Kardashian sa okrem módneho biznisu venuje aj moderovaniu. Má za sebou vzťahy s basketbalistami Lamarom Odomom či Tristanom Thompsonom. Druhému menovanému porodila dcéru. Rob Kardashian sa objavil v tanečnej šou Dancing with the Stars.

Kendall Jenner predvádzala pre značky ako Chanel, Vera Wang, Michael Kors, Marc Jacobs, Versace či Dior. Je jednou z najlepšie zarábajúcich modeliek na svete. Jej partnerom je hráč NBA Devin Booker. Kylie Jenner založila vlastnú kozmetickú firmu a momentálne je najsledovanejšou ženskou osobnosťou na sociálnej sieti Instagram.

Odporúčame: Opičia láska – aký vplyv má na deti prehnaná starostlivosť rodičov?

Kardashianky

Zdroj: instagram.com/kardashianlife

Smithovci

Rodina amerického herca a rappera Willa Smitha žne úspech všade, kde sa objaví. Smith, známy napríklad z filmových sérií Muži v čiernom či Bad Boys, je otcom troch detí. Prvého syna Willarda Carrolla "Treya" Smitha III má z manželstva so Sheree Zampino. Trey sa po boku otca objavil vo videoklipe ku skladbe Just the Two of Us. V roku 1997 sa Smith oženil s herečkou Jadou Pinkett, ktorá si zahrala napríklad v Matrixe. Jada mu porodila dve deti. Syn Jaden sa rovnako ako rodičia venuje herectvu. Vidieť ste ho mohli v snímkach Karate Kid alebo Po zániku Zeme. Pôsobí tiež ako rapper, pričom na konte má už tri štúdiové albumy. Jeho sestra Willow sa taktiež venuje herectvu a spevu. Doteraz vydala štyri albumy.

Smithovci

Zdroj: instagram.com/freshbysmith

Robertsovci

Asi ťažko by ste hľadali človeka, ktorý nepozná herečku Juliu Roberts. Slávna Pretty Woman však nie je jediná úspešná členka rodiny Robertsovcov. Juliina mama Betty Lou Bredemus bola taktiež herečka a jej sestra Lisa Roberts Gillan je uznávanou producentkou. Známy je aj ich brat Eric Roberts, ktorý má na konte niekoľko Zlatých glóbusov. Vidieť ste ho mohli napríklad vo videoklipe speváčky Mariah Carey k piesni We Belong Together. Je tiež otcom Emmy Roberts, ktorá si zahrala vo filmoch ako Valentín či My sme Millerovci.

Robertsovci

Zdroj: instagram.com/emmaroberts

Cyrusovci

Verejný život rodiny Cyrusovcov sa začal zvolením Rona Cyrusa do Snemovne reprezentantov v štáte Kentucky v roku 1975. Jeho syn Billy Ray sa vydal na hudobnú dráhu, známe sú najmä jeho hity Achy Breaky Heart či skladba Old Town Road, na ktorej spolupracoval s rapperom Lil Nas X. Je otcom šiestich detí, z ktorých sú najznámejšie: herečka a dídžejka Brandi, gitarista kapely Metro Station Trace, speváčka a herečka Miley, ktorá sa preslávila vďaka seriálu Hannah Montana a neskôr aj viacerými kontroverziami a speváčka Noah Cyrus, známa napríklad spoluprácou s dídžejom Alanom Walkerom. Miley bola dva roky vydatá za herca Liama Hemswortha.

Inšpirujte sa: Najkrajšie zásnubné prstene celebrít: Inšpirujte sa nimi aj vy

Cyrusovci

Zdroj: instagram.com/mileycyrus

Osbournovci

Heavymetalová legenda Ozzy Osbourne bola kedysi známa nielen pôsobením v skupine Black Sabbath, ale aj bojom so závislosťou. Jeho manželka Sharon je televízna osobnosť, hudobná manažérka a autorka. Ich rodina, vrátane detí Jacka a Kelly, sa stala známou vďaka reality šou hudobnej televízie MTV s názvom Osbournovi. Sharonin otec bol však výraznou osobnosťou hudobného priemyslu. Don Arden bol hudobným manažérom, agentom a obchodníkom.

Odporúčame: Výška dieťaťa v dospelosti – dá sa nejako predpovedať či vypočítať?

Osbournovci

Zdroj: instagram.com/ozzyosbourne

Zdroj foto: úvodná koláž - instagram.com/willsmith, instagram.com/kimkardashian, instagram.com/davidbeckham

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Katarína Konečná 14.04.22 09:06

KK
karma
105.00

Keď pozeráte televíziu, alebo čítate časopisy, tak sa tomu nedá vyhnúť, aby ste ich nepoznali.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní