ŠŤASTIE do každej rodiny! Tieto izbové rastliny priťahujú prosperitu i pozitívne vibrácie

ŠŤASTIE do každej rodiny! Tieto izbové rastliny priťahujú prosperitu i pozitívne vibrácie

Pomaly už odratúvame posledné dní tohto roka. V nádeji, že ten ďalší bude lepší, bude priať nášmu zdraviu, financiám, práci, šťastiu a láske si každý večer líhame do postele. No život nie je rozprávka a nič sa nedá zmeniť mávnutím čarovného prútika. No aj napriek tomu existujú spôsoby, ako si privolať šťastie.

Na koho sa usmeje ŠŤASTIE v novom roku? Napríklad znamenia horoskopu Lev, Váhy a Škorpión bude šťastie sprevádzať na každom kroku. Ako si však privolať šťastie do domácnosti? Môžete to skúsiť prostredníctvom izbových rastlín, ktoré majú silnú energiu. Kvety môžu priniesť viac pohodlia a krásy do domova, no zároveň aj vyhnať negatívnu energiu.

Vedeli ste napríklad, že kaktusy sú v skutočnosti považované za rastliny konfliktu? Ak túžite po harmonickej domácnosti, tak kaktusy vyhoďte. Namiesto nich si do domácnosti zaobstarajte izbové rastliny, ktoré vám budú priťahovať šťastie a pozitívnu energiu po celý rok 2023.

Odporúčame: Čínsky horoskop na rok 2023: Na čo všetko sa môžeme tešiť?

BAMBUS

Skvelou rastlinou pre šťastie v domácnosti je BAMBUS! Podľa Feng Šuej prináša majiteľom šťastie, prosperitu, bohatstvo a šťastie. Podľa čínskej kultúry tiež záleží aj na tom, koľko bambusových stoniek pestujete.

  • Dve stonky predstavujú lásku.
  • Tri stonky znamenajú šťastie, bohatstvo a dlhý život.
  • Päť stoniek symbolizuje oblasti života, ktoré ovplyvňujú bohatstvo.
  • Šesť stoniek pre šťastie a bohatstvo.
  • Sedem stoniek pre zdravie.
  • Osem stoniek predstavuje rast.
  • Deväť stoniek pre viac šťastia.
  • Desať stoniek pre dokonalosť.
  • Dvadsaťjeden stoniek pre prosperitu.

ORCHIDEA

Orchidea je najobľúbenejšou izbovou rastlinou, ktorá sa nájde azda v každej domácnosti. Zaujme svojimi veľkými kvetmi (samozrejme, záleží od druhu rastliny) a sýtymi farbami. Verí sa, že tieto exotické rastliny priťahujú do rodiny šťastie a podporujú harmóniu vo vzťahu.

ANTÚRIA

Mimoriadne odolná exotická rastlina, ktorá udivuje svojou originalitou a jedinečným vzhľadom. Táto krásna rastlina znamená pohostinnosť a eleganciu. Antúria zároveň symbolizuje šťastie a hojnosť. Ak chcete do svojej domácnosti prilákať šťastie, tak dozaista voľte túto krásku, ktorá oživí každý interiér.

Pozri aj: Psyllium – 6 dobrých dôvodov, prečo to s ním skúsiť

CITRUSOVNÍK

Verí sa, že priťahuje do domu šťastie, prosperitu a peniaze. Okrem toho, že citrusy rozžiaria priestor, ich farby dodávajú energiu, prebúdzajú tvorivosť a radosť. Keď premýšľate, že si v roku 2023 do domácnosti zaobstaráte nejaký citrusovník, voľte citrónovník alebo pomarančovník.

PILEA PEPEROMIOIDES

Pilea je zaujímavou rastlinou so zaujímavými listami, ktoré pripomínajú mince. V angličtine nesie pilea pomenovanie „Chinese Money Plant“ čo doslova vystihuje fakt, že do domácnosti prináša veľké finančné šťastie. Zároveň vás dozaista poteší fakt, že pilea patrí medzi nenáročné izbovky.

TUČNOLIST VAJCOVITÝ

Sukulent, ktorý vo svojich malých bacuľatých listoch uchováva vodu, vďaka čomu patrí medzi tie nenáročnejšie rastliny na pestovanie. A práve vďaka listom, ktoré majú tvar mince, sa táto rastlina spája s veľkým šťastím a peniazmi.

FIKUS GINSENG

Je krásnym doplnkom do domácnosti a skvelým darčekom. Verí sa totižto, že obdarovaný bude mať v budúcnosti veľa veľkého šťastia, ktoré mu prinesie táto izbovka. Tento mini stromček prináša okrem šťastia aj harmóniu.

Neprehliadni: Luxus za málo peňazí? Premeň spálňu na luxusné miesto vďaka 3 trikom


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Elena Švachová 27.12.22 19:46

karma
109.00

Tučnolist mám :-) ...ale mám aj 2 vianočné kaktusy, ktoré mi vždy pred Vianocami a Veľkou nocou krásne rozkvitnú. No, veru nemám chuť ich zahodiť.

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 31.03.23 20:45

karma
-1.00

Rada som si prečítala zaujímavý článok

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní