Šťastné dni v decembri 2023: Pozrite si, ktorý je ten váš!

Šťastné dni v decembri 2023: Pozrite si, ktorý je ten váš!
  • 04.12.2023
  • Naomi Maduro

Posledný mesiac roka je tu, čo znamená, že tým prichádzajú dlhé zoznamy novoročných predsavzatí a kopec vízií na ďalší rok. December 2023 nám prináša a ukazuje, že pred začiatkom slnovratu dostanete poslednú dávku dobrodružstva. 

Pozitívne vibrácie a energiu decembra využite k svojim plánom, ktoré Vám pobehujú v mysli. Je to skutočne ten správny čas na novobjavené ambície a zvýšenie sebadisciplíny. Budete inšpirovaní k tomu, aby ste podstúpili veľké riziká a na oplátku zožali veľké odmeny. Nechajte sa viesť a využite tieto šťastné dni plné lásky, radosti a úspechov.

Pozri aj:  Horoskop na december 2023: TOTO si pripravil posledný mesiac v roku pre jednotlivé znamenia zverokruhu

Decembrové dni, ktoré budú naplnené pozitívnou energiou

Šťastné dni v decembri 2023

Zdroj: Shutterstock®

3. december 

Astrologický dátum, ktorý by mal mať každý na pamäti. Tento deň bude plný radosti a kreativity. Využite tento čas na prejavenie svojho potenciálu a inšpirujte sa aj umením.

12. december

Budete vyzvaní k tomu, aby ste si vychutnali novú povznášajúcu perspektívu. V tento deň budete inšpirovaní a osvietení. Každé znamenie bude bližšie k naplneniu svojich snov a ideálov, ktoré sa mohli predtým zdať nedosiahnuteľné. Venujte sa starostlivosti o seba a užívajte si chvíle sebareflexie. Zaplaví Vás pocit vnútornej harmónie a šťastia.

Vyskúšaj: Biela horúca čokoláda na 5 spôsobov pre domácu pohodu: Nik jej neodolá

21. december

Začiatok zimného slnovratu, kde sa slnko presúva do produktívneho zemského znamenia. Ambície a ciele, ktoré máte na nový rok budú nielen osvetlené ale následne Vás budú motivovať aj činom. Ak ste odkladali nejaké dôležité povinnosti, môžete mať chuť sa o ne postarať práve teraz. Taktiež si upevnite aj rodinné väzby.

29. december

Ako sa mesiac blíži ku koncu, presuniete svoje zameranie na fyzické zdravie, rutiny a režimy. Je to správny čas na zamyslenie nad sebou. Budete mať jasný prehľad o úspechoch v starom roku a možnosť určiť vsi výzvy v tom novom. Dobite svoje batérie a premyslite si ako budete zdieľať svoju energiu.

Odporúčame:  Vianočný firemný večierok: Ako sa naň obliecť? Stav na tieto outfity a buď hviezdou večera!

Šťastné dni v decembri 2023

Zdroj: Shutterstock®

31. december

V tento vzrušujúci deň zahoďte svoje starosti a nájdite si čas na radosť, tanec, smiech a zábavu v kruhu ľudí, ktorých milujete. Vstúpte do nového roka šťastnou nohou s pozitívnym myslením a otvoreným srdcom.

Užite si šťastné decembrové dni.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní