Spoznaj JANUÁROVÉ ŠŤASTNÉ DNI v roku 2024 podľa znamení

Spoznaj JANUÁROVÉ ŠŤASTNÉ DNI v roku 2024 podľa znamení
  • 05.01.2024
  • Naomi Maduro

Nový rok je tu a s tým aj januárové šťastie a šťastné dni. V tomto mesiaci budú šťastné dni závisieť od viacerých faktorov, vrátane astrologických vplyvov, osobných okolností a individuálneho vnímania. 

Nielenže začal nový rok, ale astrológia v tomto prvom mesiaci prináša udalosti, ktoré sa od 18. storočia stali iba raz! Január sa začína uprostred sezóny Kozorožca, čo podporí vašu túžbu usporiadať sa a pripraviť sa na úspech v roku 2024. 

Bude to čas spokojnosti, naplnenia, aktívneho a pozitívneho vnímania života. Vplyvy planét na jednotlivé znamenia budú skutočne silné. Odvážte sa tento mesiac ponoriť do nových cieľov a predsavzatí!

Bude vás zaujímať: Rok 2024 bude rokom Dreveného DRAKA: TOTO NÁM PRINESIE!

Astrologické aspekty súvisiace so šťastnými dňami v januári:

Presun Marsu do Kozorožca (4. január)

Mars je podporovaný v znamení Kozorožca, čo znamená, že získava o niečo viac sily. Nasledujúce týždne budú produktívne a budete mať čas na to, aby ste dosiahli svoje ciele prostredníctvom premyslených krokov.

Presun Marsu do Kozorožca (4. január)

Mars je podporovaný v znamení Kozorožca, čo znamená, že získava o niečo viac sily. Nasledujúce týždne budú produktívne a budete mať čas na to, aby ste dosiahli svoje ciele prostredníctvom premyslených krokov.

Prechod Merkúra (2. až 20. januára)

Pripravte sa na chvíľku zmätku, ktorý môže nastať 8. januára. Rozhovory môžu pôsobiť skľučujúco. Našťastie úľava prichádza hneď na druhý deň 9. januára. V tento deň vás planéty vyzývajú k inováciám a za riskovanie budete odmenení. Odmena príde vo forme sily a odvahy, aby ste svoju prácu zvládli. Zdôrazňuje sa otvorenosť novým nápadom, komunikácia a sloboda myslenia, čo môže prispieť k pozitívnej atmosfére.

Prečítaj aj: Tieto 3 znamenia zverokruhu budú mať SKVELÝ ŠTART v roku 2024!

Prechod Venuše (do 13. januára)

Nový mesiac v Kozorožcovi 11. januára zatemní oblohu a požiada vás, aby ste prekonali všetky obavy, ktoré vám bránia ísť za tým, po čom skutočne túžite. Výbuch energie príde 12. januára. Svojou čistou silou vôle a odhodlaním dokážete dosiahnuť čokoľvek, na čo sa zameriate.

Akékoľvek projekty alebo nápady, ktoré dnes iniciujete, môžu v budúcnosti viesť k veľkému úspechu. 13. januára Merkúr opäť vstúpi do Kozorožca a vy ste plne uzemnení a presvedčení o tom, ako by ste sa chceli pohnúť vpred. Počas tohto obdobia sa vzťahy môžu stať stabilnejšie, spoľahlivejšie a zamerané na dlhodobé ciele.

Slnko v Kozorožcovi sa spojí s Neptúnom (15. január)

15. januára, keď sa Slnko v Kozorožcovi spojí s Neptúnom sa budete cítiť rozmarní a kreatívni. Práve kvôli tomu sa nalaďte na svoju intuíciu a venujte pozornosť svojim snom! O pár dní neskôr, 18. januára sa vám plány potvrdia a budete pripravení ísť ďalej. 

19. januára sa Merkúr, planéta komunikácie stretáva s Jupiterom a prináša šťastie a optimizmus do všetkých konverzácií. Na druhej strane si dávajte pozor na zmätok a gaslighting.

Vstup Slnka do Vodnára (20. január)

Keď sa 20. januára začne sezóna Vodnára, budete pripravení prizvať do svojho života viac zvedavosti a uprednostnite plány s blízkymi priateľmi. Je to čas inovácií a nekonvenčnosti. Budete cítiť nával pozitívnej energie a možností na socializáciu a implementáciu nápadov. 

Šťastné dni v januári 2024 pre všetky znamenia:

  • 8. januára - Zvýšená motivácia a jasnosť cieľov.
  • 14. januára - Pozitívna spoločenskosť a príležitosti na nové priateľstvá.
  • 21. januára - Rodinné puto a emocionálne naplnenie.
  • 27. januára - Kreativita a vyjadrovanie emócií.

Šťastné dni v januári 2024 pre jednotlivé znamenia:

  • Baran - Január 2024 bude pre Baranov dynamický a plný nových príležitostí. Najšťastnejšie dni pre vás budú 7. a 15. január, kedy budete mať šancu presadiť sa vo svojej kariére a dosiahnuť svoje ciele. 
  • Býk - Pre Býkov budú 2. a 18. január znamenať obdobie rastu a rozvoja. Tieto dni budú vhodné na investície do svojho osobného rastu a finančného zabezpečenia.
  • Blíženci -  Blíženci si v januári užijú kreatívne dni 11. a 26. januára. Budete mať možnosť vyjadriť svoju kreativitu a nájsť nové spôsoby, ako vyjadriť svoje nápady.
  • Rak - Pre Rakov bude 9. a 23. január dňom pre upevnenie vzťahov a rodinných väzieb. Venujte čas svojim blízkym a budete odmenení láskou a porozumením.
  • Lev - Levov čaká silný duchovný zážitok 13. a 30. januára. Tieto dni budú ideálne na hľadanie hlbšieho významu vo vašom živote a na duchovný rast.
  • Panna - Pre Panny budú 4. a 19. január dňami prosperity a úspechu v práci. Vaše úsilie bude odmenené a dosiahnete svoje pracovné ciele.
  • Váhy - Váhy by mali sledovať 6. a 21. január ako dôležité dni pre vzťahy. Tieto dni vám pomôžu nájsť rovnováhu a harmóniu vo vašom partnerskom živote.
  • Škorpión - Škorpióni sa môžu tešiť na 8. a 25. január, kedy budete mať možnosť prekonať výzvy a dosiahnuť osobný rast.
  • Strelec - Pre vás budú 3. a 20. január dňami plnými dobrodružstva a nových skúseností. Tieto dni vás povzbudia k objavovaniu nových horizontov.
  • Kozorožec - Kozorožci budú mať šťastné dni 5. a 17. január. Tieto dni vám pomôžu posilniť vaše ciele a dosiahnuť finančnú stabilitu.
  • Vodnár - V januári budú pre Vodnárov významné dni 10. a 28. január. Tieto dni vám prinesú inšpiráciu a nové nápady.
  • Ryby - Pre Ryby budú 12. a 29. január časom intuície a duchovného rastu. Tieto dni vás povedú na cestu sebapoznania a duchovnej harmónie.

Verte, že vesmír má svoju cestu a v januári to bude jazda! Jeden z najmenej problematickejších a najproduktívnejších mesiacov v roku 2024. Využite túto dynamiku tohto mesiaca ako bránu k inteligentným stratégiám najmä pokiaľ ide o lásku a peniaze. 

Horoskop na rok 2024 pre všetky znamenia horoskopu:


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní