Rok 2024 bude rokom Dreveného DRAKA: TOTO NÁM PRINESIE!

Rok 2024 bude rokom Dreveného DRAKA: TOTO NÁM PRINESIE!
  • 10.02.2024
  • Naomi Maduro

Rok 2024 bude rokom Dreveného Draka, najvitálnejšieho stvorenia čínskeho zverokruhu. Čínsky horoskop pre rok 2024 prináša samé pozitíva. Bude nám vládnuť Drak, ktorý je považovaný za symbol radosti, šťastia a lásky. Očakávajme naozaj skvelý, pozitívny a šťastný rok.

Bude sa dariť nie len nám samotným, ale aj situácia vo svete sa začne zlepšovať. Staneme sa svedkami obrovských zmien a prelomových udalostí. Zmena spoločnosti bude určite v pozitívnom duchu. Môžeme sa tešiť aj na upevnenie, zakorenenie a stabilitu po rokoch neistoty. 

Vyskúšaj:  Domáce slané tvarohové tyčinky od babičky: Hotové za pár minút

Čínsky horoskop 2024: Osobnosť Draka a elementy Draka

Čínsky nový rok začína 10. februára 2024 a končí 28. januára 2025. Drevený drak je stvorenie plné tajomstiev, energie a je symbolom sily, transformácie, rastu, rozvoju a hojnosti. Reprezentuje prvok ohňa. Je známi svojou kreativitou, flexibilitou, zvedavosťou a rád skúma rôzne cesty života. V čínskej astrológií je drevený drak uctievaný pre svoju silu, múdrosť a úspechy. Pozitívna energia Draka je natoľko silná, že ovplyvní každého z nás.

Motivácia, kariérna orientácia a ambície sú natoľko silné u dreveného Draka, že sú často revolučné. Na rozdiel od typických znakov iných Drakov vyniká svojou skromnosťou. Draci sú temperamentní, plný entuziazmu, prinášajú pocit sebestačnosti a sú perfekcionisti, čo ovplyvňuje ich osobné vzťahy. V láske sú vášniví, no ich vášeň rýchlo vyprchá.
Najkompatibilnejšie znamenie pre Dreveného Draka sú Opica, Potkan, Had a Kohút. Na druhej strane sa neznášajú so znameniami ako Pes a Zajac.

Rok Dreveného Draka 2024 - KARIÉRA

Kariérne príležitosti pre jednotlivcov narodených v roku Dreveného Draka budú ovplyvnené charakterovými vlastnosťami, ktoré sú spojené so živlom dreva. Vnímavosť, kreativita a flexibilita im pomôže v rôznych kariérnych oblastiach. Sú prírodnými vodcami a sú poväčšine v centre pozornosti. Tento vládnuci element ponúkne dynamické príležitosti a priaznivo pozdvihne jednotlivcov najmä v umeleckých kariérnych oblastiach, s jeho kreatívnym duchom a inovatívnym myslením.

Rok 2024 predpovedá úspešný rok aj v podnikateľskom sektore. Novým projektom, ale aj tým, ktoré ste dlho odkladali dopraje dlhodobý úspech. Kľúčom k úspechu bude vaša nezdolateľná vôľa, usilovnosť a sústredenie sa na danú vec. Ak ste si neistý svojou prácou, prebudíte sa a konečne spoznáte, čo je pre vás to pravé orechové. Nové začiatky sa vám budú sami otvárať.

Nebude vám chýbať odvaha, vytrvalosť, čestnosť a tie správnehodnoty. Osobnosť Draka sa nikdy nezľakne žiadnej výzve a úlohy. No v tomto roku je dôležité dávať pozor na namyslenosť voči svojim úspechom! Aby ste si naďalej zachovali šťastie, je nevyhnuté hrať férovú hru a mať čistý štít vo všetkom. 

Prečítaj aj: Ako byť šťastnou a úspešnou ženou? Vďaka týmto 7 návykom!

Rok Dreveného Draka 2024 - LÁSKA A VZŤAHY

Čínsky horoskop pre rok 2024 predstavuje predzvesť šťastných a trvalých manželstiev. Je jedným z najšťastnejších znamení a jeho výhodou je neobmedzená štedrosť, no pozor, Drak dokáže aj klamať vo vzťahoch, ktoré nie sú vyrovnané. Pri riešení problémov vám napovie ako situáciu vyriešiť. Ponúkne vám mnoho príležitostí na flirtovanie a stretnúť niekoho nového. Ak Drak nájde partnera, na ktorého sa môže spoľahnúť a cíti sa v jeho prítomnosti bezpečne, je veľmi oddaný a verný.

Emócie budú v roku Draka zohrávať dôležitú úlohu vďaka ktorej porozumiete svojmu partnerovi a budete schopní konštruktívne komunikovať o dôležitých veciach. Aj napriek tomu, že viete byť zdržanlivý, pokiaľ ide o vyjadrovanie svojich pocitov, rok 2024 prinesie príležitosť prehlbovať emocionálnu intimitu. Podstatné je nájsť rovnováhu medzi osobnou slobodou a partnerským životom. Najsilnejšie pokušenia prídu v mesiacoch august a september. 

Rok Dreveného Draka 2024 - ZDRAVIE

Podobne ako bude šanca dosiahnuť zaujímavé výsledky v pracovnej oblasti, to isté sľubuje aj v oblasti zdravia. Čínska astrológia na rok Draka 2024 hovorí o tom, že ani čo sa týka zdravia, nedostanete nič zadarmo! Kľúčovým aspektom je zdravý životný štýl!

Chcete schudnúť? Budete musieť na sebe poriadne zapracovať a dávajte pozor nato, čo jete! Sledujte zloženie potravín a každým jedlom buďte k svojho telu dobrí. Bez cvičenia, diéty a disciplíny to nepôjde. Vitalitu si udržíte aktívnym životným štýlom a budete vo skvelej fyzickej kondícií.

Potrebujete zmierniť stres a úzkosť? Toto znamenie náchylné k stresu kvôli svojej ambicióznosti a perfekcionizmu. Naučte sa relaxovať, meditovať, dodržiavať spánkový režim a spánkovú "hygienu". Zapracujte na sebe a vynaložte úsilie na to aby ste si udržali zdravé telo. Skúste jógu alebo iné relaxačné techniky na uvoľnenie. Zvládanie stresu bude pre vás skutočne jednoduché.

Rok Draka je ideálny čas na to, aby sme sa zbavili závislostí a utvrdili si nové, zdravšie návyky. Zbavte sa fajčenia, alkoholu, kofeínu, ktorý môžete vymeniť napríklad za zelený jačmeň. 

Bude vás zaujímať: Tieto 3 znamenia zverokruhu budú mať SKVELÝ ŠTART v roku 2024!

Roky Draka v čínskom horoskope sú:

1904, 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024. 

Drevení Draci sa rodia v rokoch, ktoré sú súčasťou 60-ročného cyklu v čínskej astrológii. Konkrétne v rokoch s prvkom dreva! Príkladmi takýchto rokov sú už spomínané roky 1964 a 2024. Ďalším silným rokom Dreveného Draka bude rok 2084.

Pozitívne aspekty v roku Dreveného Draka 2024

  • Šťastné dni: 1. a 6. deň každého mesiaca
  • Šťastné čísla: 1, 3, 6, 7, 8, 9
  • Šťastné farby: Zlatá, strieborná a šedá
  • Šťastný smer: Juhozápad, východ, juh a sever
  • Kvety: Levanduľa, hyacint, ázijské krvácajúce srdce
  • Drak má šarm, široké vedomosti a obrovskú silu.
  • Dokáže mať silné túžby a väčšinu dosiahne svoje sny.
  • Drevený Drak je rečník a vie pútavo vyjadrovať myšlienky.
  • Prirodzené šťastie mú dopomáha dosahovať ciele. 

Negatívne aspekty v roku Dreveného Draka 2024

  • Nešťastné dni: 3. a 8. deň každého mesiaca
  • Nešťastné čísla: 3, 9
  • Nešťastné farby: Zelená, čierna, červená, fialová
  • Nešťastný smer: Severozápad a západ
  • Drak môže byť arogantný, neúprosný a ťažko dostupný.
  • Ak je nariadeným, môže byť zbytočne prísny voči podriadeným .
  • Vie kritizovať ostatných.
  • V prípade neúspechu môže byť frustrovaný a ľahko sa vzdáva.
  • Neznáša utrpenie a bolesť.

Čo rok Dreveného Draka prináša ďalším znameniam čínskeho zverokruhu?

Potkan

Rok 2024 v znamení Draka je neuveriteľná kombinácia s Potkanom a skvelo funguje. Máte spoločný temperament a životné ciele. Medzi sebou máte nepochopiteľný magnetizmus, ktorý vám zaistí príťažlivosť a lásku. Zažijete rok plný výziev, ale aj príležitosti na finančný úspech a kreatívny postup. Je dôležite zachovať si flexibilitu a otvorenosť novým nápadom.

Byvol

Toto spojenie rozhodne nie je najružovejším párom čínskeho zverokruhu. No napriek tomu rok 2024 bude pre vás rokom stability a postupného pokroku. Práca, ktorú ste začali v minulosti, sa môže začať vyplácať.

Tiger

Znamenie Tiger zažije rok plný energie a dynamiky. Je to vhodný čas na začatie nových projektov. Odvážne rozhodnutia budú na vašej strane. V porovnaní s Drakom ste obaja rafinovaní, múdri a cieľavedomí jedinci.

Zajac

Rok 2024 bude pre vás o niečo napätejší, keďže dračia energia prináša zmeny. Budete sa musieť prispôsobiť a byť viac flexibilnejší, no Drak vás práve povzbudí k dosiahnutiu cieľov a plánov. Jeho kreativita vám otvorí dvere k rozvoju vašich záľub, vynahradí vám čas na relaxáciu a uvoľnenie. 

Odporúčame: Pilates pri stene (wall pilates) je cvičením, o ktorom hovoria všetci! Prečo ho aspoň raz vyskúšať?

Drak

Drevený Drak bude pre Drakov rokom sily a sebavedomia. Bude to rok plný osobného rastu. Prosperovať budete aj v práci a dosiahnete finančný úspech.

Had

Vodcovské kvality a schopnosti Draka ovplyvnia Hada k posilneniu vzťahov v pracovnom prostredí a osobnom živote. Sebavedomie a vášeň prispeje k hlbšiemu prepojeniu s partnerom a prosperita sa utvrdí vo finančných investíciách.

Kôň

Drak je spojovaný s úspechom a prosperitou, čo Koňovi umožní rast vo svojej kariére. Využite túto energiu na vytvorenie pozitívnych pracovných vzťahov a spoluprácu s ostatnými. Venujte taktiež pozornosť svojej vnútornej pohode a dobrému životnému štýlu. Nezabudnite na rovnováhu medzi prácou a odpočinkom pretože energia Draka môže viesť k nadmernému pracovnému zaťaženiu.

Koza

Pre Kozu to môže byť vhodný čas na povzbudenie k aktívnejšiemu presadzovaniu svojich cieľov a ambícií. Naučíte sa vyjadrovať a rozvíjať svoje kreatívne schopnosti. Rok 2024 prinesie určité výzvy a príležitosti na tvorivý emocionálny rozvoj a osobný rast. Venujte pozornosť svojej vnútornej pohode a nájdite balanc vo všetkých aspektoch vo vašom živote. 

Opica

Zažijete rok plný prekvapení a príležitosti na učenie. Je to vhodný rok na starostlivosť o fyzické, emocionálne a duševné zdravie. Dbajte na pohodlie a vyvážený životný štýl. Drak spojený s prosperitou bude vplývať aj na finančné investície a ich následný rast. Experimentujte ale buďte zároveň opatrní!

Kohút

Tí sa môžu tešiť na rok 2024 pretože ich tvrdá práca a oddanosť sa konečne vyplatí. Drakova povaha pozitívne ovplyvní vzťahy a prepojenie medzi partnermi a rozprúdi vášeň. S Drakom balancujete na hranici harmonickej kompatibility. Bude vás poháňať obetavosť a vôľa víťaziť.

Pes

V roku Dreveného draka 2024 budete mať čas na zamyslenie a zameranie sa na osobné ciele. Zachovajte si jasnú víziu a buďte konzistentní. Draka vo vašom znamení čínskeho zverokruhu priťahuje opatrnosť, tvrdá práca a vernosť Psa.

Prasa

Rok 2024 vám prinesie zmiešané pocity. Dôležité bude zachovať si pozitívny prístup a byť otvorený novým možnostiam. Vnímajte tejto rok ako cestu k zlepšeniu svojich osobných kvalít a duchovnému rastu.

Tip pre vás: Pozitívne afirmácie na každý deň, aby ste vstúpili do roku 2024 radostne

Čo sa stane keď drevo zapálite? Rozhorí sa plameň! Ten istý potenciál bude mať v roku 2024 každý z nás! Celkovo rok Dreveného Draka prináša energiu rastu a transformácie, ktorá môže ovplyvniť všetky znamenia rôznymi spôsobmi. Dôležité bude zostať flexibilný a otvorený zmenám, keďže rok 2024 môže priniesť významné príležitosti na osobný a profesionálny rozvoj.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní