Prechádzky s bábätkom v kočíku – pripravte sa na prechádzky s JUKKI podložkami a doplnkami do kočíka

Prechádzky s bábätkom v kočíku – pripravte sa na prechádzky s JUKKI podložkami a doplnkami do kočíka

Vaše bábätko potrebuje k správnemu vývinu a pre podporu imunity pravidelné prechádzky. Najskôr je bábätko uložené do hlbokého kočíka a keď odrastie, prichádzajú na rad športové varianty.

V oboch prípadoch budete okrem daného typu kočíka potrebovať aj rôzne doplnky, ktoré oceníte nielen v zimnom období. Ako sa pripraviť na prechádzky s bábätkom tak, aby ste podporili komfort a bezpečie dieťatka?

Pozri aj:  Vplyv génov na inteligenciu dieťaťa: Dedí dieťa inteligenciu po matke alebo otcovi?

Len kočík nestačí – so značkou JUKKI bude vaše dieťatko v bezpečí

Ani ten najlepší kočík neochráni bábätko pred chladom. Do klasického, hlbokého kočíka i športových modelov budete musieť dokúpiť rôzne príslušenstvo a doplnky, ktoré dieťatko ochránia pred vlhkom, mrazom, vetrom či slnečným žiarením.

Jednou zo základných pomôcok je podložka do kočíka v športovom prevedení. Potrebovať budete tiež deky, vankúšiky, zavinovačky, fusaky a iné príslušenstvo. Behať po obchodoch by vás obralo o energiu, ktorú môžete venovať starostlivosti o bábätko. Nakúpte všetky uvedené pomôcky v obchode JUKKI.

Obchod JUKKI je nielen predajcom, ale i značkou, čo znamená, že všetky výrobky pre deti a rodičov vyrába pod dôkladným, osobným dohľadom. Poďte s nami na nákupy do internetového obchodu JUKKI!

Podložka do kočíka? Značka JUKKI vie, ako na to!

V športovom kočíku hrozí dieťatku oveľa viac nebezpečenstva ako v hlbokom. Vaše bábätko odrástlo, je zvedavé, chce sa všetkého dotýkať a všetko vidieť. Podložka do kočíka JUKKI je ochranou kočíka, bezpečnosti bábätka a prispieva k pohodovej prechádzke.

Univerzálne podložky do kočíkov vyrába obchod JUKKI pre všetky typy kočíkov. Ide o podložky, ktoré chránia kočík pred znečistením, podporujú správne držanie telíčka i hlavičky bábätka a tlmia nárazy pri prechádzaní kočíka po nerovnostiach. K tomu všetkému značka JUKKI myslela na estetickú stránku, a preto v obchode JUKKI nájdete rôzne prevedenia podložiek pre malé dievčatká i chlapcov. Detské motívy a k tomu príjemný materiál sú zárukou, že podložku využijete každý deň.

JUKKI príslušenstvo do kočíka

Zdroj: JUKKI

Príslušenstvo do hlbokého kočíka pre novorodencov

Okrem podložky musíte kúpiť pre bábätká pomôcky do hlbokého kočíka. Nemusíte sa obávať, že by vás kompletná výbava stála celý majetok. JUKKI podporuje skvelých rodičov, vyrába produkty vo vysokej kvalite a primeranej cene. Do hlbokého kočíka dokúpte ako prvý fusak do kočíka a zavinovačku. Do každého počasia sa vám budú hodiť aj deky a pre komfort dieťatka dokúpte vankúšiky do kočíka.

Zavinovačka JUKKI – istota pre bábätko i rodičov

Zavinúť novorodenca do objatia je skvelé, ale v zime objatie nestačí. Zavinovačka JUKKI je perfektnou pomôckou na uspávanie bábätka, príslušenstvom do postieľky i kočíka. Zavinuté dieťatko je dokázateľne pokojnejšie. Spokojné budú aj mamičky, ktoré si obľúbia príjemný bavlnený materiál a nádherné dizajny zavinovačiek JUKKI. Detské zavinovačky JUKKI sú na prvý pohľad jedinečné, vyrobené vo farbách pre chlapčekov i dievčatká. Hrajú veselými motívmi a uzatvárajú sa rozkošnou mašličkou. Po odrastení dieťatka je možné zavinovačku použiť ako prikrývku.

JUKKI zavinovačky

Zdroj: JUKKI

Fusak JUKKI – zahreje aj v najväčších mrazoch

V zimnom počasí nevychádzajte von bez fusaku do kočíka. JUKKI má vo svojej ponuke nádherné fusaky s kožušinkou, v krásnych farbách a s rýchlym zapínaním. JUKKI myslí nielen na komfort, ale aj praktickú stránku pomôcok, a preto sú fusaky vyrobené s otvormi na bezpečnostné pásy.

Vonkajší materiál je vodeodolný, čiže vaše bábätko neohrozí dážď a sneh. Vo vnútri je fusak do kočíka vyplnený zatepľovacím materiálom a vnútornú vrstvu tvorí hebká minky látka. K tomu všetkému budete jasať nad detskými motívmi poťahu a pohodlným tvarom fusaku.

Deky a vankúšiky do kočíka JUKKI – pohodlie bábätka na prvom mieste

Pre podporu komfortu dieťatka i skvelých rodičov zaradila značka JUKKI do svojho sortimentu hrejivé a mäkké deky spolu s vankúšikmi do kočíka. Na jar a jeseň stačí dieťatko v kočíku prikryť bavlnenými alebo tkanými dekami JUKKI. Deky využijete aj pri prebaľovaní, pri spaní v postieľke alebo v autosedačke. Všetky deky sú dizajnovo kompatibilné s ostatnými výrobkami do kočíkov značky JUKKI. Vytvoríte harmóniu výbavy pre bábätko a budete vyzerať štýlovo.

K deke si rýchlo vyberiete aj pekný vankúšik do kočíka, ktorý podoprie hlavičku bábätka. Trendové farby a komfortná silikónová výplň sú ideálnym spojením. Ideálne sú tiež všetky produkty JUKKI, ktoré vám uľahčia starostlivosť o vaše milované dieťatko.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní