Veční mládenci: Znamenia, ktoré sa nenápadne vyhýbajú manželstvu

Veční mládenci: Znamenia, ktoré sa nenápadne vyhýbajú manželstvu
  • 05.01.2024
  • Naomi Maduro

Niektorí hľadajú stabilitu a istotu vo vzťahu. Naopak niektorým ide len o chvíľkové potešenie a zábavu. Preskúmajte s nami, ktoré tri znamenia zverokruhu svojou slobodomyseľnosťou veľmi ťažko dostanete pred oltár, nehovoriac o téme rodina a deti.

Vo svete, kde príbehy lásky poväčšine končia cestou k oltáru, existujú na našom nebi hviezdy, ktoré sú svojím spôsobom výnimočné, budujú si cestu k nezávislosti a vytvárajú si svoj vlastný osud. Aj keď veľmi chceme, nie každý chlap je bohužiaľ stvorený na vzťah. Svojou nezávislosťou, otvorenosťou a neviazanosťou sa úplne líšia od tradičných "vzorov lásky". 

Toto sú tri znamenia zverokruhu, ktoré postavili svoju identitu na základe individuality a slobody:

BLÍŽENCI

Muži narodení v znamení Blížencov sú známi svojou nezáväznosťou a schopnosťou komunikovať a nadväzovať povrchné vzťahy. Často majú veľa záujmov a radi zostávajú slobodní, aby mohli viac preskúmať a experimentovať. Sú to dobrodruhovia a ich duch takmer vždy túži po nových výzvach.

Úspešne odolávajú akejkoľvek forme obmedzení, ktoré záväzky ako manželstvo prinášajú. Blíženci majú umeleckú povahu a svoje šťastie nachádzajú v objavovaní nových obzorov, no aj v stále nových milostných dobrodružstvách. Občas v nich žijú dve osobnosti a preto človek nikdy nevie, ako zareagujú. Sú skutočne nepredvídateľní!

Bude vás zaujímať: Ročný horoskop na rok 2024: BLÍŽENCI

STRELECI

Muži narodení v znamení Strelec sú známi svojou túžbou po dobrodružstve a slobode. Často majú radšej dynamický a nezávislý spôsob života. Aj preto môžu byť opatrní voči dlhodobým záväzkom.

Toto znamenie, ktoré je doslova symbolom slobody, presahuje hranice konvenčnosti. Manželstvo je pre nich ako vezenie, ktoré potláča ich neposedného ducha. Nový deň je pre nich príležitosť na objavovanie a experimentovanie. Strelci necítia veľkú morálnu zodpovednosť, preto nemajú problém podviesť svoju partnerku. 

Tip pre vás: Ročný horoskop na rok 2024: STRELEC

VODNÁRI

Muži narodení v znamení Vodnára majú tendenciu byť nezávislí a radi si zachovávajú svoju slobodu, rovnako ako predošlé dve znamenia. Sú otvorení novým skúsenostiam a novým ľuďom. Toto môže pre nich znamenať, že dlhodobé vzťahy nie sú ich prioritou. 

Vodnári sú vizionári modernej doby a sú stelesnením výraznej individuality. Svojou nekonvenčnou povahou a oddanosťou k svojim osobným cieľom a víziám nevedia zotrvať dlhodobo vo vzťahu. Nasledovanie vlastných vášní a potrieb je ďaleko nad potrebou plnenia potrieb ich partnerky. 

Bude vás zaujímať: Ročný horoskop na rok 2024: VODNÁR

Aj keď sa tieto znamenia zverokruhu rozhodnú ísť svojou cestou, neznamená to, že nemajú romantické túžby, alebo záujem o hlbšie vzťahy. Tieto znamenia majú rôzne priority a túžby, ale ich prístup k láske je sofistikovaný, zameraný na osobný rast a nezávislosť. Zdôrazňujú čas pre seba a robia si, čo chcú. Čo ale úplne neznamená, že sa ich prístup nemôže zmeniť, keď stretnú tú pravú osudovú lásku.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní