Objav trendy kabelky na jeseň a zimu 2023: Budeš štýlová ako nikdy

Objav trendy kabelky na jeseň a zimu 2023: Budeš štýlová ako nikdy

Ak sa vám pri pomyslení na končiace sa leto tisnú slzy do očí, chápeme vás. Preto sme tu, aby sme vám pripomenuli, že so začiatkom chladnej sezóny prichádzajú aj jesenné outfity, ktoré vás rozveselia. 

Čo viac pozdvihne outfit ako nová lesklá kabelka? A čo viac pozdvihne náladu žene, než módne kabelky na jeseň a zimu, ktoré budú hitom prichádzajúceho obdobia a budeme ich vídať všade? 

Odložte teda letnú kabelku z rafie a uvoľnite miesto novým módnym trendom, ktoré ovládli prehliadkové móla. Najmódnejšie dámske kabelky pre jeseň a zimu sú zábavné, roztopašné i elegantné. 

Najmódnejšie kabelky - trendy na jeseň/zimu

Dámske kabelky môžu byť často prehliadané pri vytváraní outfitu, ale túto sezónu budú kabelky vážnym stredobodom pozornosti a jedným z kľúčových trendov pri zvolenom outfite.

To však rozhodne neznamená, že si ku každému outfitu musíte kúpiť inú kabelku - aj keď mnohým z nás by sa páčilo mať v šatníku mnoho variant kabeliek. No keď sa pozriete na aktuálne trendy a vyberiete si niekoľko rôznych štýlov, vydržíte s nimi až do roku 2024.

Odporúčame: Ako nosiť bootcut džínsy – najväčší trend roka 2023? TAKTO ich kombinuj a budeš štýlová!

Nové trendy kabelky pre všetky ženy

Trendy sa dosť cyklicky opakujú - mnohé z najhorúcejších trendov tejto sezóny sa odvíjajú od minulých štýlov, preto myslíte na to, že ak sa rozhodnete investovať do trendy kabelky na jeseň a zimu, je to rozumná investícia.

Aké kabelky sú najväčším trendom sezóny? Hlásia návrat crossbody kabelky, veľké kabelky, kabelky s masívnou retiazkou, shopper tašky, funkčné ruksaky alebo malé xs kabelky? Poďte to spolu s nami zistiť!

Neprehliadni: Ženy nad 50 - tieto módne doplnky by nemali chýbať žiadnej z vás

huňatá kabelka

Zdroj: pinterest.com/closeupshops/

Jedným z kľúčových trendov sú chlpaté tašky

Prichádzajúce chladné počasie si vyžaduje vytiahnuť zo šatníka všetky huňaté svetre a iné kúsky oblečenia, ktoré príjemne zahrejú. No nielen oblečenie bude túto prichádzajúcu sezónu jeseň/zima chlpaté. Najväčším trendom sezóny je chlpatá kabelka, resp. plyšová kabelka s nadýchaným povrchom a príjemnou textúrou.

V prípade, že siahnete po kabelke v tvare vaku, ktorá bude navyše chlpatá a dozdobená prvkami ako je kovová retiazka - voľte teda kabelky zdobené retiazkou, kabelky na retiazke a budete viac ako len trendy.

Avšak pozor! Môže byť náročné takúto kabelku kombinovať. Podľa stylistov by ste ju nemali nosiť spolu s huňatým kabátom (napr. teddy bear kabát). Namiesto neho voľte uhladený vlnený kabát.

kožená kabelka

Zdroj: pinterest.com/fashion_jackson/

Dámske kabelky do kancelárie

Ako by mala vyzerať štýlová kabelka do kancelárie? V prvom rade platí, že by mala vyzerať elegantne, preto sa ako najlepšia alternatíva núkajú kožené kabelky. Okrem tejto požiadavky by mali byť módne kabelky do kancelárie dostatočne veľké, aby sa do nich zmestili všetky potrebné veci - napríklad aj notebook.

Pokiaľ sa jedná o dámske trendy módnych kabeliek, voľte kabelky cez rameno. Kabelky s väčším „uchom" sú nadčasovým základom šatníka.

Svoju pozornosť by ste však mali zamerať na farbu samotnej kabelky. Hnedá klasika nič nepokazí a rovnako ani kabelka v čiernej farbe. Pre modernú aktualizáciu môžete experimentovať so zvieracou potlačou, ako je hadia alebo leopardia.

Zaujme ťa aj: Tmavovlásky, vsaďte na tieto farby oblečenia – budú vám najviac lichotiť!

červená kabelka

Zdroj: pinterest.com/CarrieBradshawLied/

Jeseň a zima privítajú kabelkové trendy v neprehliadnuteľnej farbe

Prehliadkové móla ovládla červená farba. Práve táto ohnivá farba, či už na zimných kabátoch, topánkach či kabelkách patrí medzi najväčšie módne trendy sezóny jeseň a zima.

Ak sa vám tento ohnivý odtieň zdá pre oblečenie príliš spaľujúci, investícia do červenej kabelky je najjednoduchším spôsobom, ako tento trend nenápadne zaviesť do svojho šatníka. Nemusíte ísť do veľkých rozmerov - aj mikroskopické kabelky budú pôsobiť efektne, najmä ak ich doladíte k elegantnému ťaviemu kabátu alebo čiernemu kostýmu

Tiež platí, že v prípade, ak je však váš osobný štýl založený skôr na neutrálnych a jemnejších farbách, vždy môžete tento výrazný odtieň zakomponovať práve do svojej kabelky. Pridanie farebného akcentu môže skutočne pozdvihnúť váš celkový vzhľad.

Chcete pôsobiť ako skutočná femme fatale? Nezabudnite siahnuť aj po červenom rúži na pery.

tote bag

Zdroj: pinterest.com/helloherblog/

Viac je viac! Voľte preto veľké dámske kabelky!

Počuli ste už o „XXL TOTES BAGS"? Ak zvažujete investíciu do trendy kabelky, voľte trend maxi kabeliek, ktoré sa rovnako ocitli v rebríčku módnych kabeliek pre nadchádzajúcu sezónu. Tieto tašky sú rovnako dramatické ako ich názov a vzhľad samotný. Do takejto kabelky nebudete mať problém vtesnať všetky svoje veci.

Ste milovníčkami maximalizmu a všetkého nadrozmerného? Tak v tom prípade spravíte dobre, keď siahnete práve po takejto kabelke. Zmestí sa do nej všetko, na čo si spomeniete bez toho, aby vyzerali preplnene a deformovane.

XXL TOTE BAGS predstavujú veľké dámske kabelky, ktoré zaujmú svojim nadčasovým dizajnom. Jednou nevýhodou je, že sa nehodia úplne všetkým ženám. Ak ste drobnejšej postavy, tak tieto tašky by vás mohli ešte opticky zmenšovať. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Ľubica Šťastná 09.09.23 06:18

ĽŠ
karma
100.00

Dámske kabelky pre jeseň a zimu sú vskutku zábavné, roztopašné i elegantné.

  • 0
Odpovedať

Lucia Šeptáková 10.09.23 07:00

karma
108.00

Pastva pre oči..Chlpaté za mňa asi nie

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 10.09.23 16:55

MM
karma
100.00

krásne kabelky, ale odkedy nechodím do práce recyklujem pôvodné

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní