ŠŤASTNÁ FARBA V ROKU 2024: V roku Draka vám prinesie hojnosť!

ŠŤASTNÁ FARBA V ROKU 2024: V roku Draka vám prinesie hojnosť!
  • 13.01.2024
  • Naomi Maduro

Čo všetko rok 2024 prinesie? Podľa Feng Shui a čínskeho horoskopu je rok 2024 rokom Dreveného Draka, najvitálnejšieho stvorenia v čínskej astrológii. Ten nám prináša obdobie hojnosti, radosti, šťastia a lásky.

Každý rok má svoju jedinečnú energiu, ktorá vie ovplyvniť aj nás samotných v rôznych aspektoch života. Rok Dreveného Draka vysiela pozitívnu energiu. Podľa Feng Shui vieme v ňom použiť rôzne triky na prilákanie blahobytu, šťastia a harmónie. Energia Draka je natoľko silná, že to všetko podporí dvojnásobne a vytvorí podmienky k zhmotneniu našich túžob.

Jednu z kľúčových vecí tu zohrávajú aj farby, ktoré majú taktiež veľmi silný vplyv na náš emocionálny stav a energetickú úroveň. Ktorá farba to šťastie, blahobyt a potrebnú pozitívnu energiu dokáže priniesť v roku 2024?

Odporúčame: TOP 10 najkrajších ženských tvárí za rok 2023

Šťastná farba v roku 2024 je SMARAGDOVO ZELENÁ

Smaragdovo zelená farba je často spojovaná so šťastím, bohatstvom a prosperitou. Jej krásne zelený odtieň ma výrazný vplyv na psychiku ľudí a vytvára pocit harmónie a pokojnosti. Čínska astrológia hovorí, že prináša v skutočnosti zvláštne šťastie, pretože je v súlade s energiou Dreveného Draka, ktorý symbolizuje kreativitu, štedrosť, idealizmus a ambície.

Práve preto sa odporúča podľa čínskej astrológie v roku 2024 nosiť smaragdovo-zelenú farbu. Je to šťastná farba, ktorá je symbolom hojnosti. Predstavuje dynamiku, sviežosť, rast a vnútornú rovnováhu.

Čo ste možno nevedeli o smaragdovej farbe je aj to, že niektoré odtiene tejto farby majú dokonca pozitívny vplyv na nervový systém.

Ako použiť SMAROGDOVÚ FARBU v roku dreveného draka?

1. Šatník a šperkovnica

Nosenie tejto farby vám pomôže vyrovnať prirodzené životné cykly, vyjadriť vaše emócie a spojiť sa s ostatnými ľuďmi. Smaragdovú farbu určite nemôžme zaradiť medzi bežnú farbu v šatníkoch. No pokiaľ ešte takýto kúsok nevlastníte, začnite možno blúzkou, svetrom, šatkou, kabelkou. A pre tie menej odvážnejšie sú tu šperky, či už prstene, náušnice alebo prívesky na náhrdelníkoch. 

2. Makeup

Skúste ňou môžete oživiť napríklad aj váš makeup. Či už očnými tieňmi, výraznou linkou na oči alebo lakom na nechty.

3. Domácnosť

Rovnako sa nebojte ju zakomponovať aj vo svojej domácnosti vo forme rôznych dekorácii a vniesť, tak šťastie a energiu, aj do vášho domu či bytu. Alebo siahnite priamo po Smaragde - drahom kameni.

Odporúčame: Zariaďte si obývačku podľa feng shui a zavládne v nej pokoj

Farba srdcovej čakry

Niektorí z vás asi netušia že práve smaragdovo zelená farba je farba srdcovej čakry. To znamená, že je spojená s láskou, súcitom a liečením. 

Tip pre vás: Ktorý orgán v tele dominuje vášmu znameniu zverokruhu?

Drahý kameň SMARAGD

Smaragd je sám o sebe drahý kameň, ktorý je často považovaný za symbol už spomínaného luxusu, prepychu a pokladu. Symbolizuje aj lásku, znovuzrodenie, plodnosť a spája sa takisto s lojalitou a vrúcnymi citmi. Má nádych vznešenosti a podporuje spirituálny rast. Siahnuť preto treba po šperkoch zdobených práve týmto drahým kameňom.

Prečítaj aj: Spoznaj JANUÁROVÉ ŠŤASTNÉ DNI v roku 2024 podľa znamení

Ako využiť energiu Roku DRAKA naplno?

Aby ste naplno využili energiu Draka, zakomponujte túto farbu do bytových dekorácii, svojho šatníka a šperkovnice. Takto si aktívne pritiahnete pozitívnu energiu do svojho života. Pomôžete si tak nastaviť cestu zameranú na harmóniu a úspech v roku 2024.

Náš tip pre vás:

Ak už sa pustíte do tejto farby v interiéri, skombinujte ju určite s bielou farbou. Pre smaragd je biela skvelý spoločník a jej v prítomnosti sa všetkým odtieňom smaragdovo zelenej skvelo darí!

- Anketa

MÁTE RADI SMARAGDOVÚ FARBU?

Odpovedalo 31 ľudí  

Áno, zbožňujem ju
74%
Je to pre mňa farba, ako každá iná
10%
Nie, nepáči sa mi
16%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní