Najkrajšie ženy sveta – toto je TOP 10 najkrajších ženských tvárí za rok 2023

Najkrajšie ženy sveta – toto je TOP 10 najkrajších ženských tvárí za rok 2023

Ktorú ženu by ste razom poctili titulom najkrajšia žena sveta? Pochopiteľne, s veľkou pravdepodobnosťou by to bola napríklad srdcu blízka žena, napríklad partnerka, dcéra či matka. Krása je veľmi individuálnou záležitosťou. Každý z nás by za pekné, sympatické či príťažlivé označil niečo iné alebo niekoho iného. 

Krásu jednotlivcov často posudzujú aj rôzne rebríčky, či už hovoríme o súťažiach krásy, akou je aj medzinárodná súťaž Miss Universe, alebo aj rôzne každoročné online rebríčky. Každoročne sa môžeme napríklad stretnúť aj s udeľovaním pomyselných cien pre najkrajšie známe mužské a ženské tváre, teda tváre z televízie a šoubiznisu. 

V dnešnom článku sa pozrieme na TOP 10 najkrajších známych žien za rok 2023 podľa portálu TC Candler, ktorý už tradične každý rok pripravuje rebríčky 100 najkrajších mužov a žien pre daný rok. Ktoré ženy sa v najnovšom rebríčku prebojovali na prvých desať miest a ktorá žena bola poctená titulom najkrajšia a najsexi žena sveta 2023?

Savannah Clarke

Zdroj: instagram.com/savannah.clarke

10. Savannah Clarke

Na desiatom mieste v rebríčku 100 najkrajších ženských tvárí podľa TC Candler sa umiestnila Savannah Clarke, austrálska speváčka, herečka, tanečnica a modelka. Len dvadsaťročná Austrálčanka zo Sydney je trojnásobnou víťazkou Kids Choice Awards. Významne sa do povedomia celosvetovej verejnosti dostala ako členka globálnej popovej skupiny Now United. 

Jisoo

Zdroj: instagram.com/diorbeauty

9. Jisoo

Kim Či-su, známa ako Jisoo, je juhokórejská speváčka, modelka, tanečníčka, návrhárka a herečka. Je tvárou a vokalistkou juhokórejskej dievčenskej skupiny Blackpink. V poslednom roku však pôsobila aj ako sólová umelkyňa. Zahrala si tiež hlavnú rolu v juhokórejskom televíznom seriáli Snowdrop. V 2019 sa stala miestnou ambasádorkou kozmetickej značky Dior Beauty. 

Andrea Botez

Zdroj: instagram.com/itsandreabotez

8. Andrea Botez

Andrea Botez, ktorá sa umiestnila na ôsmom mieste v rebríčku 100 najkrajších ženských tvárí podľa TC Candler, je kanadsko-americká internetová osobnosť, komentátorka a šachistka. Dvadsaťjedenročná Kanaďanka začala šach hrať vo veku šesť rokov a na turnajoch sa zúčastňovala už od veku sedem rokov. V roku 2010 vyhrala kanadské majstrovská mládeže v šachu.

Eleen Suliman

Zdroj: instagram.com/eleen_su

7. Eleen Suliman

Ďalšou kráskou na zozname najkrajších tvárí sveta za rok 2023 je Eleen Suliman, saudskoarabská televízna moderátorka, internetová osobnosť a modelka. Suliman sa v spomínanom rebríčku objavila druhý rok, v minuloročnom rebríčku obsadila 38. miesto. 

Odporúčame: Ako na krájanie torty? Zabudni na trojuholníky, tento trik ti ušetrí nervy

Sitala

Zdroj: instagram.com/sitalawongk

6. Sitala

Sitala Wongkrachang je thajská speváčka, tanečníčka a modelka. Bola členkou dievčenskej skupiny H1-KEY. Je dcérou thajského herca Sarunyoo Wongkrachang a zaujímavosťou je, že má dvojičku.  

Odporúčame: Vďačný potosovec zlatý: Ako zabezpečiť, aby sa mu doma darilo?

Jasmine Tookes

Zdroj: instagram.com/jastookes

5. Jasmine Tookes

Jasmine Tookes, ktorá sa umiestnila na piatom mieste v rebríčku 100 najkrajších ženských tvárí za rok 2023, je americká topmodelka a bývalý anjelik Victoria's Secret. Bola jednou z jedenástich nových modeliek na Victoria's Secret Fashion Show v roku 2012. V minuloročnom rebríčku získala prvenstvo a stala sa najkrajšou ženou sveta podľa TC Candler.

Gal Gadot

Zdroj: instagram.com/gal_gadot

4. Gal Gadot

K celosvetovo najznámejším ženám v prvej desiatke spomínaného rebríčka patrí bez pochýb izraelská herečka a modelka Gal Gadot. V roku 2004 sa zúčastnila Miss Universe. Známa je napríklad z filmovej série Rýchlo a Zbesilo a do širokého povedomia sa dostala aj stvárnením superhrdinky Wonder Woman. Gadot môžeme v súčasnosti rozhodne označiť za najkrajšie herečky Hollywoodu.

Minatozaki Sana

Zdroj: instagram.com/m.by__sana

3. Minatozaki Sana

Pomyselnú bronzovú medailu získala v rebríčku 100 najkrajších žien sveta Minatozaki Sana, japonská speváčka, rapperka, modelka a tanečníčka. Je členkou juhokórejskej dievčenskej skupiny Twice. 

Odporúčame: Skvelá relaxačná masáž hlavy: Ako na ňu v pohodlí domova?

Dasha Taran

Zdroj: instagram.com/taaarannn

2. Dasha Taran

Striebornú medailu, čiže druhú priečku, získala Dasha Taran, ruská modelka, beauty influencerka a internetová osobnosť, sídliaca v Južnej Kórei. Na svojom Instagrame má cez 2,6 milióna sledovateľov a na YouTube cez 1,9 milióna odberateľov. 

Nancy Jewel McDonie

Zdroj: instagram.com/nancyjewel_mcdonie_

1. Najkrajšia žena sveta za rok 2023 – Nancy Jewel McDonie

A najkrajšou ženou sveta za rok 2023 podľa TC Candler je Nancy Jewel McDonie, vystupujúca pod menom Nancy, kórejsko-americká speváčka, herečka a moderátorka. Je bývalou členkou juhokórejskej dievčenskej skupiny Momoland. Posledné desaťročie sa venuje aj vystupovaniu v hudobnom divadle. 

Zdroj foto z úvodnej koláže: instagram.com/diorbeauty, instagram.com/jastookes, instagram.com/gal_gadot


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní