Skvelá relaxačná masáž hlavy: Ako na ňu v pohodlí domova?

Skvelá relaxačná masáž hlavy: Ako na ňu v pohodlí domova?

Ktorá z vás by odmietla príjemnú masáž hlavy a krku, ktorá by vám po dlhom a niekedy aj poriadne stresujúcom dni pomohla oddýchnuť si a zrelaxovať? Pravdepodobne ani jedna! No zároveň nie je ľahké nájsť niekoho, kto by sa na takúto úlohu podujal.

Práve preto netreba váhať a príjemnú masáž si urobte pokojne aj vy samy, kedykoľvek pocítite potrebu, ale si na ňu skrátka nájdete čas. Nie je to vôbec náročné, zvládne to každá z vás. Dnes vám prinášame inšpiráciu na úžasnú relaxačnú masáž hlavy, ktorá má množstvo blahodarných účinkov. Stačí ju raz vyskúšať a dozaista si ju zamilujete! 

Masáž hlavy proti stresu aj pre krajšie vlasy

Vyskúšajte si túto jednoduchú masáž hlavy podľa Morgan Roy, kaderníčky, ktorá sa v značnej miere venuje aj svadobným účesom pre nevesty. Morgan do svojich služieb zaraďuje práve aj masáž pokožky hlavy, pretože pozná jej skvelé benefity, mimo toho, že ide o veľmi príjemný zážitok.

V nasledujúcom videu vám ukáže, ako si môžete veľmi jednoducho, no zároveň účinne, premasírovať pokožku hlavy v pohodlí domova. Táto masáž je zameraná na zníženie stresu, odstránenie úzkosti a zlepšenie nálady. Avšak, masáž pokožky hlavy je prospešná nielen pre psychické zdravie, ale podporuje aj zdravie samotnej pokožky hlavy.

Masáže hlavy s tými správnymi olejčekmi dokážu napríklad aj podporiť rast vlasov, a to aj vďaka tomu, že pokožku hlavy dobre prekrvia. Neváhajte a inšpirujte sa jej relaxačnou masážou hlavy. Verte, že keď ju vyskúšate, nebudete ľutovať. 

Pozri aj: Jednoduchá masáž tváre 3D rollerom na uvoľnenie stuhnutých svalov

- Anketa

MÁŠ RADA MASÁŽE HLAVY?

Odpovedalo 29 ľudí  

Milujem! Rada si ju urobím doma, ale aj vychutnám u profesionála.
17%
Áno, pravidelne chodím na rôzne masáže.
38%
Rada by som si takú dopriala, ešte som to neskúšala.
24%
Nie, nie je to moja šálka kávy.
21%

Zdroj úvodnej foto: youtube.com/@MorganRoy


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní