Video: Ako spevniť pokožku na krku? Nauč sa rýchlu masáž krku pomocou rollera

Video: Ako spevniť pokožku na krku? Nauč sa rýchlu masáž krku pomocou rollera

Krk aj spodná kontúra tváre vedia veľmi rýchlo prezradiť vek ženy. Ochabnutie svalstva pod bradou až k dekoltu môže byť problémom žien už okolo štyridsiateho roku života. Samozrejme, prirodzený proces starnutia nie je možné zastaviť, no dá sa rozličnými spôsobmi minimálne spomaliť.

Teraz však nemáme na mysli chirurgické zákroky, ktoré sú invazívne a, samozrejme, finančne veľmi nákladné. Základom je naopak primeraná starostlivosť o zovňajšok. Na tú však treba myslieť čo najskôr. O svoju pleť a pokožku tela by sme sa nemali začať starať až vtedy, keď sa objavia vrásky a prvé známky starnutia. Prevencia je jednoducho najdôležitejšia. 

 A čo všetko môžeme urobiť pre pevný a štíhly krk bez ovisnutej pokožky? Dopriať si môžete napríklad aj pravidelnú masáž krku, ktorá vám pokožku v tejto oblasti spevní. Ako na to?

Nezabúdate sa starať aj o krk?

Mnoho žien sa stará o svoju pleť, ale na krk zabúdajú. To je však veľká chyba! Aj pokožka v tejto oblasti starne a vrásky sa tu tvoria oveľa rýchlejšie. Krk sa vekom postupne skracuje a koža v tomto mieste ovísa a stráca pružnosť. Ako prvé pritom môžeme pre svoj krk urobiť to, že si budeme dávať pozor na správne držanie tela.

Okrem toho je nevyhnutné pokožku na krku pravidelne ošetrovať vhodnými kozmetickými prípravkami. Vždy pri hydratovaní pleti kvalitným krémom ho používame aj na oblasť krku a dekoltu. Krku je tiež vhodné dopriať pravidelnú masáž. Takéto masáže a tvárové cvičenia majú totiž pri pravidelnom opakovaní skvelé výsledky. 

Pripravili sme si pre vás video, v ktorom vám ukážeme jednoduchú a rýchlu masáž krku pomocou face rollera, teda masážneho valčeka na tvár. Poďte sa s nami naučiť tieto jednoduché 3 ťahy.

Naučte sa rýchlu masáž krku face rollerom:

- Anketa

AKO SA STARÁTE O POKOŽKU NA KRKU?

Odpovedalo 50 ľudí  

Pokožku na krku čistím a používam na ňu krém, prípadne aj sérum.
30%
Krk ošetrujem rovnakými prípravkami ako pleť a niekedy si spravím aj masáž.
12%
Je pravda, že na starostlivosť o krk často zabúdam.
58%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní