VIDEO: Rýchla masáž dekoltu gua sha kameňom v 3 krokoch

VIDEO: Rýchla masáž dekoltu gua sha kameňom v 3 krokoch

Ženy v boji proti viditeľným známkam starnutia neváhajú využívať rozličné pleťové prípravky či procedúry. Práve správna starostlivosť o pleť je veľmi dôležitá a zohráva významnú úlohu pri spomalení prirodzeného starnutia pokožky.

 Samozrejme, vznik vrások nie je možné zastaviť, no ak je tu možnosť udržať si mladší a svieži vzhľad aj do vyššieho veku, prečo ju nevyužiť? Pri starostlivosti o starnúcu pleť by sa však nikdy nemalo zabúdať na ošetrenie krku a dekoltu. Pokožka v tejto oblasti totižto dokáže rýchlo odhaliť vek ženy.

A čo všetko môžeme urobiť pre mladistvý vzhľad? Kvalitná kozmetika je dozaista základom. Výborné účinky však majú aj rozličné tvárové masáže, ktoré dokážu perfektne premasírovať pokožku a svalstvo tváre, krku aj dekoltu a podporiť pevnosť i pružnosť pleti. Ako si premasírovať oblasť dekoltu pomocou gua sha kameňa?

Naučte sa s nami jednoduchú masáž dekoltu:

Nezabúdajte na starostlivosť o dekolt

Koža v hornej časti hrudníka je pomerne tenká a jemná a u mnohých žien aj citlivá. Je rovnako náchylná na tvorbu vrások. K ich rozvoju a prehlbovaniu môže prispievať napríklad i slnečné žiarenie a nedostatočná ochrana pred ním. Rizikové je i opaľovanie v soláriách, nedostatočný pitný režim, fajčenie či zlá životospráva.

Vekom navyše klesá produkcia kolagénu a pokožka tak stráca pevnosť i pružnosť. Aj pokožke v oblasti dekoltu je nevyhnutné dopriať hydratáciu, rovnako ako je to v prípade pleti. Hovoríme pritom o vnútornej aj vonkajšej hydratácii. Je potrebné telu aj koži dodať dostatok tekutín.

Kvalitným hydratačným krémom neošetrujeme len pleť, ale aj pokožku krku a dekoltu. Okrem toho je vítané dopriať si i pravidelné masáže, a to i pokojne z pohodlia vlastného domova. Nebojte sa, takéto masáže sú skutočne jednoduché a nenáročné na čas. Tak sa poďte pozrieť spolu s nami, ako sa robí veľmi účinná masáž dekoltu!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Soňa Krátka 15.09.23 19:52

SK
karma
114.00

Veru, treba sa o seba starat, netreba zabudat na krk a dekolt, pri starostlivosti o tvar...

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní