VIDEO: Rýchla liftingová masáž tváre – spoznaj 5 bodov na tvári pre prirodzený lifting tváre

VIDEO: Rýchla liftingová masáž tváre – spoznaj 5 bodov na tvári pre prirodzený lifting tváre

Keď sa povie slovo lifting, každému hneď asi ako prvé napadne hlavne nejaký invazívny chirurgický zákrok, pri ktorom je možné spravidla odstrániť vrásky a napnúť celú pleť, či už na tvári, krku alebo dekolte. Tento pojem však označuje aj oveľa menej radikálne techniky a procedúry. 

Vyhladenie pleti sa totiž dá docieliť aj nechirurgickou cestou. Liftingové účinky majú v dnešnej dobe aj mnohé kozmetické produkty, napríklad krémy či masky, ktoré sú plné cenných látok, prekrvujú pleť a rovnako ju vyživujú. Liftingové však bývajú i rôzne kozmetické procedúry, pri ktorých sa na vyhladenie pleti používa napríklad stimulácia reflexných bodov či rozličné masáže. ​

A práve jednu skvelú masáž, ktorú zvládne doma ktorákoľvek z vás, vás naučíme aj v tomto videu. Táto liftingová masáž tváre pomáha stimulovať svaly tváre a časom pekne napína pleť, pomáha ju rozjasniť a prináša jej sviežejší vzhľad. Tak neváhajte a pravidelne svojej pleti takúto príjemnú masáž doprajte aj vy. Stačí poznať 5 bodov na tvári, ktoré jednoducho stimulujeme aj počas aplikácie pleťového krému. Poďme na to!

Objav s nami 5 bodov na tvári pre prirodzený lifting:

Vyskúšaj aj túto liftingovú masáž tváre:

Liftingová masáž tváre face rollerom – na pozdvihnutie kontúr

 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní