VIDEO: Liftingová masáž tváre face rollerom – na pozdvihnutie kontúr

VIDEO: Liftingová masáž tváre face rollerom – na pozdvihnutie kontúr

Ako pozdvihnúť svoju skin care, respektíve starostlivosť o pleť na ďalší level? Máte vhodne zvolené kozmetické prípravky a taktiež ich pravidelne používate? To je určite základ, na ktorom nemožno hľadať prakticky žiadne chyby. Pomôcť vylepšiť svoju skin care nám však môžu pomôcť napríklad aj masážne pomôcky. 

Jednou z ľahko dostupných masážnych pomôcok, ktoré môžeme používať aj v domácom prostredí, je aj face roller alebo masážny valček na tvár, vyrobený napríklad z jadeitu či ruženínu. Táto pomôcka na masáž tváre má priaznivý vplyv na krvný obeh v pleti, dokáže podporiť pružnosť kože a minimalizovať ochabnuté kontúry tváre. Prispieva k rýchlej relaxácii a z dlhodobého hľadiska aj k sviežemu vzhľadu. Ak neviete, ako face roller používať, poradíme vám. 

Pripravili sme si pre vás video, v ktorom vám ukážeme jednoduchú masáž tváre pomocou face rollera, ktorá je zameraná na lifting tváre, teda pozdvihnutie kontúr aj celkové omladenie pleti. Túto jednoduchú masáž pozostávajúcu z pár ťahov môžete zaradiť pokojne aj do vašej každodennej rutiny v starostlivosti o pleť. Poďme na to!

Nauč sa spolu s nami rýchlu liftingovú masáž face rollerom:

- Anketa

POUŽÍVAŠ PRI SVOJEJ SKIN CARE AJ MASÁŽNY VALČEK?

Odpovedali 3 ľudia  

Áno, pravidelne.
0%
Mám ho doma, ale zatiaľ ho až tak pravidelne nepoužívam.
67%
Nie, face roller som ešte nikdy nepoužila.
33%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní