Známa modelka si pripravila obrovské prekvapenie – v 53 rokoch sa stala dvojnásobnou mamou!

Jedna z vôbec najznámejších a najúspešnejších modeliek, ktoré sa objavili na prehliadkových mólach, len pred pár dňa spôsobila nemalý rozruch. Na svojej sociálnej sieti oznámila fanúšikom a svetu, že sa v 53 rokoch stala dvojnásobnou mamičkou. Reč je o britskej topmodelke Naomi Campbell.

Naomi patrila v 80. a 90. rokoch medzi najžiadanejšie modelky. Ako modelka tmavej pleti počas svojej kariéry otvorene hovorila o rasizme v módnom priemysle. Objavila sa na titulkách mnohých známych magazínov, vrátane britského a amerického Vogue. Predvádzala pre luxusné značky, ako napríklad Versace či Dior. Jej meno sa však spája aj s niekoľkými škandálmi, a to hlavne obvineniami z násilných činov voči zamestnancom a spolupracovníkom. 

Modelka má za sebou plodnú a búrlivú kariéru a zdá sa, že 50-tke sa rozhodla naplno venovať materstvu. Naomi sa v máji 2021 narodila dcérka, ku ktorej aktuálne pribudol ďalší potomok. Šťastná mamička sa teší zo synčeka!

Odporúčame: Kourtney Kardashian len teraz oznámila tehotenstvo a už vieme aj pohlavie. Bude to chlapec alebo dievča?

Naomi Campbell

Zdroj: Depositphotos / arp

Modelka odkazuje, že nikdy nie je neskoro stať sa matkou

Naomi na svojom Instagrame zverejnila fotku, ako drží svojho malého synčeka spolu s jej dvojročnou dcérkou. K fotke pridala pár krásnych slov: „Môj malý miláčik, vedz, že si nadovšetko milovaný a obklopený láskou od chvíle, čo si nás poctil svojou prítomnosťou. Si skutočný dar od Boha. Vitaj chlapček.“

Viac zatiaľ o druhorodenom dieťatku slávnej modelky verejnosť nevie. Naomi si v tomto smere súkromie veľmi stráži, pri prvom ani druhom dieťati dokonca ani neoznámila tehotenstvo. Už pri prvej dcére sa diskutovalo o tom, či si modelka dievčatko adoptovala, aj s ohľadom na jej vyšší vek, čo však viackrát poprela so slovami, že dieťa je jej a o tehotenstve vedelo veľmi málo ľudí.

Nie je známe, či prvého alebo druhé potomka sama porodila, alebo využila možnosť náhradného materstva. V každom prípade je však dôležité, že modelka sa teší zo svojich malých ratolestí a je, zdá sa, nadšená z toho, že sa jej podarilo stať sa matkou. A my gratulujeme!

Vo svojom príspevku ešte dodala: „Nikdy nie je neskoro stať sa matkou.“

Zdroj úvodnej foto: instagram.com/naomi

1 komentár
Marianna Rajniaková

Marianna Rajniaková

05.07.2023 11:26

len im popriať pevné zdravie, obdivujem ženy čo majú detičky v “staršom veku”

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE