VIDEOTEST: Dyson Airwrap Complete Long – stojí za to?

VIDEOTEST: Dyson Airwrap Complete Long – stojí za to?

Patríte k ženám, ktoré si vlasy len umyjú a nechajú vysušiť na vzduchu, prípadne ich trochu presušia fénom, alebo rozhodne patríte do skupiny žien, ktoré sa zbožňujú so svojou korunou krásy hrať a vytvárať rôzne stylingy a účesy? Ak sa skôr prikláňate k druhej skupine, máme tu dnes pre vás jeden tip. 

Asi nemusíme viackrát opakovať, že pri úpravách vlasov treba opatrnosť, keďže najmä rôzne stylingové nástroje využívajúce vysoké teploty môžu bez ochrany a šetrného prístupu vlas poškodiť. Našťastie, dnes už výrobcovia takýchto vychytávok myslia aj na to, ako upraviť vlasy bez toho, aby na ne pôsobili rôzne negatívne činitele. 

Pravdepodobne medzi najinovatívnejšie nástroje na úpravu vlasov, ktorých cieľom je vytvoriť požadovaný účes a zároveň vlasy chrániť a nezničiť použitím extrémneho tepla, patrí v súčasnosti aj multistyler Dyson Airwrap Complete Long. Tento prístroj si po celom svete získal obrovské množstvo fanúšikov, no sú aj takí, ktorí dávajú skôr palec dole. Ako sa nám v redakcii Dyson Airwrap osvedčil v praxi? To sa dozviete na nesledujúcej videorecenzii. 

Pozri aj: TEST: Sušič vlasov Dyson Supersonic™ HD07

Dyson Airwrap natáča, tvaruje aj uhladzuje

Multistyler Dyson Airwrap™ Complete Long je kulmofén navrhnutý tak, aby dokázal vytvoriť množstvo účesov a zároveň aj vlasy ochrániť pred tepelným poškodením. Je vytvorený aj pre úpravu dlhých vlasov, pričom s ním možno tvoriť hladké elegantné účesy, klasickú fúkanú aj objemné či plážové vlnky. 

Prichádza s prepracovanými nadstavcami s vylepšeným prúdením vzduchu. Nadstavce využívajú takzvaný Coanda efekt, vďaka ktorému je možné ľahšie vytvorenie požadovaného účesu. Vďaka silnému prúdu vzduchu dokáže kulmofén Dyson vlasy rýchlo vysušiť a pripraviť na ďalšiu úpravu, a to pri teplote nižšej ako 150 °C, ktorá nespôsobuje porušenie väzieb vo vlasoch.

Dyson Airwrap je zabalený v štýlovom praktickom čalúnenom obale s priloženými nadstavcami, ako aj kefkou na čistenie filtra. 

Hlavné vlastnosti multistyleru Dyson Airwrap:

  • využíva aerodynamický jav zvaný Coanda efekt, pomocou prúdu vzduchu vlasy vytiahne a navinie na nadstavec kefy alebo na jej povrch,
  • má reguláciu teploty – prístroj meria teplotu prúdiaceho vzduchu viac ako 40× za sekundu a zabezpečuje udržiavanie teploty pod 150 °C,
  • zabezpečuje až o 58 % menej krepovatých a nepoddajných vlasov,
  • umožňuje natočenie, tvarovanie, vyhladenie a sušenie vlasov,
  • vhodný na úpravu vlasov dlhších ako po ramená,
  • umožňuje 3 presné nastavenia rýchlosti prúdenia vzduchu,
  • poskytuje 3 presné nastavenia teploty,
  • má funkciu rýchleho schladenia – okamžite deaktivuje výhrevné teleso, takže chladnejší vzduch zafixuje účes,
  • balenie obsahuje 6 nadstavcov – uhladzujúci nadstavec s efektom Coanda, 30 mm a 40 mm nadstavec Airwrap™, tuhá a mäkká vyhladzujúca kefa, okrúhla kefa na objem
  • pribalená je kefka na čistenie filtra

Dyson Airwrap™ Complete Long možno nájsť na notino.sk.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Janka Komadova 13.03.24 19:49

karma
-1.00

Wáu skvelý pomocník na vlasy hneď by som ho brala

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní